• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala inanamıyorum ya

ewet abim bildiği için ayrılıo yengesiyle annesi tehdit etmiş
ewet canım malesef öle olmuş dün sölemiş bizimkilere normalde çk delidoluudr ama kimbilir ne tehdit ettilerki söz yüzüklerine kadar gitdi durum allah kimsenin başına vermesin allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın tatlım

kimseye güvenilmiyo şu dünyada...:oklava:

geçmiş olsun canım abininde sizinde ilacı zaman Allah yardımcınız olsun canım benim

abinin verilmiş sadakası varmış ki evlenmeden öğrenmiş gerçekleri. düşünsene tatlım , evlendikten sonra bunları öğrendiğini...daha kötü olurdu :S

bence uzun sürmüş ilişki sonrası bunalım kaçınılmaz :\ bunalımda değil aslında hayal kırıklığıdır . baksana evlenmek üzereymişler ... benim abiminde başına öyle bir olay geldi . düğün gününü kesmiştik eylülde düğün olucaktı nişan ağustosta atıldı. birde kız tarafı bize iftira attı . güya abim o kızla yatmışmışmış alsanaalsanasmile ama bizim nişanı atma sebebimiz çok iğrençti. hayatımda hiç duymamıştım öyle birşey ; kıza abisi aşıkmış diye duyduk :1shok: kızın adı çıkmış meğerse mahallede... şok olmuştuk... hmmm abime nişan atıldıktan sonra noldu (!) iki gün üzüldü sonra yeni sevgili buldu :smiley-cool:

tabi canım daha dakötü olurdu ki çk şükür atdı yüzüğü ama aileler arasında sorunlar çk büyük canım belalı bunlar ya bişe sormak itiorum kız nereliymiş merak etdim canım

ayy canım çok şaşırıdm gerçekten ya büyük geçmiş olsun canım ne insanlar var ya allahım hepimizi kötülüklerden iftiradan koru nereye gidio bu nesil böle

amin canım :) kız yanılmıyorsam yozgatlıydı . ama çok şükür kurtulduk . çok dertliydim yaa :\ okuldan geliyordum hep bizdeler ayol siz kız tarafısınız bizim size sık sık gelip gitmemiz gerekiyor.. ama yok anlamıyorlardı. dedem vefat etti ama annesi kızın nüfus cüzdanını yolladı bize nikah kıyılsın diye ... annem çok sinirlendi benim babam ölmüş bunları düğün derdi sarmış dedi o sırada biz araştırmaya başladık sonuçlar ortada :S kızı bize resmen yamamaya çalışıyorlardı :umursamaz: umarım abinde en kısa zamanda atlatır Allah kolaylık versin herkese :)

bu kadar düşüncesizlikde olmaz yani ewet canım aynı durum bizimkide dün onlar bizdelerdi kız ewden kaçmış kafasna sıkıcaklarmış öle demiş kız mesajında şimdi adli tıba felan gidilcek bakalım dün baya sorunlar yaşandı ewde aman ya bi biteydi öff bunaldım valla amin canım amin sizde tam zamanında kurtulmuşsunuz canım

Back
X