• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala inanamıyorum ya

ewet canım haklıısn ailesi aile değğilmişki ya bu nasıl insanlık nasıl çıldırıcam duygu çıldırıcam

canım bırak giden gitsin niye çıldırıyorsun sevinmen lazım
ya evlenseydi de böyle şeyler çıksaydı düşünsene
daha fena bir durum
kurtuldunuz işte niye çıldırıyorsun.

Benim aklımın almadığı,abinizle birlikte olup da nasıl başka bir adamla yaşamış..
Abiniz nerede bu arada,bara giderken abiniz nerede.?
Sakın yanlış anlamayın ama abiniz saf temiz bir insan mıdır,kandırılmaya müsait midir..?
Öteki türlü pek garip bu durum
.

abimleyken beraber olmuş mu bilmiorumda bu kızn anası babası 6 -7 ay köyde oluolar bu kızın kardeşide bi gidiomuş 10 gün ewde olmazmış

ya canım abim bikeresinde sözü atmıştı 2-3 sene sonra bu kızla sözlendi ve o zaman içinde hayatıına sadece bu kız girdiydi aslında çk kurnazdır aabim çok sewdiydi

canım bırak giden gitsin niye çıldırıyorsun sevinmen lazım
ya evlenseydi de böyle şeyler çıksaydı düşünsene
daha fena bir durum
kurtuldunuz işte niye çıldırıyorsun.

çıldırmamamın sebebi şu abime bu nasıl yapılır ya aklım almıo genelde erkeklerin yaptığı şeyi kız yapıo hayat ne olmuş insanlar ne kadar değişimiş abimin haline çk üzülüorum

anladım canım ama olan oldu herkes bir değil herkes dürüst değil maalesef
evet hayat bozuldu bu bir gerçek
ama abin adına üzüldüğün kadar sevenmelisinde
evlilik yolunda verilen bir karardı sonuçta
evlenip abinin adını batırsaydı daha mı iyiydi canım
böyle düşün üzülme lütfen
abini de böyle teselli etmelisin
sen ona nekadar destek olursan o da kendini o kadar çabuk toparlar
sen ne kadar karamsar olursan o daha çok içine kapanır canım

bence abin kızla konuşsun açık açık
elbet bir yerde fire verecektir

Canım, kurtulduğunuza şükredin. Nikah, çocuk vs. olmadan ortaya çıkmış iyi ki ... :teselli:

anladım canım ama olan oldu herkes bir değil herkes dürüst değil maalesef
evet hayat bozuldu bu bir gerçek
ama abin adına üzüldüğün kadar sevenmelisinde
evlilik yolunda verilen bir karardı sonuçta
evlenip abinin adını batırsaydı daha mı iyiydi canım
böyle düşün üzülme lütfen
abini de böyle teselli etmelisin
sen ona nekadar destek olursan o da kendini o kadar çabuk toparlar
sen ne kadar karamsar olursan o daha çok içine kapanır canım

tabikide kötü olurdu çırpınışları vardı yok ne yapmalı nasıl yapmalıyız neler eksik die bn ilk defa abimde ble bişe gördüydüm ewlilik için çocuğun hayyaleeri suya düştü

büyük geçmiş olsun...

bir an önce bi uzmana görünmeli bence. ağır bi travma bu. destek almadan çok zor olur atlatması.
gecikmeyin derim...

çok saol canım şimdi olay olmasın die babamın arkadaşı var onun köyüne göndericekler yozgata gidicek diolardı bakalım

ah ah şu insanlar varya ağzıma geleni söyleyesim geliyo benim abimede aynısını yaptılar biz inanmadık araştırdık sonuç koca bir yalan ! bu lafları söyleyen karı kocada itiraf etti iftira attıklarını cinayet çıkıyodu nerdeyse ....bunu söylerken adam ben abdesimde namazımda insanım bilirsiniz başınıza iş almayın diyerek anlatıyodu kendim şahidim ..........Allah aşkına inanmayın bunlara araştırın nedir ne değildir ...1,5 yıl görüşmüşler olsa birşey abin mutlaka anlamazmıydı ? bu kadar safta olamaz artık ...

ah ah şu insanlar varya ağzıma geleni söyleyesim geliyo benim abimede aynısını yaptılar biz inanmadık araştırdık sonuç koca bir yalan ! bu lafları söyleyen karı kocada itiraf etti iftira attıklarını cinayet çıkıyodu nerdeyse ....bunu söylerken adam ben abdesimde namazımda insanım bilirsiniz başınıza iş almayın diyerek anlatıyodu kendim şahidim ..........Allah aşkına inanmayın bunlara araştırın nedir ne değildir ...1,5 yıl görüşmüşler olsa birşey abin mutlaka anlamazmıydı ? bu kadar safta olamaz artık ...

yok canım herşey ortaya çıktı gerçekten karı koca hayatı yaşamışlar ahlaksızlar

ınan canım varya boyle seyler sadece fılmlerde olur sanırdım :((
dogurusu okurken sok oldum
eyyy allahım dunyada ne ınsanlar varr
dua edın kı verılmıs sadakanız varmıs ya evlendıkten sonra ogrenseydınız ne olacaktı
cok uzucu bı durum :((

kızlar dün herşeyi tamamen öğrendim .olay şöle gelişio şimdi babamın bu beraber olduğu adamın dükkanına gidio. bu kız oraya gidio sarmaş dolaş babamın arkadaşı dioki bn gidim dio bu tanıdık ya dio kız için adam kapıdan çıkarken bu kız işte bn 2 hafta sonra nişanlanıorum kimle dio, adam oda pantaloncu r.oğlu o. dio o sırada babamında arkadaşlı duyuyo ve bnim abimin olduğunu anlıo, akşam adamla telde konuşuo gerçekten bu adamla beraber olmuş elini bi kaptırdın mı alamazsın kene gibi bunlar demiş. sadece bu adam olsa ii bundan öncekilerde varmış. adam demişki r.dükkanında çalışmış ç.var ona sor o daha ii bilir demiş. kız dün annesiyle beraber bizi gelmiş annem aramış kız inkar etmiş ama sonra kabullenmiş ..adam kız için şeytan bu demiş bnim ewliliğğim yıkılıodu demiş

kızlar abim öğrenmiş, bu olanları kızdan ayrılmış kızın annesiyle yengesi abimi hep tehdit etmişler bıunun üzerine söz yüzkleri takıldıydı işte şimdi abim göreleye gitdi başı belaya girmesin die

dün çk ağladım ya ona hep derdim ewlende kurtulim snden die kimi zaman kızgınlığımdan kimi zaman şakasından ama o kadar kötüyümki hala.

allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın..

Günaydın canım,

açığa kavuştu yani herşey
hadi geçmiş olsun kurtuldunuz abin de gelmesin bir süre bence
kapansın bu konu uzatmaya değmez

gecmis olsun canim.. abin kafasini dinlesin..
yine verilmis sadakaniz varmis ki kizi ailenin icine almadan ögrendiniz..sadece söz ile kaldi

Günaydın canım,

açığa kavuştu yani herşey
hadi geçmiş olsun kurtuldunuz abin de gelmesin bir süre bence
kapansın bu konu uzatmaya değmez

günaydın duygucum ewet canım açığa kavuştu kurtulduk şimdi abim işindende oldu ama yapılıcqak bişeyde yok.

kızlar dün herşeyi tamamen öğrendim .olay şöle gelişio şimdi babamın bu beraber olduğu adamın dükkanına gidio. bu kız oraya gidio sarmaş dolaş babamın arkadaşı dioki bn gidim dio bu tanıdık ya dio kız için adam kapıdan çıkarken bu kız işte bn 2 hafta sonra nişanlanıorum kimle dio, adam oda pantaloncu r.oğlu o. dio o sırada babamında arkadaşlı duyuyo ve bnim abimin olduğunu anlıo, akşam adamla telde konuşuo gerçekten bu adamla beraber olmuş elini bi kaptırdın mı alamazsın kene gibi bunlar demiş. sadece bu adam olsa ii bundan öncekilerde varmış. adam demişki r.dükkanında çalışmış ç.var ona sor o daha ii bilir demiş. kız dün annesiyle beraber bizi gelmiş annem aramış kız inkar etmiş ama sonra kabullenmiş ..adam kız için şeytan bu demiş bnim ewliliğğim yıkılıodu demiş

kızlar abim öğrenmiş, bu olanları kızdan ayrılmış kızın annesiyle yengesi abimi hep tehdit etmişler bıunun üzerine söz yüzkleri takıldıydı işte şimdi abim göreleye gitdi başı belaya girmesin die

dün çk ağladım ya ona hep derdim ewlende kurtulim snden die kimi zaman kızgınlığımdan kimi zaman şakasından ama o kadar kötüyümki hala.

allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın..

abin biliyordu tehdit yüzünden mi söz yüzükleri takıldı.. ben mi yanlış anladım:1shok:

abin biliyordu tehdit yüzünden mi söz yüzükleri takıldı.. ben mi yanlış anladım:1shok:

ewet abim bildiği için ayrılıo yengesiyle annesi tehdit etmiş
ewet canım malesef öle olmuş dün sölemiş bizimkilere normalde çk delidoluudr ama kimbilir ne tehdit ettilerki söz yüzüklerine kadar gitdi durum allah kimsenin başına vermesin allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın tatlım

Back
X