kızlar dün herşeyi tamamen öğrendim .olay şöle gelişio şimdi babamın bu beraber olduğu adamın dükkanına gidio. bu kız oraya gidio sarmaş dolaş babamın arkadaşı dioki bn gidim dio bu tanıdık ya dio kız için adam kapıdan çıkarken bu kız işte bn 2 hafta sonra nişanlanıorum kimle dio, adam oda pantaloncu r.oğlu o. dio o sırada babamında arkadaşlı duyuyo ve bnim abimin olduğunu anlıo, akşam adamla telde konuşuo gerçekten bu adamla beraber olmuş elini bi kaptırdın mı alamazsın kene gibi bunlar demiş. sadece bu adam olsa ii bundan öncekilerde varmış. adam demişki r.dükkanında çalışmış ç.var ona sor o daha ii bilir demiş. kız dün annesiyle beraber bizi gelmiş annem aramış kız inkar etmiş ama sonra kabullenmiş ..adam kız için şeytan bu demiş bnim ewliliğğim yıkılıodu demiş
kızlar abim öğrenmiş, bu olanları kızdan ayrılmış kızın annesiyle yengesi abimi hep tehdit etmişler bıunun üzerine söz yüzkleri takıldıydı işte şimdi abim göreleye gitdi başı belaya girmesin die
dün çk ağladım ya ona hep derdim ewlende kurtulim snden die kimi zaman kızgınlığımdan kimi zaman şakasından ama o kadar kötüyümki hala.
allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın..