- 6 Şubat 2016
- 286
- 162
- 18
- Konu Sahibi merve_3535
-
:))) tersine dönmuş desene durumlar:) çok sevindim cidden. bana sonradan iyi davransa kırgınlığım gider mi bilmiyorum.sonuçta gelinlik hevesim gitti.bu kızlar için en önemli olaylardan biri.umrumda değiller :/
en son yüzyüze geçen ramazan bayramında gördüm.
eşim görüşmememi saygıyla karşıladı
geçen annesi aradı beni telefonla. şoklar yaşadımtanımadım hatta telefonda.
şimdi de ben onları istemiyorum
ama evlenince görüşecekseniz sıkıntı olur bence.
istemediklerini belli etmeye devam ederlerse çatışma yaşarsınız.
haklısın,beni yakıştıramıyorlar işte.bahanenin ne oldugunun çok da bi önemi yok sanırım bu durumdabu ne saçma bi neden böyle canım bence sorun bu değil ayrıca onlar istiyo diye çalışma
ben de öyle umuyorum:)Avukat adam ne istediğini biliyordur elbette ..
sevgiliniz 41 yaşındaymış her şeyi kendisi yapabilir bence.haklısın,beni yakıştıramıyorlar işte.bahanenin ne oldugunun çok da bi önemi yok sanırım bu durumda
ben de eğer ilerde nasip olur da evlenip oğlum olursa, o seviyorsa evlen diycem.sen seviyorsan ben de severim diycem..başımın ustune diycem.adam yemiyoruz ki burda hayret bişey.benim ilk kez başıma geldi.çok duyardım da inanmazdım..ah, burda neler neler varmış..hergun kv lerin yaptıklarına biraz daha şok oluyorum.yazık ya insanlara.ne suçları var.oğlunuzu sevmesin de başka bişey mi yapsın??seviyor die kıskanıyorlar.napsın bu gelin adayları yani anlamadım ki.kv adayı bana iyi davranırsa saygımı korurum.mesafemi de.ama kötu davranırsa sağlam bi duvar örerim sanırım.eş adayım benim yanımda olursa tabi:)İlerde bir çocuğum olursa-kız yahut erkek- çocuğum sevmiş, eminim kendine göre birini seçmiştir demek istiyorum. İnşallah nasip olur ve kimsenin heleki çocuğumun sevdiği insanın kalbini kırmam.
İnsanın huyundan, suyundan ve kötü alışkanlıklarından-alkol, sigara, yalan, sadakatsizlik gibi- rahatsız olmadığım müddetçe kimseye seni sevmiyorum demem, demek istemem.
Kayınvalideler neden böyle?
BDV'da en çok aldatan erkekleri ve gelin sevmeyen kayınvalideleri anlayamıyorum.
Siz ölçün tartın; ilerde sizi istemediği için hoş olmayan davranışları olur mu? Ya da şimdi güvendiğiniz eş adayınız o vakit aradaki dengeyi kuramazsa sizinle annesi arasında?
Allah yardim etsin vallahi. Siz anlasiyosaniz kv yi fln hiiic takma birak kendisi bu söylemleriyle seni kaybetti öyle düşün bence.iki kisi anlastiktan sonra yok o avukat bu kiz calismiyo bu is olmaz diyen fesatligina der.benim kv ile ilgili ilk zorlu sınavım sanırım..
haklısın guveniyorum ona cok şukur..bu arada örneklerin içimi açtı:)1. örnek ablam, kv enisteme ya o ya ben demis, eniste ablami tercih edince, kv de ablamin etrafinda pervane oldu:)
2. örnek eltim, kv memleketlisi degil, aile yasantilari uymuyo diye pek istememis, arkasindanda atip tutuyodu, ne hikmetse oda suan pervane :)
Yani avukat adam heralde olgun adamdir sonucta, kararliligini göstersin. Ailesi mecbur kabullencek. Sen tadini cikar herseyin, adam ailesinin lafiyla ayrilmayada kalkardi yapmamis.
işim yok, çalışmıyorum. ama istenirse çalışırım tabiki
valla bunun tıpatp aynısı bi vaka daha vardı ndan sordumhayır ikinci sanıyorum emin değilim valla ya:S
kendimi berbat hissettirdi bu durum..allah böyle sorunlar yaşayanlara sabır ve kolaylık versin.zormuş cidden.Onlar isterse degil sen istersen çalış.
Baskasinin ne düşündüğünü ne söylediğini bu kadar umursarsan cok uzulursun...
Cogu kv gelinini sevmez istemez ogluna yakistirmaz illa bulur bi kulp takar... sen umursama rezil falan olmadin onlar rezil oldular...
Aslında saçma geliyor evet, ama ben artık meslek iş sormayan erkek tarafı görmüyorum etrafımda. Görücü usulü bile ilk kriter " çalışan kız arıyoruz" diyorlar. Böyle bir dünya oldu. İzdivaçlarda bile yaşlı dedeler, emeklisi olsun diyorlar. Yani o benim hizmetçiliğimi yapsın evde ama benim parama dokunmasın. Adı da rahat ederiz oluyor. Sevdiğini bilsen çalışırsın tabiimi. Kadının çalışması harika ama tek kriter olunca insan düşünüyor.bu ne saçma bi neden böyle canım bence sorun bu değil ayrıca onlar istiyo diye çalışma
Canetti bu zamanda zaten herşey etiket meslek mal mülk olsun herkes kul köle olur görücü usülünü bırak mesleği olmayan bile böyle istiyo zaten en çok buna bitiyorum ben kendilerine bakmadan gözlerini yükseklere dikiyolar ayrıca severse tabiki calışır ama başkası istedide zorla çalışıyım beğendiriyim olmaz zaten sorun burda iş değil canım ama arkadasa üzüldüm bu çok kırıcı bişey unutulmaz benceAslında saçma geliyor evet, ama ben artık meslek iş sormayan erkek tarafı görmüyorum etrafımda. Görücü usulü bile ilk kriter " çalışan kız arıyoruz" diyorlar. Böyle bir dünya oldu. İzdivaçlarda bile yaşlı dedeler, emeklisi olsun diyorlar. Yani o benim hizmetçiliğimi yapsın evde ama benim parama dokunmasın. Adı da rahat ederiz oluyor. Sevdiğini bilsen çalışırsın tabiimi. Kadının çalışması harika ama tek kriter olunca insan düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?