hala istenmeyen gelin adayı:(

:))) tersine dönmuş desene durumlar:) çok sevindim cidden. bana sonradan iyi davransa kırgınlığım gider mi bilmiyorum.sonuçta gelinlik hevesim gitti.bu kızlar için en önemli olaylardan biri.

Sizin eğitim seviyeniz nedir?Yanlış anlamayın ama aynı statüde değilseniz ondan yakıştıramamıştır oğluna,eğitim seviyeniz onunki gibi üniversite ise aklım almadı açıkçası. Bu arada çalışıp çalışmayacağınıza eşiniz olacak kişiyle siz karar verirsiniz.O ne diyor,çalışmanızı istiyor mu?

ben de eğer ilerde nasip olur da evlenip oğlum olursa, o seviyorsa evlen diycem.sen seviyorsan ben de severim diycem..başımın ustune diycem.adam yemiyoruz ki burda hayret bişey.benim ilk kez başıma geldi.çok duyardım da inanmazdım..ah, burda neler neler varmış..hergun kv lerin yaptıklarına biraz daha şok oluyorum.yazık ya insanlara.ne suçları var.oğlunuzu sevmesin de başka bişey mi yapsın??seviyor die kıskanıyorlar.napsın bu gelin adayları yani anlamadım ki.kv adayı bana iyi davranırsa saygımı korurum.mesafemi de.ama kötu davranırsa sağlam bi duvar örerim sanırım.eş adayım benim yanımda olursa tabi:)

benim kv ile ilgili ilk zorlu sınavım sanırım..
Allah yardim etsin vallahi. Siz anlasiyosaniz kv yi fln hiiic takma birak kendisi bu söylemleriyle seni kaybetti öyle düşün bence.iki kisi anlastiktan sonra yok o avukat bu kiz calismiyo bu is olmaz diyen fesatligina der.

bide bi kaç yıl diyosun canım işle alakası yok ama şöyle düşün bu zamana kadar kabul etmediler ve bundan sonrada böyle dvam eder bence bu sevgilinede yansır çùnkü böyle tanıdıklarım var evliler ve halada istenmiyolar

1. örnek ablam, kv enisteme ya o ya ben demis, eniste ablami tercih edince, kv de ablamin etrafinda pervane oldu:)

2. örnek eltim, kv memleketlisi degil, aile yasantilari uymuyo diye pek istememis, arkasindanda atip tutuyodu, ne hikmetse oda suan pervane :)

Yani avukat adam heralde olgun adamdir sonucta, kararliligini göstersin. Ailesi mecbur kabullencek. Sen tadini cikar herseyin, adam ailesinin lafiyla ayrilmayada kalkardi yapmamis.

amin kızlar.allah hepimizin yardımcısı olsun..insanların duygularını değiştiremiyoruz işte.ne olacaksa kabulumdur artıko çalışmama gerek olmadıgını söyluor.bilmem ilerde ne olur allah bilir.

haklısın guveniyorum ona cok şukur..bu arada örneklerin içimi açtı:)

işim yok, çalışmıyorum. ama istenirse çalışırım tabiki

Onlar isterse degil sen istersen çalış.
Baskasinin ne düşündüğünü ne söylediğini bu kadar umursarsan cok uzulursun...
Cogu kv gelinini sevmez istemez ogluna yakistirmaz illa bulur bi kulp takar... sen umursama rezil falan olmadin onlar rezil oldular...

kendimi berbat hissettirdi bu durum..allah böyle sorunlar yaşayanlara sabır ve kolaylık versin.zormuş cidden.

İleride mutlaka sorun olur. Görüşsen havalara girerler. Laf sokarlar. Görüşmesen eşin sorun yapar. Ya da dır dır la eşini üzerler" erkek olup bizi saydırmadın" diye. Ben olsam evlenmezdim herhalde. Bilemedim.

bu ne saçma bi neden böyle canım bence sorun bu değil ayrıca onlar istiyo diye çalışma
Aslında saçma geliyor evet, ama ben artık meslek iş sormayan erkek tarafı görmüyorum etrafımda. Görücü usulü bile ilk kriter " çalışan kız arıyoruz" diyorlar. Böyle bir dünya oldu. İzdivaçlarda bile yaşlı dedeler, emeklisi olsun diyorlar. Yani o benim hizmetçiliğimi yapsın evde ama benim parama dokunmasın. Adı da rahat ederiz oluyor. Sevdiğini bilsen çalışırsın tabiimi. Kadının çalışması harika ama tek kriter olunca insan düşünüyor.

Canetti bu zamanda zaten herşey etiket meslek mal mülk olsun herkes kul köle olur görücü usülünü bırak mesleği olmayan bile böyle istiyo zaten en çok buna bitiyorum ben kendilerine bakmadan gözlerini yükseklere dikiyolar ayrıca severse tabiki calışır ama başkası istedide zorla çalışıyım beğendiriyim olmaz zaten sorun burda iş değil canım ama arkadasa üzüldüm bu çok kırıcı bişey unutulmaz bence

Ya ben bu aileleri anlamiyorum.. Aynı evi paylaşacak olanlar sizlersiniz.Biri mezhep farkliligi der,biri iş der,biri eğitim farkı der.. Ne gerek var..Insanlar neden herşeyi bu kadar zorlastirmak zorunda ki? Allah büyüktür.Erkek arkadaşınız vazgeçmedigi sürece problem yok. Hakkınız da hayırlısı. Rabbim hayırlısıyla evlenmenizi nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…