- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi merve_3535
-
ben de eğer ilerde nasip olur da evlenip oğlum olursa, o seviyorsa evlen diycem.sen seviyorsan ben de severim diycem..başımın ustune diycem.adam yemiyoruz ki burda hayret bişey.benim ilk kez başıma geldi.çok duyardım da inanmazdım..ah, burda neler neler varmış..hergun kv lerin yaptıklarına biraz daha şok oluyorum.yazık ya insanlara.ne suçları var.oğlunuzu sevmesin de başka bişey mi yapsın??seviyor die kıskanıyorlar.napsın bu gelin adayları yani anlamadım ki.kv adayı bana iyi davranırsa saygımı korurum.mesafemi de.ama kötu davranırsa sağlam bi duvar örerim sanırım.eş adayım benim yanımda olursa tabi:)
avukat
Ben bu devirde 41 yasındaki adama annesinin , bu kızı istemiyorum deme cüretine şaşırdım.
Çok ciddi bir kusurun olmalı; mesela yalan söylemek, iftira atmak, hırsızlık yapmak gibi.. Aksi takdirde hadlerine mi düşmüş?
İşi yok diye sevmiyorum diyemez. En fazla bir meslek mi edinse acaba, hani dünyanın 1001 türlü hali var oğlum, diyebilir.
Bu noktada nişanlında sorun var çok ciddi Hemde.
Ya kv adayın çok densiz ya da nişanlın çok da arkanda duracak bir tip değil ; şimdiden sevilmediğin kv ağzından çıkan cümle ile dilinde baksana..
Her ihtimalde de ben cesaret edemezdim; hiç görüşmesen eşin mesele eder ve senin ailen ile görüşmek istemeyebilir yok yere.. Görüşsen ezik gelin olursun..
Dediğim gibi nişanlın tam güven vermiyor;ben yolundu ayırırdım.
Bu arada neden mesleğin yok? Meraktan sordum.
Öyle okudum yanılmıyorsam evetadam 41 yaşında mıymışşşşş?
Avukat adamın karısı calismasin zaten adamın gecesi gündüzü olmayacak evin bütün sorumluluğu kadında olacak çocuklara o kosturacakavukat
Avukat adamın karısı calismasin zaten adamın gecesi gündüzü olmayacak evin bütün sorumluluğu kadında olacak çocuklara o kosturacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?