hala istenmeyen gelin adayı:(

İlla niye bu adamla evleniyorsun. Seni istemiyolarsa sende seni isteyen ilgilenen seven bi aileye gelin git. Erkekler evlenince ana kuzusu olur kötülükleri yapıp yapıp sonra biz seni istemiyorduk zorla kendini yamadin dicekler. O zaman çooook pişman olursun keşke evlenmeseydim beni isteyeni isteseydim diye

Sevmek ya da istemek zorunda değiller

Isteyen istemiş evlenmiş dersiniz gerekirse de yüzüne

Mesafeli olun beklentiye girmeyin

Yabancı gibi olun saygılı mesafeli

Örneğin komşuya gittiniz orada hiç tanımadığınız bir teyze var ona nasıl davranıyorsanız öyle davranın

Avukat adamın karısı calismasin zaten adamın gecesi gündüzü olmayacak evin bütün sorumluluğu kadında olacak çocuklara o kosturacak
Niye ya öyle deme

Aynı zamanda en boş zaman yaratılabilecek mesleklerden biridir

eğer kendi büron varsa işini randevunu ayarlar gün içinde de çıkar çocuğunla da ilgilenir alışverişe de gidersin

walla cnm kaynana fenaysa ve ogluna sounu dınletıyosaa emınım ılerde sorun olur ıyı dusun deerım.. ewlılık cok farklı cunkuuusmdıden etrafa ezıl oldgunu dusunuyosun bakılerdede mtsuz olsan bıle etraf ıcın ses cıkaramayacaksınnnn... ama karsndakı ınsana gerckten guvenn varsaaaa hakknzda hayrlısı olsn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…