bende olmak istiyorum ama tek korkum ameliyat sonrası acı olup olmaması..burada biraz takılıyorum.Genelde rahat bir ameliyat olduğunu duyuyorum ama yinede endişeleniyorum.Sen nedersin?
bu konuyu açtığın için teşekkür ederim zayca..bir çok kişiye yardımcı olacağına inanıyorum..resimlerin de burnun gerçekten çok güzel..
merhaba resimlerini ekleyebilir misin acaba bir de kaça yaptırdın?
Arkadaşlar ben ameliyat olmaya karar verdim lakin dönem olarak herşey üstüste geliyor ağustosta olsam ; çok sıcaklarda olunmuyor diyorlar, oysa güneşe çıkmayacağım .
Ve tüm yazılanlara baktığımda sıfır ağrıdan bahsediliyor, nasıl olduğunu anlayamıyorum ..benim canım mı çok tatlı acabamirmirmirmir
Birde sigaranın anestezi üzerinde ne gibi etkisi var acaba; aranızda sigara kullanan var mı? uyanmanız kolay oldu mu?
ben sigara kullanmıyorum ama yinede çok korkuyorum tek korkum narkoz ölürsem diye korkuyorum ağrı sızı morluklar umrumda değil ameliyat olan arkadaşlar bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
Aslında günde 4 tane sigara içiyorum çok değil ve ameliyat olursamda iyileşene kadar içmem, lakin ameliyattan çıkınca nefes alamamaktan korkuyorum.. Gerçi bir P.A lı olarak korkmadığım birşey yok
Ağustos ayında olma durumu ise Ankara dışında bir yerdeyim ve iznimde Ankarada olacağım.. bu izin sırasında ameliyatıda aradan çıkarıp dönmek istiyorum.
Pff çok tırsıyorum yaa delikafadulden hemde öyle böyle değil.. çok fena :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?