- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
Benim iki meslegim var sen merak etme.Sen lisede okuyordun değil mi :)
Okumakla veya yaşla ilgili değilmiş demek ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iki meslegim var sen merak etme.Sen lisede okuyordun değil mi :)
Niyeki sadece espri yapıyoruz..bence komik..))Ne kadr cirkin bi cumle olmus son cumle Allah islah etsin
Ooooovvvv tezimi iyice güçlendirdin :)Benim iki meslegim var sen merak etme.
Komikten ziyade , yani gerçekten düşündüm de biz ne yapabiliriz hakikaten. Bozulmuyor meretNiyeki sadece espri yapıyoruz..bence komik..))
InsBu üye düzenli olarak bekaret konusu açıyor
Eski konularından çıkardığım izlenim şu ki bozulmuyor olması onu mutlu ediyor ileri ilişkilerinde hayatımda kimse olmadı mevzularına inebilecek bir üye
Herkes bildiği için tepki böyle zaten
Yirtilsa da tüm forum bi nefes alsak
Onca işin arasinda bir de zarla ugrasmak zor olmuyor muBenim iki meslegim var sen merak etme.
Evet,lisede okuyorum.Sizinle konuşmuştuk hatta:) Nasıl yani yaşla ilgisi yok derkenSen lisede okuyordun değil mi :)
Artı olarak prezervatif ile korunmasına ragmen hamile kalan bir üyeye ağza alinmayacak şeyler yazmıştı.meğer cevap yazılmış, görmemişim
Akil yasta degil bastadir demek istedi yani.Evet,lisede okuyorum.Sizinle konuşmuştuk hatta:) Nasıl yani yaşla ilgisi yok derken
Arkadaşım bakma sen bunlara aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı hatta gerdek gecesi hiç kan gelmemiş eşi de sıkıntı yapmamış Doğumda patlamış zarı biz patlatalım gibi tabirler çok sert olduğunu düşünüyorum herkes buraya birbirlerinden fikir almak için yazıyor en saçma konu bile olsa böyle azarlamaya terslemeye kimsenin hakkı yok!Duzenli olarak iliskiye girmeme ragmen ve canimin yanmamasina ragmen hala bakireyim. Doktora gittim bana iliskiye girdigine eminmisin hic bisey olmamis dedi.. artik acida cekmiyorum iliskide. Ilk hepsini girdiginde acimisti ve iliskiden 2 saat sonra ic camasirimda kanamam vardi. Ona ragmen doktor bakire oldugumu soyluyor. Kanamam neden oldu onu anlamadim. Sordum bilmiyorum dedi ilgilenmedi... hala bakire olduguma inanmiyorum..
Artı olarak prezervatif ile korunmasına ragmen hamile kalan bir üyeye ağza alinmayacak şeyler yazmıştı.
Zina yapıyorsunuz boyle haltlar yemeyin vs minvalinde ki üye kürtaj yaptırdı çok hassas bir konuydu.
Yani dosyası bayağı kabarık.
Millete zina diye yüklen ama zarım duruyor mu diye bir milyon konu ac,hadi yavv
SağolunAkil yasta degil bastadir demek istedi yani.