Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Hala parti yapan
Toplaşıp gün yapan
Görümce doğum gününe çağırmadı diyen bi ton bilinçsiz var
Benim adım evden çıkmayan olarak anılıyor 😃
Marketten dönerken görenler neden evden çıkmıyorsun diyorlar 🥴
Bilmem sebebini bende bilmiyorum araştırıyorlar 🤪
Bu hastalığı hafife alanlar ağır geçirmeden anlamazlar. Ben 10 gün felçli gibi yattım böbreklerim sökülüyormuş gibi oldu. Hala ay eltim ay komşum belirtisiz atlatmış diyerek hafife alanlar var. Akıl fikir diliyorum ama dilemekle olmaz bunu da biliyorum. Çaresiziz.

Keşke yine herkes ilk covid 19 ilk patlak verdiği zamanki gibi korksa, insanlardan uzak dursa, dışarıya ihtiyaç dışında çıkmasa, akraba komşu ziyareti yapmasa.
Bende geçirdim, buradaki kişilerin yorumlarına göre, ciğerime inmiş olmasına rağmen yinede kolay atlatmışım. Ama suanki eklem vücut ağrılarım pozitif olduğum zamana göre daha fazla.
Sanki bütün ülkeler atlatacak biz hala covid le savaş verecekmişiz gibi hissediyorum. Bizde millet ne der onu çağıralım, gitmezsek ayıp olur kafası varya. Bide haaaala inanmayan cahiller var tabi. Zor bitemeyecek burada
Gerçi bizim savaşımız covidle değil cahillerle..

Son düzenleme:
Ben otobüse falanda binmedim. Ama çocuk vasıtasıyla bulaştı.

geçmiş olsun

bence hasta olanlar "nasıl bulaştı"yı ayrıntılı yazmalı

yani size değil herkese yazıyorum bu yorumu

çünkü herkes hala ev gezmesinde ama anne babama da mı gitmeyeyim, kırılıyorlar vs diyor burada da

hatta küçük çocuğu ile bebek görmeye giden orada da yine küçük çocuğu olan bir kadınla yaşadıklarını anlatan bir konu vardı da şoke olmuştum

özetle geçirenler, bulaşıp atlatanlar kimden nasıl bulaştığını yazarsa belki farkındalığımız artar

Hala parti yapan
Toplaşıp gün yapan
Görümce doğum gününe çağırmadı diyen bi ton bilinçsiz var
Benim adım evden çıkmayan olarak anılıyor 😃
Marketten dönerken görenler neden evden çıkmıyorsun diyorlar 🥴
Bilmem sebebini bende bilmiyorum araştırıyorlar 🤪
Bu hastalığı hafife alanlar ağır geçirmeden anlamazlar. Ben 10 gün felçli gibi yattım böbreklerim sökülüyormuş gibi oldu. Hala ay eltim ay komşum belirtisiz atlatmış diyerek hafife alanlar var. Akıl fikir diliyorum ama dilemekle olmaz bunu da biliyorum. Çaresiziz.
Ya birde bunu anlamıyorum bizim hafif geçti lafını. Herkesin bedeni aynı degil yahu. Herkes aynı etkiye aynı tepkiyi vermiyor anlayın....

oyun,medya şişirmesi,korku pompalanması diyenleri anlamıyorum onlar için tek dileğim var benim yaşadıgımı yaşamaları..
12 aralık 2020 önce ablam hafif bir kırgınlık belirtisi gösterdi ertesi gün annem bir ertesi gün aile fertlerimin hepsi ...ablamın belirtti vermesinin 4.günü hepimiz test yaptırdık herkes pozitif kimsede cok agır belirti yok dalga bile geçiyoruz hatta aaa bumuymuş diye ama korkuyoruz da 8.gün babam son derece normal seyirde olan babam yoğun bakıma kaldırıld,ıaynı gün ablam da hastaneye yatışı yapıldı ablamdan 2 gün sonra eniştemin yatısı yapıldı onlar 13 gün yatışla kurtuldular ama babam 3 gün yoğun bakımdaydı 16 gün entübe sonra bir telefon başınız sağolsun..
Başınız sağolsun çok üzüldüm:(Allah size uzun ömür versin

Ben koku va tat kaybindan sonra test yaptirdim ama negatif cikti. Sonucun yanlid oldugunu dusunuyorum. Önceden kotu koku alma problemim vardi ama ara ara olur ve gecerdi. Simdi her gun saatlerce kotu kokuya maruz kaliyorum. Etrafımdaki her sey tabiri caizse b.k gibi kokuyor. Her gun sinir krizleri geciriyorum, doktor doktor geziyorum ama cozum bulamiyorum. Mr, tomografi, rontgen cekildi, her sey temiz. Doktorlar birsey yapamayiz diyip gonderiyor. Ne evimle ne isimle ilgilenebiliyorum. Hayatim bitti resmen, tukendim. Artik beynimde nasil bir hasar biraktiysa belki d hic gecmeyecek. Son care olarak istanbulda bu isin ehli bir doktora gidecegim ama adamin sadece muayenesi 1000 tl. Cozum olacak mi, belli degil. Allah kimseye vermesin bu derdi. Gercekten boyle bir virus var olmsaydi ben neden bunlari yasayacaktim ki?

Vallaha ben korona olmadım ama koronanın Çin'de ilk çıktığı aylarda bir hastalık geçirdik. Şehir Hastanesi 'bilinmeyen virüs' tanısını koydu. Biz 'korona mi yoksa' dedik onlar 'öyle bir şey yok' deyip gecistirdiler. Olaydan 1 ay sonra mevzu patlak verdi.

Neyin nesiydi ne yaşadık bilmiyorum ama ailem bayağa ağır geçirmiştik.

Şuan hala koronanın olmadığına inanan varsa o insanlara diyecek söz bulamıyorum. O kadar bulaş var sonuçta eminim 1 kişi daha olsa yakınlarında geçiren vardir herhalde.
Biliyorum o zamanı, herkese domuz gribi teşhisi koyuluyordu. O zamanlar annem hastanede farklı bir hastalıktan dolayı enfeksiyon katında yatarken, hastanede çok kötü salgın vardı, doktorlar hastalrın domuz grinine yakalandıklarıni iddia ediyorlardı.

Vallaha ben korona olmadım ama koronanın Çin'de ilk çıktığı aylarda bir hastalık geçirdik. Şehir Hastanesi 'bilinmeyen virüs' tanısını koydu. Biz 'korona mi yoksa' dedik onlar 'öyle bir şey yok' deyip gecistirdiler. Olaydan 1 ay sonra mevzu patlak verdi.

Neyin nesiydi ne yaşadık bilmiyorum ama ailem bayağa ağır geçirmiştik.

Şuan hala koronanın olmadığına inanan varsa o insanlara diyecek söz bulamıyorum. O kadar bulaş var sonuçta eminim 1 kişi daha olsa yakınlarında geçiren vardir herhalde.
Aynı dönem ben de aynı tanıyı aldım, korona falan yok bi çeşit virüs dendi. ölüyorum sanmıştım, nefes almak hareket etmek oyle güçtü ki...
O korona mıydı bilmem ama 1 yıldır mecbur olmadıkça evden burnumu çıkarmıyorum, çünkü çıkarmak zorunda değilim çok şükür, evden çalışma imkanım var.
Çalışmak zorunda olanlar zaten "zorunda" Allah esirgesin hepsini. Ama gezen tozanı anlamıyorum. Virüs yok diyenlere de dalasım geliyor. Allah akıl fikir versin başka sözüm yok.

Ben 1 seneden beri evdeyim yalnız yasadigim icin evime gelip virusu bulastiracak bir aile ferdi yok birlikte yasadigim. Ona ragmen 2 senedir vücudumda tanisi konmayan bir enfeksiyon var ve bu bile bende kas/kemik ağrısı ya da ust solunum yolu enfeksiyonu belirtileri gosterebiliyor. Benimkisi bagisiklik sisteminin zayıflığından ve sebenini bildiğim icin korona ihtimalini es gecebiliyorum. Ama yine de insani yoran bir sey. Mesela son 6 aydır mesai saatlerinde kanepeye kitlendim resmen ve bu da kemik agrilarimi arttirdi. Yani koronanin kendisi kadar, eve tikilmaya sebep olmasinin da negatif etkilerini yaşıyoruz.
Inanmayanlar da maskesiz dolasip virüsü yaymaya devam ediyorlar maalesef.
Gecen hafta aşı olmaya gittim millet disarida fosur fosur sigarasını içiyor bense zaten maskeyle nefes almakta zorlanirken iyice tikandim. Uyarsak uzerimize yürüyorlar eee bu kafada insanlarla virus azalir mi Allah askina! Hem de hastane girişinde

Ya birde bunu anlamıyorum bizim hafif geçti lafını. Herkesin bedeni aynı degil yahu. Herkes aynı etkiye aynı tepkiyi vermiyor anlayın....
Aynen öyle
Zaten herkes mesafesini korusa bdvde görümce elti kv konuları bile azalır

geçmiş olsun

bence hasta olanlar "nasıl bulaştı"yı ayrıntılı yazmalı

yani size değil herkese yazıyorum bu yorumu

çünkü herkes hala ev gezmesinde ama anne babama da mı gitmeyeyim, kırılıyorlar vs diyor burada da

hatta küçük çocuğu ile bebek görmeye giden orada da yine küçük çocuğu olan bir kadınla yaşadıklarını anlatan bir konu vardı da şoke olmuştum

özetle geçirenler, bulaşıp atlatanlar kimden nasıl bulaştığını yazarsa belki farkındalığımız artar
1 senedir kimseye gitmiyrm annemleri cok ozledm toplu tasima kullandgm icin aldm ben virüsü yoksa calismasam evden dahi cikmam. Arkdslarmzla zaten görüsmyrz sosyal yasantmz 0 oldu... acik hava da yuruyus bile yapamiyrz kilo aldm 7 8 kilo 😂 sinirlerm bozuldu artk.
Toplu tasimalar cok kötü dogru duzgun maske takmayanlar, ellerini demire tutuyolar sonra maskeyi duzeltiyolar yuzune dokunuyolar gozlerini kaşıyolar. Otobusten iner inmez sigara icmeler ya elin temiz mi hemen sigarayi agzina gotürysn sinir oluyorum.. 1 senedir mücadele eden insanlara yazk. Cok üzülüyorum cok sinirleniyrm bu umursamaz cahil insanlara.

Plandemistler
Bunlar hep bill gates in oyunu
Siz büyük oyunu görmüyorsunuz
Maskede de nano robot varmış zaten.

Bu insanlar yakalanmıyorlar da virüse. Yakalanmasınlar da zaten de yine de çok ilginç kafaya sahipler.

Belkide Virüs ilk 🧠 den vuruyor, ama yoksa yok ne yapacagin 🙂

Bu devirde bu akrabacilik mevzularına kimse alınmasın hatta bence senin canını hice sayıp gelenlere kusun bence...
Ben bana gel diyenlere telefondaysak mesela bilerek öksürüyorum ay halsizim bu ara diyorum tamam başka zaman o zaman diyorlar :KK53:
Yolda görürsem zaten 1.5 m mesafede yine ağzımda maske karşımdaki susmak bilmiyorsa öksürüyorum o an ay boğazım kaşınıyor diyorum tamam hadi görüşürüz diyor
İçime ders nitelikli bir keyif geliyor 🤪

Esim doktor. Iki gün önce bir kadin torunlarini getirmis. Öksürük ates hersey var. Neymis efendim: Cocuklarin annesi babasi corona pozitif. Cocuklar birden hastalaninca acaba onlarin ne var diye getirmis.🤦‍♀️🤦‍♀️
Cocuklarin Maskesi yok. Disarda geziyorlar. Böyle yayan da cok!

Ülkemizde vaka olmadığı ama Çin'de patlak verdiği bir dönemde rahatsızlandım öksürük nefes darlığı eklem ağrıları ve yüksek ateş . 8 ayrı doktora gittim önce astım başlangıcı dediler sonra yok öyle bişey dediler. Kortizonlu tedaviler kullandığım antibiyotikler hiç biri fayda etmedi 2-3 ay öylece süründm kimse ne olduğunu anlamadı. Kaç kere oksururken nefesim kesilip morardim. Sonra da yavaş yavaş geçti. Eşim hep sen korona oldun kimse anlamadı diyor ama nerden bulaşırdi ki ülkemizde yoktu bile.. İnanıyorum ve hâlâ çok korkuyorum maskesiz hiç bir yere çıkmıyorum insanlar çok fazla rahat kimse maske takmıyor.

Ben koku va tat kaybindan sonra test yaptirdim ama negatif cikti. Sonucun yanlid oldugunu dusunuyorum. Önceden kotu koku alma problemim vardi ama ara ara olur ve gecerdi. Simdi her gun saatlerce kotu kokuya maruz kaliyorum. Etrafımdaki her sey tabiri caizse b.k gibi kokuyor. Her gun sinir krizleri geciriyorum, doktor doktor geziyorum ama cozum bulamiyorum. Mr, tomografi, rontgen cekildi, her sey temiz. Doktorlar birsey yapamayiz diyip gonderiyor. Ne evimle ne isimle ilgilenebiliyorum. Hayatim bitti resmen, tukendim. Artik beynimde nasil bir hasar biraktiysa belki d hic gecmeyecek. Son care olarak istanbulda bu isin ehli bir doktora gidecegim ama adamin sadece muayenesi 1000 tl. Cozum olacak mi, belli degil. Allah kimseye vermesin bu derdi. Gercekten boyle bir virus var olmsaydi ben neden bunlari yasayacaktim ki?

geçen bir haber vardı

erkekler benzin kadınlar çürük soğan kokusu alıyor diye

size de geçmiş olsun

Özellikle twitter'da cok fazla görüyorum bu virüse "inanmayan"lardan. Bir de "plandemi" diye bir laf bulmuslar, büyük resmi görmüs gibi, birtakim komplo teorileri üretip duruyorlar, hakikaten cok ilginc.
Ben hala yakalanmadim, hatta bu sürecte normal grip bile gecirmedim, isim gücüm de olmadigi icin cok ender disari cikiyorum cünkü. Disari ciktigimda da gözlemledigim bir sey var, sosyal mesafeye dikkat eden yok denecek kadar az. Koskoca kaldirimdan geciyorum, karsidaki adam/kadin üstüme üstüme yürüyor diye yola cikmam gerekiyor mesela. Markete giriyorum, kasa sirasinda herkes dip dibe. Ne ara bu kadar rahatladi bu insanlar, virüs bu kadar yayilmisken neye dayanarak bu kadar rahat hareket ediyorlar, hic anlamiyorum. Bizim ülkede kolay kolay bitmez bu virüs, maalesef.

Ben bana gel diyenlere telefondaysak mesela bilerek öksürüyorum ay halsizim bu ara diyorum tamam başka zaman o zaman diyorlar :KK53:
Yolda görürsem zaten 1.5 m mesafede yine ağzımda maske karşımdaki susmak bilmiyorsa öksürüyorum o an ay boğazım kaşınıyor diyorum tamam hadi görüşürüz diyor
İçime ders nitelikli bir keyif geliyor 🤪
Valla süper fikir...

Burada da vardı o büyük oyunu görenler, gelirlerse şimdi konu kilide gider. Olmadığına inananların bir an evvel kimsenin başını yakmadan deneyimlemesini diliyorum. Çokça grip olduk bu yaşa kadar ben çok ağır bademcik enfeksiyonları da geçirdim ama bu başka türlü bir şeydi. Bir tane salatalığı soyup bileklerim yoruldu diye bıraktığımı hatırlıyorum öyle bir halsizlik yorgunluk ki ben ağır geçirmemiş sayılıyorum çevremdeki insanlara göre. Halsizlik bitiyor iğrenç bir koku ve sonra hoc koku tat alamama başlıyor ki o bile ciddi psikolojimi bozdu benim. Hala bazı şeylerin tadı kötü gelince tekrar mı oldum diye korku giriyor içime.. Hala "nerde bu hastalar yaaaa" diyene Allah akıl fikir versin, vermiyorsa da bizlerden uzak etsin o insanları.

Back
X