Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Cigerlere yayilma.olmus muydu ?Tomografi cekildiniz mi?yani bana da oyle geliyor ki kilay gecmeyecek bunlar.Hani 10.gun karsntina bitti diye sihirli bir degnek dokunmayacak.
10 gunde bitmiyo inanın... 1 ay evde kaldım. Ve beni arayan doktoru aradm, bana dediki 20 gun vucudda kaliyo bulasma riski yok ama seninle bi süre dedi.. bol bol su tuketip c vitamini al dedi. 1 ay evde yattm düsmanima vermesn bu hastalgi.. caresiz hissediyosn kimse yemek yapıp onüne getiremiyo atesini ölçemiyo teksin yani, piskoljk olarakda yıkıliyosn..

Pandemi yüzünden insanlıktan tiksinir oldum. Biz sadece pandemiyle değil cehaletle de savaşıyoruz. Hala arkadaş toplantıları, günler, nerdeyse bütün sülale bir odaya toplanmalar ve bunları paylaşmalar. belirti verdiği halde aman teste gitmiyorum 10 gün evdemi kalayım diyenler. Test verip sonucu çıkmadan belirtileri olduğu halde Fink Fink gezenler :sinirli: Cehalet başa bela. Bütün ülkelerde biter bizde bitmez bu virüs

Ha birde aslinda korona degilde filyasyon ekibinin verdiği ilaç olduruyormus o yogunbakimlik yapiyormus diyende var.

ben hafif atlatanlardanım. 1 gun yataktan kalkamadım basımı kaldiramiyordum ve hafif atesim vardım oksurugum yoktu ve ozel arabamla test yaptirmaya gittim. testi yaptirdim bana agri kesici serum baglayın eve doneyim dedim basim cok kotuydu. doktor parol serum yazdı bagladilar bas agrim gecti. eve dondum dedimki herhalde korona degil bu yoksa bir parol serumla gecmez. ertesi gün hicbir seyim kalmadı ama e nabiza bir baktım pozitifim.

Filyasyon ekibi hemen geldi kapıma oksuruk yoksa cigerinize daha inmemiştir dedi ve bir kutu ilac biraktı. daha onlar gider gitmez anlattikları gibi ilacı kullandım ve 5 gunde 1 kutu ilacı bitirdim.

ne oksuruk ne tat kaybi ne de o 1 gun yasadigin halsizlik ve bas agrisi disinda baska bir sey yasamadım.

Buyuk ihtimal cigerlerime inmeden teshis konulup ilac kullandığim icin oksuruk yuksek ates sırt agrisi bunların hiçbirini yasamadım.

Ama gelin gorun ki o kadar cok ay ilacı keske kullanmasaydın o ilac olduruyormuş diye yorum yapanlar oldu.

zaten sağlik bakanlığida corona olanlari oldurup hepten yok etmek icin kapiya kadar getiriyor ilacı.

Grip gibi diyenlere ben çok şaşırıyorum mesela, neresi grip gibiydi ben 3 gece tüm kemiklerim kırılmış gibi hareket edemeden kalkamadan inleyerek yattım
Ben inandım bu virüse çok da dikkat ettim, ama umursamaz biri yüzünden oldu
Domuz gribine daha çok benziyor sanki. Ben emin değilim test yaptırmadım, evde izole ettim kendimi, 14 gün kadar odamdan bile çıkmamaya çalıştım. Eklem, kemik ağrısı ve halsizliğini domuz gribine benzettim daha çok. Bir de halüsinasyonlar, tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ve gece panik atak geçirdim hayatımda ilk kez. Günde 10-12 saat uyurum normalde ama bir hafta boyunca 20 saat ve bazen üzeri uyudum. Müthiş bir iştah kesilmesi yaşadım ve yediğim şeyler sanki bozukmuş gibi hep garip bir tat aldım. Emin olmamakla birlikte korona ya da domuz gribi geçirdiğimi düşünüyorum. Domuz gribi vakaları da var çünkü bu ara. Çocukken domuz gribi olduğumda 2 hafta kadar bilinçsiz yatmıştım, çok daha ağırdı. O zamanlar kronik böbrek rahatsızlığım da vardı. O geçtiği için ve tabi büyüdüğüm için o kadar ağır olmadı diye düşünüyorum bu yıl yaşadığım şeyin.

Domuz gribine daha çok benziyor sanki. Ben emin değilim test yaptırmadım, evde izole ettim kendimi, 14 gün kadar odamdan bile çıkmamaya çalıştım. Eklem, kemik ağrısı ve halsizliğini domuz gribine benzettim daha çok. Bir de halüsinasyonlar, tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ve gece panik atak geçirdim hayatımda ilk kez. Günde 10-12 saat uyurum normalde ama bir hafta boyunca 20 saat ve bazen üzeri uyudum. Müthiş bir iştah kesilmesi yaşadım ve yediğim şeyler sanki bozukmuş gibi hep garip bir tat aldım. Emin olmamakla birlikte korona ya da domuz gribi geçirdiğimi düşünüyorum. Domuz gribi vakaları da var çünkü bu ara. Çocukken domuz gribi olduğumda 2 hafta kadar bilinçsiz yatmıştım, çok daha ağırdı. O zamanlar kronik böbrek rahatsızlığım da vardı. O geçtiği için ve tabi büyüdüğüm için o kadar ağır olmadı diye düşünüyorum bu yıl yaşadığım şeyin.
Ben sizin yerinizde olsam bir antikor testi yaptırırdım sırf meraktan
Halüsinasyon bende gördüm ağrı sırasında bir gece, evet herşeyin tadı çok kötüydü bendede ilk zamanalar

Sevgili arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri devam eden bir korona süreci var malum. Bu süreçte hepimizin kafasında arada geçirdiğimiz grip tarzı şeylerin korona olup olmadığını düşündük. Ya da bugüne kadar bize bulasmadigina göre belkide böyle bir virüs acaba yok mu diye aklımızdan geçirdik. Ama cidden var arkadaşlar. Bunu zaten biliyorduk niye yazıyorsun demeyin. Çünkü hala korona olmayıp hala inanmayan insanlar var. Bizzat yaşıyorum var. Bende önce kuru öksürük ve üşüme başladı. Ama yerinizden kalkamıyorsunuz. Üstümüzü örtüp sadece yatmak istiyorsunuz. Ateşiniz yükseliyor. Başınizin bütün kemikleri agiriyor. Ateş yaklaşık 3 gün sürdü bende. 4. Günde göğüs kafesinin tam ortası ve sırtım agiriyor. Hâlâ geçirmiş degilim. Bu arada özellikle belirteyim virüs özellikle ev ortamında maskesizken bulaşıyor. Biz başta virüs lafını duyunca köşe bucak kaçıyorduk. Şimdi bakıyorum hastanede bile virüs çok siradanlasmis. Ben hönk hönk oksuruyom arkamdaki bayan yanında çocukta var uzaklasmiyor. Onun yerine ben uzaklaştım kimseye birşey olmasın diye. Inanın şu maskesiz dolaşan insanlar hastalığı geçirirlerse o zaman görürler virüsün ne olduğunu.
Gecmis olsunn tez vakitte atlatırsınız ins:dua:
Cidden hala cenede maskeyle gezenlere 2 tane carpmak istiyorm.
Calısıyorz adam cenede maskeyle dibime kadar geliyor,Masadan geriye atıyorm kendimi anlasın diye,korkmayın ya virüs yok ben de diyoır:KK11:
Biz de var zevkine takıyorz.
Gercekten q testi yapılsın düsük cıkanlara ev karantinası verilsin,baska türlü bitmez.

eniştem 2 haftadır yıllık izindeydi ablam en asgari seviyede market alışverişi için çıkardı ..
annem babam sadece yürüyüş için çıkarlardı yazın bile sahilde çay vs içmedi karton bardakta olsa garsonun elinden geçmeyeceği ne malum diye...

Köyde tarlaya birşeyler ekmeye gidiyorlar aynı araçla zaten sonrası malum o ona o ona derken herkes...

öyle toplantı,parti ,gün oturmaları vs onları kaldıralı çok oldu geçen sene pandemi başlar başlamaz kaldırılan durumlardı bizde...Mesela düşünüyorum en son babamı ne zaman öptüm diye geçen sene mart ayıydı sanırım..Hep dikkat ettik asl

Ben çok iyi anlıyorum, tüm kemikler kırlmış gibi kırık camlar üstünde yatmak gübi, insanın acıdan bilincini alan bi ağrı

Benim eşim koronaya inanmiyor 🥴🥴ne kendi ne ailesi gerçekten şaşıyorum
Bulaşınca inanır 😬🙄😒

Gecmis olsunn tez vakitte atlatırsınız ins:dua:
Cidden hala cenede maskeyle gezenlere 2 tane carpmak istiyorm.
Calısıyorz adam cenede maskeyle dibime kadar geliyor,Masadan geriye atıyorm kendimi anlasın diye,korkmayın ya virüs yok ben de diyoır:KK11:
Biz de var zevkine takıyorz.
Gercekten q testi yapılsın düsük cıkanlara ev karantinası verilsin,baska türlü bitmez.
Markete giriyoruz herkes dibimize giriyor, market boş kasadayım kadın tam dübimde, az ilerde durabilir misiniz diyorum surat yapıyor, bu insanlarla işimiz çok zor

Sevgili arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri devam eden bir korona süreci var malum. Bu süreçte hepimizin kafasında arada geçirdiğimiz grip tarzı şeylerin korona olup olmadığını düşündük. Ya da bugüne kadar bize bulasmadigina göre belkide böyle bir virüs acaba yok mu diye aklımızdan geçirdik. Ama cidden var arkadaşlar. Bunu zaten biliyorduk niye yazıyorsun demeyin. Çünkü hala korona olmayıp hala inanmayan insanlar var. Bizzat yaşıyorum var. Bende önce kuru öksürük ve üşüme başladı. Ama yerinizden kalkamıyorsunuz. Üstümüzü örtüp sadece yatmak istiyorsunuz. Ateşiniz yükseliyor. Başınizin bütün kemikleri agiriyor. Ateş yaklaşık 3 gün sürdü bende. 4. Günde göğüs kafesinin tam ortası ve sırtım agiriyor. Hâlâ geçirmiş degilim. Bu arada özellikle belirteyim virüs özellikle ev ortamında maskesizken bulaşıyor. Biz başta virüs lafını duyunca köşe bucak kaçıyorduk. Şimdi bakıyorum hastanede bile virüs çok siradanlasmis. Ben hönk hönk oksuruyom arkamdaki bayan yanında çocukta var uzaklasmiyor. Onun yerine ben uzaklaştım kimseye birşey olmasın diye. Inanın şu maskesiz dolaşan insanlar hastalığı geçirirlerse o zaman görürler virüsün ne olduğunu.
Grip gibi degil ama oldurucu de değil

Markete giriyoruz herkes dibimize giriyor, market boş kasadayım kadın tam dübimde, az ilerde durabilir misiniz diyorum surat yapıyor, bu insanlarla işimiz çok zor
Gercekten öyle,herkes de o yıkanabilen maskelerden,maske bollasmıs artık yıkıyor mu bilmiyorm ama yıkanabilir maske gördüğümden de kacıyorm artık.
Maske yüzünden düsüyor ama amcalar 900 tl ceza yememek icin takıyor sadece.

Gercekten öyle,herkes de o yıkanabilen maskelerden,maske bollasmıs artık yıkıyor mu bilmiyorm ama yıkanabilir maske gördüğümden de kacıyorm artık.
Maske yüzünden düsüyor ama amcalar 900 tl ceza yememek icin takıyor sadece.
Sokakta yerde maske bulup takan amca geldi aklıma
Allah yardım etsin bize ya

Iki gündür corona basliklari sıklaştı..Neden acaba??

Pandemi yüzünden insanlıktan tiksinir oldum. Biz sadece pandemiyle değil cehaletle de savaşıyoruz. Hala arkadaş toplantıları, günler, nerdeyse bütün sülale bir odaya toplanmalar ve bunları paylaşmalar. belirti verdiği halde aman teste gitmiyorum 10 gün evdemi kalayım diyenler. Test verip sonucu çıkmadan belirtileri olduğu halde Fink Fink gezenler :sinirli: Cehalet başa bela. Bütün ülkelerde biter bizde bitmez bu virüs
Severek takip ettiğim bir instamom vardı,kadın suan Urfa da müze geziyr 1 yaısnda bebesiyle.
İnsanlar da alkıslıyor:(
Yani nasıl bi cesaret yada akıl tutulması:110:

Balla oda belli değil. Bu tamamen vücudunun direncine bağlı. Nice insan vefat etti.
35 yaşında insanlar öldü bazen 80 yaşındakiler kurtuldu, asla kimse ben gencim vs diye hafife almamalı
Bu konuda yeteri kadar örnek verildi haberlerde tvlerde herkesin hep göreceği yerlerde
Gerisi insanların bilincine kalıyor ki bazılarında ne yapsan olmuyor işte

Back
X