Grip gibi degil ama oldurucu de değil
Evet linclenecegimi biliyordum bu mesajdan oturu ama az arastirin lutfen doktorlar bile diyor herseyi gectim hemsire kuzenim vardi hastanede gunluk 8 hapa hic kimsenin bagisikligi dayanmaz hemde oyle boyle agir antibiyotikler degil ve hastanin kalp krizi gecirmesini tetikliyor yani o ilac dediginiz zehirlerden dolayi kalp dayanmiyor
Evet ortada bir virus var ama gribin biraz yuksegi oldururmu oldurmez peki olduren ne?
Ilaclar gunde 8 12 ilaca kalp dayanmaz ve insan olur olum nedeni ise kovit yazilir olan biten bu
yahu siz dalga mı geçiyorsunuz? oradan buradan duyduğunuz bilgilerle insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz,gerçekten çok sinirleniyorum artık ya bu kadar cehalete!!
doktorlar bile diyormuş ha bir de HER ŞEYİ GEÇİP HEMŞİRE kuzeninizin söyledikleriyle böyle bir kanıya vardınız yani?
sırf şu yazdıklarınız asla silinmeyecek diye başkalarının da bunu okuyup yanlış şeyler düşünmesine engel olmak için açıklayacağım size tane tane:
1. Doktorum, grip dediğiniz influenza virüsüdür, pnömoni yaptığı için,yani ciğerleri tuttuğu için öldürür. koronavirüs de pnömoni yapar,hatta influenzadan farklı olarak damar hücrelerini etkilediği için hastayı DİK (araştırın) dediğimiz duruma sokar ve hasta şakır şakır kanayarak ölür! hem akciğer içine kanama olur hem de diğer organların içine. şimdi hala grip gibi ölümcül diyebiliyor musunuz??
2. günlük 8-12 ilaçtan kalp etkileniyormuşmuş da ondan ölüyorlarmış. gerçekten mi? önemli olan ilacın sayısı değil hanımefendi, fazla tablet verilmesinin nedeni kanda gerekli ilaç konsantrasyonunu sağlayabilmektir. aynı dozajda tek bir tablet vermekle daha küçük dozlarda 8 tablet vermek aynı şeydir.
3. kalp krizi niye geçirilir? ya koroner damarlar tıkanır,ya da kalbin kendi hücreleri zarar görürse olur. bahsettiğiniz ilacın koroner arterleri etkileme durumu yok,aksine yukarıda belirttiğim gibi virüs damar hücrelerini harap ederek pıhtılaşma kaskadını uyarıyor,damarlar tıkanıyor,ondan kalp krizi geçiriliyor, zaten ileri evrede pıhtılaşma ürünleri bitiyor ve hasta kanamaya başlıyor.
4. faviranın kalp hücrelerine doğrudan toksik etkisi olduğuna dair bir çalışma yok,hemşire kuzeniniz nereden edinmiş bu bilgiyi acaba? zira daha bilim kurulu üyeleri bile bu kadar iddialı açıklamalar yapamazken?
5. ilaç virüsün replike olmasını engelliyor, bu yüzden kulaktan dolma bilgilerle değil de,yetkili doktorların reçeteleriyle hareket edin.
6. isterseniz kullanmayın,keyfiniz bilir, ama başkalarının kafasını da böyle hurafelerle doldurmayın rica ediyorum ya.
7. covid neden mi öldürür,sorunuza da cevap vereyim : ağır pnömoninin akabinde şiddetli dispneye bağlı solunum yetmezliğinden, damarları harap ederek çoklu organ yetmezliğine soktuğundan, viremiye bağlı sepsis oluşturup yine organ yetmezliğine neden olduğundan,ha bir de akciğer için kanama ve şiddetli harabiyet yapıp ARDS tablosuna neden olduğundan öldürüyor.
anlamadığınız yerleri internetten araştırınız,ya da kuzeninize sorun o size açıklar sepsistir,ARDS'dir,DİK'tir...
ya sabır...
oldu mu şimdi?
ha bi de son olarak yenidoğanlara bile gerektiğinde tabiri caizse at dozunda antibiyotik tedavisi veriliyor, hatta bazen haftalarca,hem de damardan,vücutları dayanıyor,keza yetişkinlerin de, yani 5 gün ilaç kullanıp organ hasarından ,bağışıklık yetmezliğinden ölmek diye bir şey yok.
azıcık okuyun,araştırın... yıprandık gerçekten tükendik. hem sahada mücadele etmekten hem de böyle söylentilerin yayılmasını engellemeye çalışmaktan bittik...
gözlerim doluyor artık,ben şahsen sabrımın son sınırlarındayım,bu kadar strese dayanamıyor ne vücudum ne de psikolojim.
lütfen bize destek olun,ya da köstek olmayın o da yeter.