- 28 Kasım 2010
- 42.421
- 140.899
- 798
Vebal sadece tek yonlu bir konu degil benim icin. Cok daha kapsamli. Ben hastayken cikmam,cocugumu da cikarmam da demistim o kismi okumamissiniz herhalde. Ama herkes benim gibi dusunmuyor diye alacagim ekstra bir onlem yok. Kimine gore saglik,kimine gore de gecim saglamak daha onemli. Benim icin hepsi onemli, ekstra olarak da kitlesel ayaklanmalar benim icin daha da onemli. Ben 1000 lirayi almayinca bir sey olmadi,ama bir baskasinin hayati o paraya bagli olabilirdi. İste o adam yarin kendisi gibi pek cok kisiyi bulur,yanina alir ayaklanirsa benim can guvenligimin vebali kimden sorulacak mesela?Neden farklı düşündüğümüzü anladım. Yukarıda hasta gezen, başkasının hasta olmasına ve hatta ölümüne sebep olan insanlarla ilgili vebal kısmıyla ilgilenmem demişsiniz bir yorumda. Burada ise vebal kısmı sizi çok ilgilendirmiş çünkü bin tl nizi alamamışsınız.
Ekonomik güçlük tabi ki çok önemli bir konu. Ama öncelik sağlık olmalı.
Bakış açımız çoook farklı.
Evet bakis acilarimiz farkli. Ama su da farkli,ben bakis acilarimiz farkli diye karsimdakine muhalefet olmak yerine ilave fikirler sunuyorum. Katilip katilmamak sizin elinizde tabi.