- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Tanidigin biri var mi boyle?Evet oldu ama annesiz büyümekten iyidir diye düşünüyorum
Ayrica risk iki
Sekildede varsa hamile bir kadini korkutmanin manasi nedir

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanidigin biri var mi boyle?Evet oldu ama annesiz büyümekten iyidir diye düşünüyorum
Evet işte en çok onlara üzülüyorum ve bunu bile bile aşı olanlarda var.Hamileyken asi olup
Kalbinde sorun olusan bebeklerde oldu ama bunlardan bahsedilmiyor nedense
Bu yazini begenmeyenler neden begenmiyor acebaEvet bu yüzden 1.aşımı oldum diğerlerini olmadım olmicamda...
Çevremde olanların çoğu da kalp krizi geçirdi.
Hatta şuan yaşlı olanlar sırayla arka arkaya vefat ediyor. Özellikle eşimin ailesindekiler sıraya girmiş gibiler 2 güne bir vefat ediyorlar![]()
Tanıdığım 3 farklı hemşire farklı şehirlerde görev yapıyorlar hepside istemeden zorunlu olduk diyorlar... Bana da olma diyorlar...
Korkmuyorum tam tersi birinciyi olduğum için korkuyorum. Ama olduğumda hamilelikten hemen önceydi onu da çok geç oldum...Tanidigin biri var mi boyle?
Agrica risk iki
Sekildede varsa hamile bir kadini korkutmanin manasi nedir![]()
Yaw cokKorkmuyorum tam tersi birinciyi olduğum için korkuyorum. Ama olduğumda hamilelikten hemen önceydi onu da çok geç oldum...
İnanmıyorlar demek kiBu yazini begenmeyenler neden begenmiyor acebavefat haberi vermissin oysa..
Oyle bisey olmadi. Kalbinde sorunla dogan bebek olduysa da aşı yokken de oluordu. Hu üstün arastirma sonucu tespit edilmis istihbarat bilgileri de bi sizin gibilerin eline geciyor ne hikmetseHamileyken asi olup
Kalbinde sorun olusan bebeklerde oldu ama bunlardan bahsedilmiyor nedense
Evet aynen asisiz olundugu icin oleceksin deniyor..İnanmıyorlar demek ki![]()
Eşimin ailesinden iki kişi vefat etti ikisinede doktorlar koronadan vefat etti diyorlar. Birinin korona olduğunu herkes kabul ediyor diğerine korona değil diyorlar bunlarda doktorlara aşı ve korona konusunda sonsuz güveniyorlar ama birinin koronadan öldüğüne inanıyorlar diğerini kabul etmiyorlar.
O koronadan değil diyorlar ben aşı olmicam deyince de bana bir sürü laf söylüyorlar ama koronadan öleni saklıyorlar
Gerçekten anlamak mümkün değil. Birde biz aşı olmayanlar olanlar için inşallah bişey olmaz diye dua ederken onlar bizler için öleceksin gebereceksin diyenler var![]()
Birde çocukların bu dönem çok fazla hasta olmalarının nedeni de maskeler yüzünden çocukların dışarı vermesi gereken havayı tekrar soluyor. En çok onlar için üzülüyorum...
Ama birinciyi istemediğim halde korktuğum için oldum.Yaw cok
Korku saliyolar, gerekli
Mi
Bu korku
Onu bilmiyorum. Belki
Trafik
Kazasi gecirip olmemiz daha buyuk ihtimaldir bilemiyorum.
Ne alakaOyle bisey olmadi. Kalbinde sorunla dogan bebek olduysa da aşı yokken de oluordu. Hu üstün arastirma sonucu tespit edilmis istihbarat bilgileri de bi sizin gibilerin eline geciyor ne hikmetse
Evet kesinlikle haklısın şimdide aşılıların çoğu koronadan ölse de başka bir sebep yazıp geçiyorlar...Evet aynen asisiz olundugu icin oleceksin deniyor..
Benim duydugum birsey vardi korona ilk
Basladiginda bile.. kadinin midesi agriyor antibiyotik veriyolar acilde ve gece kadin oluyo.. kayitlara korona diye gectiler mesela, halbuki kadinda korona filan yoktu. Bu sayilara inanmamak tuhaf mi
Simdi?
Ne soyluyolar peki?Ben koronanin olduguna inanlardanim
Ama ust komsum laboratuarda calisiyor farkli soyluyor
Abimin nisanlisi biomedical master yapiyor oda korona hakkinda farkli seyler soyluyor
Kafa karistiracak seyler ama cok kafaya takmiyorum varsa var yoksa yoktur hepimiz olup gidecez ama koronadan ama kazadan ama baska bi sebeple, ecel geldimi geliyo
Ha sunuda soyleyimBen koronanin olduguna inanlardanim
Ama ust komsum laboratuarda calisiyor farkli soyluyor
Abimin nisanlisi biomedical master yapiyor oda korona hakkinda farkli seyler soyluyor
Kafa karistiracak seyler ama cok kafaya takmiyorum varsa var yoksa yoktur hepimiz olup gidecez ama koronadan ama kazadan ama baska bi sebeple, ecel geldimi geliyo
Yani bu verilerin hangisine inanmamiz bekleniyor acabaEvet kesinlikle haklısın şimdide aşılıların çoğu koronadan ölse de başka bir sebep yazıp geçiyorlar...
Ha buarada bu kadar kalp krizi geciren var miydiOyle bisey olmadi. Kalbinde sorunla dogan bebek olduysa da aşı yokken de oluordu. Hu üstün arastirma sonucu tespit edilmis istihbarat bilgileri de bi sizin gibilerin eline geciyor ne hikmetse
Bazı ülkeler çiplenmeye doğru gidiyor zaten. Bunu bahane ederek bizleri çiplemeyi hedefliyorlar...Covid geçirmiş biri olarak , virüsün varlığına inanıyorum ama özel olarak üretildiğini düşünüyorum. Aşıya güvenmiyorum asla da olmam. Bir oyunlar dönüyor tüm dünyada yeni dünya düzeni vs ama tam olarak ne henüz bilemiyorum :)
Onlar daha guzel scientific acikliyolar ben halk dilinden soyleyimNe soyluyolar peki?