Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Korona omicron ..... Liste kalabalık
kış aylarında virüsler meydana çıkıyor
korona olmasa bir diğeri ölümcül olabilir
mesela hepimiz grip geçirdik adıda krupmuş
çocuğumun dün keyfi yerindeydi ve bu sabah yürüyemedi yataktan kalkamadı
yani bu semptomları bir tek koronaya yüklemek manasız
biz her sene grip dediğimiz olayla karşı karşıya geleceğiz
Ama o gribin adı hep değişecek
Kimi hafif atlatacak kimiside çok ağır
Ben maskenin kaldırılmaması taraftarıyım
Bu sene inanılmaz bir salgın var çocuklarıda etkiliyor
Korona olduğunuda sanmıyorum

Evet bu yüzden 1.aşımı oldum diğerlerini olmadım olmicamda...

Çevremde olanların çoğu da kalp krizi geçirdi.

Hatta şuan yaşlı olanlar sırayla arka arkaya vefat ediyor. Özellikle eşimin ailesindekiler sıraya girmiş gibiler 2 güne bir vefat ediyorlar 😔

Tanıdığım 3 farklı hemşire farklı şehirlerde görev yapıyorlar hepside istemeden zorunlu olduk diyorlar... Bana da olma diyorlar...
Bu yazini begenmeyenler neden begenmiyor aceba🙄 vefat haberi vermissin oysa..

Bu yazini begenmeyenler neden begenmiyor aceba🙄 vefat haberi vermissin oysa..
İnanmıyorlar demek ki😄
Eşimin ailesinden iki kişi vefat etti ikisinede doktorlar koronadan vefat etti diyorlar. Birinin korona olduğunu herkes kabul ediyor diğerine korona değil diyorlar bunlarda doktorlara aşı ve korona konusunda sonsuz güveniyorlar ama birinin koronadan öldüğüne inanıyorlar diğerini kabul etmiyorlar.

O koronadan değil diyorlar ben aşı olmicam deyince de bana bir sürü laf söylüyorlar ama koronadan öleni saklıyorlar 🙄

Gerçekten anlamak mümkün değil. Birde biz aşı olmayanlar olanlar için inşallah bişey olmaz diye dua ederken onlar bizler için öleceksin gebereceksin diyenler var 🤣🤣

Birde çocukların bu dönem çok fazla hasta olmalarının nedeni de maskeler yüzünden çocukların dışarı vermesi gereken havayı tekrar soluyor. En çok onlar için üzülüyorum...

Hamileyken asi olup
Kalbinde sorun olusan bebeklerde oldu ama bunlardan bahsedilmiyor nedense
Oyle bisey olmadi. Kalbinde sorunla dogan bebek olduysa da aşı yokken de oluordu. Hu üstün arastirma sonucu tespit edilmis istihbarat bilgileri de bi sizin gibilerin eline geciyor ne hikmetse

İnanmıyorlar demek ki😄
Eşimin ailesinden iki kişi vefat etti ikisinede doktorlar koronadan vefat etti diyorlar. Birinin korona olduğunu herkes kabul ediyor diğerine korona değil diyorlar bunlarda doktorlara aşı ve korona konusunda sonsuz güveniyorlar ama birinin koronadan öldüğüne inanıyorlar diğerini kabul etmiyorlar.

O koronadan değil diyorlar ben aşı olmicam deyince de bana bir sürü laf söylüyorlar ama koronadan öleni saklıyorlar 🙄

Gerçekten anlamak mümkün değil. Birde biz aşı olmayanlar olanlar için inşallah bişey olmaz diye dua ederken onlar bizler için öleceksin gebereceksin diyenler var 🤣🤣

Birde çocukların bu dönem çok fazla hasta olmalarının nedeni de maskeler yüzünden çocukların dışarı vermesi gereken havayı tekrar soluyor. En çok onlar için üzülüyorum...
Evet aynen asisiz olundugu icin oleceksin deniyor..

Benim duydugum birsey vardi korona ilk
Basladiginda bile.. kadinin midesi agriyor antibiyotik veriyolar acilde ve gece kadin oluyo.. kayitlara korona diye gectiler mesela, halbuki kadinda korona filan yoktu. Bu sayilara inanmamak tuhaf mi
Simdi?

Yaw cok
Korku saliyolar, gerekli
Mi
Bu korku
Onu bilmiyorum. Belki
Trafik
Kazasi gecirip olmemiz daha buyuk ihtimaldir bilemiyorum.
Ama birinciyi istemediğim halde korktuğum için oldum.

Birde niyeyse tam aşılı olup koronadan ölenler için Allah'ın taktiri deyip de aşısız koronadan ölenler için aşı olmadi olsaydı belki hafif atlatacaktı demeleri yok mu:rolleyes:

Ben koronanin olduguna inanlardanim
Ama ust komsum laboratuarda calisiyor farkli soyluyor
Abimin nisanlisi biomedical master yapiyor oda korona hakkinda farkli seyler soyluyor 🤷🏻‍♀️
Kafa karistiracak seyler ama cok kafaya takmiyorum varsa var yoksa yoktur hepimiz olup gidecez ama koronadan ama kazadan ama baska bi sebeple, ecel geldimi geliyo

Oyle bisey olmadi. Kalbinde sorunla dogan bebek olduysa da aşı yokken de oluordu. Hu üstün arastirma sonucu tespit edilmis istihbarat bilgileri de bi sizin gibilerin eline geciyor ne hikmetse
Ne alaka🙄 verilen bilgilerin hepsine supheyle yaklasiyorum ben. Asil sizler gibi gozu kapali daha ne ise yaradigi belli olmayan asilara guvenmiyorum, sorguluyorum mesela😐😂

Evet aynen asisiz olundugu icin oleceksin deniyor..

Benim duydugum birsey vardi korona ilk
Basladiginda bile.. kadinin midesi agriyor antibiyotik veriyolar acilde ve gece kadin oluyo.. kayitlara korona diye gectiler mesela, halbuki kadinda korona filan yoktu. Bu sayilara inanmamak tuhaf mi
Simdi?
Evet kesinlikle haklısın şimdide aşılıların çoğu koronadan ölse de başka bir sebep yazıp geçiyorlar...

Abimin nisanlisi biomedical master yapiyor oda korona hakkinda farkli seyler soyluyor 🤷🏻‍♀️
Kafa karistiracak seyler ama cok kafaya takmiyorum varsa var yoksa yoktur hepimiz olup gidecez ama koronadan ama kazadan ama baska bi sebeple, ecel geldimi geliyo
Ne soyluyolar peki?

Ha sunuda soyleyim
Asi karsiti degilim yapanada yapmayanada saygim var polemige girmiyorum ama ben asi yaptirmadim nedeni ise bukadar diretmeleri
Insani dusunduruyo neden bukadar diretiyo
Afrikada okadar saglik sorunlarindan hastaliklardan olenler oldu ozaman niye kimse biseler yapmadi diretmedi, ozaman nerdeydi bu dunya saglik orgutusu falan filan
Asinin test surecindeyken bukadar diretmelerine karsiyim

Ha buarada bu kadar kalp krizi geciren var miydi
Mesela eskiden?

Covid geçirmiş biri olarak , virüsün varlığına inanıyorum ama özel olarak üretildiğini düşünüyorum. Aşıya güvenmiyorum asla da olmam. Bir oyunlar dönüyor tüm dünyada yeni dünya düzeni vs ama tam olarak ne henüz bilemiyorum :)
Bazı ülkeler çiplenmeye doğru gidiyor zaten. Bunu bahane ederek bizleri çiplemeyi hedefliyorlar...

Ama merak etmeyin 1 Ocak 2023 aşı dayatılması kalkacak. (Uçaklara, otobüslere falan alinmiyorduk ya onların hepsi kalkacak 1 yıl daha sabredecez)

Ne soyluyolar peki?
Onlar daha guzel scientific acikliyolar ben halk dilinden soyleyim
Hastaligin olmadigini, gripten daha fazla sekilde atlatildigi ve bunun sebebinin insanlara psikolojik baski yaptiklari icin boyle oldugunu. Teknolojik veriler, mesela 3g bitti 4g o bitti 5g bunlar hep radyasyon yayiyor
Acikcasi cok duymak istemiyorum
Bu hastalik yuzunden hamilelikde panik atak gecirdim hastanede calisiyodum
Sonra tedavi gordum astim
Oyuzden korona ile ilgili haberlerle kafami mesgul etmiyorum
Ebola vardi niye bukadar konusulmadi
Bu korona suan neden afrikaya gitmiyor
Tuhaf
Bazi yerlere hic ugramiyor

Back
X