Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Bunu demistik zaten arkadasla, dalga gecenler neden basit bi sekilde bakip arastirmiyolar. Herkes yalan haber yaparmis. Bu videolar gercek, neden yalan olsun bu?. Bence gidisat korkunc…
Bunu anliyo musun, ingilizcen ne seviyede bilmiyorum ama benim iyi seviyede, bu videoda çip taktiranlar gönüllü,hallerinden memnun, id ve kredi karti, belli yerlere erisim saglayan bi cip yani adam cuzdan tasimiyim demis cip taktirmis, bunu covide asiya, hepimize caktirmadan cip takilmasina nasil getirdiniz ben anlamadim.

Bunu anliyo musun, ingilizcen ne seviyede bilmiyorum ama benim iyi seviyede, bu videoda çip taktiranlar gönüllü,hallerinden memnun, id ve kredi karti, belli yerlere erisim saglayan bi cip yani adam cuzdan tasimiyim demis cip taktirmis, bunu covide asiya, hepimize caktirmadan cip takilmasina nasil getirdiniz ben anlamadim.
aman sen ne bilirsinnn?çip taktılar işte hepimize.ama aylardır bulamadım mübareği.banyoda bakıyorum giyinirken bakıyorum cıksss bulamıyorummm :işsiz: :işsiz: :KK53:

Bir yerden başlamak lazım, diğer şekilde zaten ilerde bizlere pek gerek kalmayacak.
Çocuklarımız en azından huzur içinde yaşarlar, ben açıkçası geleceklerinden endişeliyim.
Zorla güzellik olmaz. İş bırakarak protesto ederek bir şeyler olmaz. 90 larda kaldırım taşı sokuyorlardi çocuktum o zaman bir seyler değişsin diyeydi. Noldu hiç bir şey.🙂
Çocuklarımızın geleceği için çalışalım ve çocuklarımızı iyi yetiştirelim. Vatana millete hayırlı olsunlar.

Zorla güzellik olmaz. İş bırakarak protesto ederek bir şeyler olmaz. 90 larda kaldırım taşı sokuyorlardi çocuktum o zaman bir seyler değişsin diyeydi. Noldu hiç bir şey.🙂
Çocuklarımızın geleceği için çalışalım ve çocuklarımızı iyi yetiştirelim. Vatana millete hayırlı olsunlar.
Çipi mi protesto ediyosunuz? 😐

Boyle bir eğitim sisteminde ne kadar etkili olabiliriz göreceğiz. Ben dünya çapında bu tarz protestoların işe yarayacağını düşünüyorum.

Eski milli eğitim bakanının videosunu da hatırlatma olarak ekleyeyim şuraya:

Boyle bir eğitim sisteminde ne kadar etkili olabiliriz göreceğiz. Ben dünya çapında bu tarz protestoların işe yarayacağını düşünüyorum.

valla okulumuzda temizlik görevlisi güvenlik yok onun derdindeyimm.bu kadar derinlere inemiyorummm :KK53: :işsiz:

Yapın görelim o zaman 🙂 eğitim sistemi herkesin dilinde zaten. İstikbal goklerdedir demişti Atamız. İleri görüşlü vesselam. Milli eğitim bakanı da ondan bahsediyor. Bilim ilerliyor ve ilerledikçe de yeni şeyler olacak alışmak zor olacak belki. Mutfak robotundan korkup mutfağa giremeyenler de vardı. Ama ne kadar çok işimize yaradı falan filan. Rabbim ömür verirse yaşar görürüz. O ne derse o olacak en nihayetinde.

Olmasına izin vermemeliyiz işte. Çin pilot ülke ve bu ilerde diğer ülkelere de yayılacak.
Çin komünist bi ülke, 15 sene önce gitmistim iş icin, sabahin korunde sokaklarda kitleler halinde spor yapmak zorunda kalan bi halk vardi, cok dikkatimi cekmisti bu, cok uzun zamndir baski rejimiyle cok buyuk kitleler yakin takip ve denetim altinda, polis devleti demek ne kadar dogrudur bilmem ama tek partili ve asiri kontrolcü bi sistem var cok cok uzun yillardir, yuz tanima sistemleri, teknoloji devletin bu anlayisina uygun biçimde kullaniliyor, bu tamamen Cin in idare bicimiylre aciklanir, dagilmadan once Sovyetler birligi de boyleydi,Cin boyle diye felaket senaryolari uretip hepimizi boyle kontrol edicekler diye korkmak gereksiz bence, Kuzey Kore'de de baska bi manyak var, sonumuz onlar gibi olacak demek degil ki bu,demokrasinin, ozgurluklerin yoklugunun sonucu bunlar,kitleleri bu sekilde kontrol eden akil disi siyasi sistemlerden bahsediyosunuz

Demirden korkan trene binmesin beybisi bshsh
Öyle 🤷🏽‍♀️ görümcem korktu binmedi. Ve kendisi ortaokul mezunu haliyle doktorlara taş çıkarıyor. Ayrıca da Birsuru felaket senaryosu yazıyor. asi olanları vakti geldiğinde fişini çekeceklermis diyor. Yolda giderken aşısı olanlar pat diye gidecekmiş.

Back
X