Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

bu protesto işinde 1 numara fransızlar.aşı için bile heryeri yakıp yıkıyorlar.e sen de öyle bir adam bulmuşsun akıllı kadınsın vesselammm :KK45:
Valla ben aşi olcam diye heryeri yakip yiktim, yiğilma var asi randevusu bulamadim 3 gün 😐 o fransızlarin protesto etmedigi ne var Allah canimi alsin ben bilmiyorum, herifler muhalefet ve protesto yuklenmis surumle geliyo dogarken

Öyle 🤷🏽‍♀️ görümcem korktu binmedi. Ve kendisi ortaokul mezunu haliyle doktorlara taş çıkarıyor. Ayrıca da Birsuru felaket senaryosu yazıyor. asi olanları vakti geldiğinde fişini çekeceklermis diyor. Yolda giderken aşısı olanlar pat diye gidecekmiş.
hadi senin görümce az eğitimli duyduğuna inanmış.ya benim elektronik müh 26 yaşında görümce kızına ne demeli.aşı olursa kısır olacağına inanıyor yahuu :işsiz:

Öyle 🤷🏽‍♀️ görümcem korktu binmedi. Ve kendisi ortaokul mezunu haliyle doktorlara taş çıkarıyor. Ayrıca da Birsuru felaket senaryosu yazıyor. asi olanları vakti geldiğinde fişini çekeceklermis diyor. Yolda giderken aşısı olanlar pat diye gidecekmiş.
Ya üzgünüm Tosuncuum caninin ici gorumcen hakkinda boyle konustugum icin ama dogal seleksiyona kurban gidicek gibi bi potansiyel gördüm kendisinde 🤣 sakin yaptirmasin aşi

Bunu anliyo musun, ingilizcen ne seviyede bilmiyorum ama benim iyi seviyede, bu videoda çip taktiranlar gönüllü,hallerinden memnun, id ve kredi karti, belli yerlere erisim saglayan bi cip yani adam cuzdan tasimiyim demis cip taktirmis, bunu covide asiya, hepimize caktirmadan cip takilmasina nasil getirdiniz ben anlamadim.
Bizim turklere cip taktirmak icin deseniz ki avm ye cipsiz girilmeyecek herkes taktirir :KK53:

Adamlar dolayli yoldan asi ile niye ugrassjn :D

Ben kısırlıkmış çipmis oyle düşünmüyorum ama aşıya da sicak bakamıyorum:/

Bizim turklere cip taktirmak icin deseniz ki avm ye cipsiz girilmeyecek herkes taktirir :KK53:

Adamlar dolayli yoldan asi ile niye ugrassjn :KK70:
Bizim gibi ülkelerde adam sokakta ki vatandasi zaten ekonomiyle, enflasyonla, işsizlikle en onemlisi de dinle o kadar guzel kontrol altina aliyo ki, çiple falan ugrasmaya zaten gerek yok, gereksiz yatirim

Bizim gibi ülkelerde adam sokakta ki vatandasi zaten ekonomiyle, enflasyonla, işsizlikle en onemlisi de dinle o kadar guzel kontrol altina aliyo ki, çiple falan ugrasmaya zaten gerek yok, gereksiz yatirim
sezen aksunun şarkısı gibi:bir çipimm bile yok anlıyor musunnnn hadi gülümseeee :KK45: :KK53: edit:kedi miydi o yoksa :işsiz:

Bende oldum korona ama normal bir grip gibi geçirdim aman aman ağır geçirmedim.Burnum falan akıyodu başta o yüzden grip sandım.
Ama bazen bu hastalıkla ilgili kafamı karıştıran şeyler olmuyo değil.Bazen acaba bilinçli yapılan bi şey mi diye düşünmüyor değilim.

geçmiş olsun

bence hasta olanlar "nasıl bulaştı"yı ayrıntılı yazmalı

yani size değil herkese yazıyorum bu yorumu

çünkü herkes hala ev gezmesinde ama anne babama da mı gitmeyeyim, kırılıyorlar vs diyor burada da

hatta küçük çocuğu ile bebek görmeye giden orada da yine küçük çocuğu olan bir kadınla yaşadıklarını anlatan bir konu vardı da şoke olmuştum

özetle geçirenler, bulaşıp atlatanlar kimden nasıl bulaştığını yazarsa belki farkındalığımız artar
Ben çok dikkat eden biriydim eşimde.aldiklarmizi yıkar yerleştiriniz eve gelince duş alırız.hibiryere gitmem.am anneme anlatamadım annem yaşlı haliyle düğüne şehir fiina gitti birisi kaptı banda bulaştırdi bişey olmaz diye hastanelik oldu babamla benden eşime bulasti Allah kimseye bulastirmasin hafif atlattım ama berbat bişey hala koku alamoyorum Ağustos ya oldum NE ZAMAN GEÇER ARKADAŞLAR

Sanırım sakınan göze çöp batıyor. Biz de eşimle çok dikkat ediyorduk. Siteye girerken bile kapıları peçeteyle açıp kapatıyorduk, asansör düğmelerine peçeteyle basıyorduk, market kapılarına yine aynı şekilde eldiven yada peçeteyle dokunuyorduk. Maskesiz çıkmadık hiç. Ailelerimiz dışında kimseyle pek görüşmedik.
Bu kadar dikkat etmemize rağmen eşimin ciğerlerine indi, benim de boğazımdaydı. Hastanede tedavi gördük. Çevremde maske takmayan, dikkat etmeyen fazlasıyla insan var ve hâlâ covid olmadılar 😃

Sanki bizi havayla suyla zehirleyemiyorlardi da DNA mizla oynamanın tek yolu virüs yaymakti onlar için.

😅

Plandemistler
Bunlar hep bill gates in oyunu
Siz büyük oyunu görmüyorsunuz
Maskede de nano robot varmış zaten.

Bu insanlar yakalanmıyorlar da virüse. Yakalanmasınlar da zaten de yine de çok ilginç kafaya sahipler.
Kafaya mi sahipler 😅 where is kafa?that is an ampul

Geçmiş olsun benim görümcemin biride aşılı olduğu halde geçirdi.

Eve gelip bir sürü ilaç vermişler. Hastanede çalışan kayınım o ilaçları içme çoklu organ yetmezliği yapıyor dedi. İçmedi atlattı çok şükür.

Bir gün öncesinde de benim kızımın doğum günü vardı hep beraberdik. Görümcem de yurt dışına gidebilmek için test vermek zorundaydı o şekilde öğrendik hepimiz. Ama hiç korona gibi değildi...
Aynen :/ ben kalp hastası diilim ama kalp icin kullandığım bir ilaç var, yani ilaç içsem daha büyük sıkıntılar yasardım bence. Ben inanmıyorum bu işe desem yakınlarını kaybedenlere saygısızlık etmiş olurum ama kendi içimde inanmıyorum. Evet tehlıkelı bir virüs ama herkes ıcın degil, ilaçlar ve dış etkenler bunu tetikliyor, aşı da olmak istemiyordum ama toplum olarak bir an önce atlatalım herkes aşılansın eski düzene dönelim diye oldum

O larenjit denen illete krupta deniyor hepimiz olduk
Acayip kötü lanet bişeymiş korona olsak daha iyiydi sanki
Larenjitte virüsmüş ve bulaşıcıymış
Bu sene lanet ettim o hastalığa çok beter bişey ya
Larenjit en kötüsüydü ya:/ larenjit > domuz gribi > corona
Coronada grip gibiydim larenjitte corona x2 + domuz :D

Back
X