Hala neleri sorun yapıyorlar

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
94
683
İstanbul
Merhaba Bayanlar epeydir konu açmıyordum taa ki bugünkütlf konuşmasına kadar. umarım konum kapanmaz ve saygı çerçevesiiçinde konuşulur. doğum nedeniyle işten ayrılmıştım ve buaralar tekrar iş bakıyorum geçen hafta bi iş görüşmesine gittim ve gayet olumlu geçmişti bayan bana çarşamba veya perşembe aarar haber veririm size dedi buaraya kadar herşey iyi bu arada bayan kapalıydı neyse bugün tlf çaldı açtım kendini tanıttı buyun dedim size bişi sorucam ama yanlışanlaşılmaktan korkuyorum dedi bu arda kişi AVUKAT alevideğilsiniz dimi dedi:1ninca: aleviyim dedim benim ibadetle ilgili titizliklerim vvardedi nasıl yani dedim aleviyim diye olmayacaksa olmasın bende istemem dedim yanlış anlamayın dedi bende yanlış anlaşılacak bişi yokdedim gayet açık herşey. çok üzüldüm arkadaşlar şşu yüzyılda hala alevi sünni ayrımı yapan sözüm ona okumuş insanları şiddetle kınıyorum sinirimden ağladım böyle şeyolurmu

Çok ayıp etmiş bencede arkadaşım
Üzülerek okudum ama var böyle insanlar işte
Ne desen,ne anlatsanda anlamazlar
Yazık valla,hala nerelerdeler

görün işte arkadaşlar ülkenin halini. ben mezhep ayrımıyapmıyorum ama şu duruma düşmemize bunları böyle konuşturan kim

aslında ne dersek diyelim onlar bildiklerini okuyorlar ben sadece dini inancım yüzünden düştüğüm duruma üzüldüm neden hala at gözlüğüyle bakılıyor amaç bu ülkenin gelişmesi değilmi bbiz gelişemiyoruzki batıyoruz

yaptığı tamamiyle terbiyesizlik arkadaşım.Böylelerini ben insan diye tanımlayamıyorum. Gerikafalılık ne yazık ki sadece okumakla geçmiyor. Keske telefonda ağzının payını verseydiniz.

birde böyleleri geçer karşınıza din dersi verir size. Daha müslümanlığın m sinden haberleri yok. Çok sinirlendim ya !!!!

pes artık ya, sanki ibadet günleri düzenleyecektiniz de mezhepte sorun çıktı....

iş yapacaksa insan, mezhebiymiş, diniymiş kime ne...

valla hiç üzülmeyin. böyle bir davranışı kendine yakıştırabildiği için o kişi üzülsün... ne yazık ki böyle zeka fukarası insanlar var, elden birşey gelmiyor.....

hay allahım yaaaa. işle senin alevi olmanın ne lakası varmış.
cahil, terbiyesiz insan.
boşver canım sıkma kendini vardır bir hayır diyelim.
belki böyle olması daha iyi oldu. sonradan üzüleceğine.
başka iş bulursun.
hem anlamadığım iş başvurusu yapılırken dinle ilgili bir soru sorulmuyor.
üzme kendini canım.

Sen bence hiç sinirlenmede ve ağlama.
Böyle bi ayrım yapan o insan utansın...lmaz:

hemen kesip atmışsınız

bi durup dinleseydiniz asıl amacı ne öğrenseydiniz

başını kapatmak hangi dine mensup olduğunu göstermiyor bu devirdeguclubacismile

beyni olup da o beyni kullanan insanlar ayrımcı tavırlar sergilemez. bu durumu onun cahilliğine vermek lazım giyiminden dolayı farklı insanları zan altında bırakan bir konunuz olmuş :1ninca:

Çoğunluğa katılıyorum, yalnız bir iki laf söyleseydin de boşa gitmeseydi..

Avukat olmuş ama insan olamamış...

kimseyi zan altında bıraktığıma inanmıyorum gördüğümü söyledim dahada açıklayacı şeyler söyledi ama buradan yazamıyorum yoksa ben kolay kolay laf bitmeden kestirip atmam

büyük bir cahiliyet örneği
konum kapanmasın demişsiniz ama bu tarz konuların acılması yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…