Hala pozitif çıkan Ovulasyon testi

Yok cnm ya ben baya yumurtlayamıyorum zaten pcoluyum bu ayda çatlama olmadı ,artık saldım pek uğraşmıyorumda sadece testi böyle görünce şaşırdım konuyuda ondan açtım .Olmayınca olmuyo zorlamanın anlamı Yok kendimi yıpratmaktan başka yaptığım hiç bir şey yok

Belkide ... Allah hakkında hayırlısını versin cnm gün aşırı ilişki uygula zaten bilmemek bence daha iyi ya sırf çocuk için ilişkiye girmiş olunuyor ozamanda zaten hiç olmuyo .

Yıpratma kendini canım benim vardır bir zamanı ne yaparsak yapalım nasip ne zamansa o zaman olur herseyin hayırlısı :)

Belkide ... Allah hakkında hayırlısını versin cnm gün aşırı ilişki uygula zaten bilmemek bence daha iyi ya sırf çocuk için ilişkiye girmiş olunuyor ozamanda zaten hiç olmuyo .
Ilk denememizde ovulasyon testi kullandim olmadi bu ikinci deneme esim yoktu 14. gunumde geldi. Yumurtam gecen ayki gibi erken catlarsa ihtimal olmaz ama catlamadiysa umut var :) Hayırlısı canim :)

Ilk denememizde ovulasyon testi kullandim olmadi bu ikinci deneme esim yoktu 14. gunumde geldi. Yumurtam gecen ayki gibi erken catlarsa ihtimal olmaz ama catlamadiysa umut var :) Hayırlısı canim :)
Daha yolun başındasın :) inşallah uzun sürmez kavuşmanız cnm beklemek çok zor oluyo heleki yıllar geçtikçe

Merhaba canım. Benim de bu ay geç oldu şuan reglime 1 hafta var ve bugün yumurtladim. Normalde 1 hafta önce olması gerekiyordu. Test yapmaya devam et

Merhaba canım. Benim de bu ay geç oldu şuan reglime 1 hafta var ve bugün yumurtladim. Normalde 1 hafta önce olması gerekiyordu. Test yapmaya devam et
Test yapmayı bıraktım cnm ya ama bu günleri değerlendiriyorum :)

Kizlar en ustteki adetin son gunu yani cuma gununkiydi saat 12ye dogru yaptim. onun altindaki dun 16.30da yaptim ve en alttaki 2 tanenin usttekini bugun 12.ye dogru yapip alttakini simdi yaptim. ben normalde ovulasyon gormuyorum. klomen kullandim bu ay ilk defa. ben su anda su dusunceye kapilmaya basladim, hap etki etmemis cunku renk gitti tumden. sizde boyle yasayan varmi veya siz ne dusunuyorsunuz?

Eklentiler

• 20161204_151240.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 39
Yumurtlaman olmuş canım bence. Yumurtlamadan sonra benim de görünmeyecek kadar silik oluyor boyle

Yumurtlaman olmuş canım bence. Yumurtlamadan sonra benim de görünmeyecek kadar silik oluyor boyle
Ama dedigim sey su. benim adetim 10 gun suruyor. ve 10.cu gun adet halimle yaptigim test koyuydu. arkadaslar daha koyulur dedi. bundan onceki ay da takip ettigimde 12.ci gun galiba boyleydi sonra yok oldu.

Ama dedigim sey su. benim adetim 10 gun suruyor. ve 10.cu gun adet halimle yaptigim test koyuydu. arkadaslar daha koyulur dedi. bundan onceki ay da takip ettigimde 12.ci gun galiba boyleydi sonra yok oldu.
Benim de adetimin son günü ikisi birbirine yakın koyuluktaydi. Adetime bir hafta var anca yumurtladim normalde 1 hafta önce yumurtlamam gerekiyordu. Buda bugünkü ovulasyonum

Eklentiler

• IMG_20161204_164439~2.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 75
Benim de adetimin son günü ikisi birbirine yakın koyuluktaydi. Adetime bir hafta var anca yumurtladim normalde 1 hafta önce yumurtlamam gerekiyordu. Buda bugünkü ovulasyonum
Peki 2 adet arasi kac gun. bende 16 gun normalde iste dun ilk temiz gunumdu kaldi 15 gun. haftaya eger yumurtlarsam super olur. ozaman ama gec dollenme mi oluyor cunku yaklasik 1 hafta sonra da adet donemim geliyor?

Peki 2 adet arasi kac gun. bende 16 gun normalde iste dun ilk temiz gunumdu kaldi 15 gun. haftaya eger yumurtlarsam super olur. ozaman ama gec dollenme mi oluyor cunku yaklasik 1 hafta sonra da adet donemim geliyor?
Benim 22-24 gün arası değişiyor. Geç yumurtladigin zaman geç döllenme oluyor ve adetin de gec oluyor. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormus. Bence adete kadar yapmaya devam et. Ben de bu ay yumurtliycam sandım devam et ovulasyona dediler bugün yakaladim

Insallah guzel sonuc alirsin. insallah cok mutlu olursun beklemene deger.

Kızlar ama benim adetime sadece 3 gün kaldı yaa olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…