Yok cnm ya ben baya yumurtlayamıyorum zaten pcoluyum bu ayda çatlama olmadı ,artık saldım pek uğraşmıyorumda sadece testi böyle görünce şaşırdım konuyuda ondan açtım .Olmayınca olmuyo zorlamanın anlamı Yok kendimi yıpratmaktan başka yaptığım hiç bir şey yokCanim ya testi tam talimatıyla yapmadığın için koyu çizgiyi kaçırdın ki inşallah öyledir ve çalışma o günlere denk gelmiştir :) yada kadınlar senede 1 kere filan yumurtlama yasamayabilirlermis ona denk gelmiş olabilir sen pes etme adet bile olsan önümüzdeki ay çalışmalara devam :)
Belkide ... Allah hakkında hayırlısını versin cnm gün aşırı ilişki uygula zaten bilmemek bence daha iyi ya sırf çocuk için ilişkiye girmiş olunuyor ozamanda zaten hiç olmuyo .Pko dan kaynakli yumurtlamiyormusunuz bilemem ama ben ovulasyon testi yaptigim donem hic koyu cizgiyi yakalayamadim ama doktora gittigimde yumurtam catlamisti belki sizin de oyledir. O nedenle bu ay hic ovulasyon testi yapmadım her sey Allah'tan :)
Yıpratma kendini canım benim vardır bir zamanı ne yaparsak yapalım nasip ne zamansa o zaman olur herseyin hayırlısı :)Yok cnm ya ben baya yumurtlayamıyorum zaten pcoluyum bu ayda çatlama olmadı ,artık saldım pek uğraşmıyorumda sadece testi böyle görünce şaşırdım konuyuda ondan açtım .Olmayınca olmuyo zorlamanın anlamı Yok kendimi yıpratmaktan başka yaptığım hiç bir şey yok
Ilk denememizde ovulasyon testi kullandim olmadi bu ikinci deneme esim yoktu 14. gunumde geldi. Yumurtam gecen ayki gibi erken catlarsa ihtimal olmaz ama catlamadiysa umut var :) Hayırlısı canim :)Belkide ... Allah hakkında hayırlısını versin cnm gün aşırı ilişki uygula zaten bilmemek bence daha iyi ya sırf çocuk için ilişkiye girmiş olunuyor ozamanda zaten hiç olmuyo .
Aynen cnm:)Yıpratma kendini canım benim vardır bir zamanı ne yaparsak yapalım nasip ne zamansa o zaman olur herseyin hayırlısı :)
Daha yolun başındasın :) inşallah uzun sürmez kavuşmanız cnm beklemek çok zor oluyo heleki yıllar geçtikçeIlk denememizde ovulasyon testi kullandim olmadi bu ikinci deneme esim yoktu 14. gunumde geldi. Yumurtam gecen ayki gibi erken catlarsa ihtimal olmaz ama catlamadiysa umut var :) Hayırlısı canim :)
Merhaba canım. Benim de bu ay geç oldu şuan reglime 1 hafta var ve bugün yumurtladim. Normalde 1 hafta önce olması gerekiyordu. Test yapmaya devam etEki Görüntüle 1920305 Slm kızlar ben pcoluyum 3 senedir çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyorum yaklaşık üç Aydırda hiç bir tedavi görmüyorum en son kasım 7 adet gördüm geçikmeler hep olur ama şuan daha günüm var ben bu ay nerdeyse her gün ovulasyon testi kullandım ama tam kırmızıyı hiç yakalayamadım şuan adetime 5 gün var Ve ben hala çift çizgi görüyorum daha çatlamamışmıdır ki yumurtam ???Yoksa hormonal bozukluktan mı böyle ???
Test yapmayı bıraktım cnm ya ama bu günleri değerlendiriyorum :)Merhaba canım. Benim de bu ay geç oldu şuan reglime 1 hafta var ve bugün yumurtladim. Normalde 1 hafta önce olması gerekiyordu. Test yapmaya devam et
Yumurtlaman olmuş canım bence. Yumurtlamadan sonra benim de görünmeyecek kadar silik oluyor boyleKizlar en ustteki adetin son gunu yani cuma gununkiydi saat 12ye dogru yaptim. onun altindaki dun 16.30da yaptim ve en alttaki 2 tanenin usttekini bugun 12.ye dogru yapip alttakini simdi yaptim. ben normalde ovulasyon gormuyorum. klomen kullandim bu ay ilk defa. ben su anda su dusunceye kapilmaya basladim, hap etki etmemis cunku renk gitti tumden. sizde boyle yasayan varmi veya siz ne dusunuyorsunuz?
Ama dedigim sey su. benim adetim 10 gun suruyor. ve 10.cu gun adet halimle yaptigim test koyuydu. arkadaslar daha koyulur dedi. bundan onceki ay da takip ettigimde 12.ci gun galiba boyleydi sonra yok oldu.Yumurtlaman olmuş canım bence. Yumurtlamadan sonra benim de görünmeyecek kadar silik oluyor boyle
Benim de adetimin son günü ikisi birbirine yakın koyuluktaydi. Adetime bir hafta var anca yumurtladim normalde 1 hafta önce yumurtlamam gerekiyordu. Buda bugünkü ovulasyonumAma dedigim sey su. benim adetim 10 gun suruyor. ve 10.cu gun adet halimle yaptigim test koyuydu. arkadaslar daha koyulur dedi. bundan onceki ay da takip ettigimde 12.ci gun galiba boyleydi sonra yok oldu.
Peki 2 adet arasi kac gun. bende 16 gun normalde iste dun ilk temiz gunumdu kaldi 15 gun. haftaya eger yumurtlarsam super olur. ozaman ama gec dollenme mi oluyor cunku yaklasik 1 hafta sonra da adet donemim geliyor?Benim de adetimin son günü ikisi birbirine yakın koyuluktaydi. Adetime bir hafta var anca yumurtladim normalde 1 hafta önce yumurtlamam gerekiyordu. Buda bugünkü ovulasyonum
Benim 22-24 gün arası değişiyor. Geç yumurtladigin zaman geç döllenme oluyor ve adetin de gec oluyor. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormus. Bence adete kadar yapmaya devam et. Ben de bu ay yumurtliycam sandım devam et ovulasyona dediler bugün yakaladimPeki 2 adet arasi kac gun. bende 16 gun normalde iste dun ilk temiz gunumdu kaldi 15 gun. haftaya eger yumurtlarsam super olur. ozaman ama gec dollenme mi oluyor cunku yaklasik 1 hafta sonra da adet donemim geliyor?
Benim 22-24 gün arası değişiyor. Geç yumurtladigin zaman geç döllenme oluyor ve adetin de gec oluyor. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormus. Bence adete kadar yapmaya devam et. Ben de bu ay yumurtliycam sandım devam et ovulasyona dediler bugün yakaladim
İnş Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bence ovu. testini adetine kadar yapmaya devam et. Günleri de degerlendir :)Insallah guzel sonuc alirsin. insallah cok mutlu olursun beklemene deger.
Hamile olunca da cift cizgi çıkıyor diyorlar belki de hamilesindir canim :)Kızlar ama benim adetime sadece 3 gün kaldı yaa olabilir mi ki
Hayaller hayatlar bizimkisi cnmHamile olunca da cift cizgi çıkıyor diyorlar belki de hamilesindir canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?