Hala seviyorum ne yapıcam ben ?

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
Hepinize iyi geceler kızlar..
Doğru yere mi yazıyorum doğru başlıktamıyım bi fikrim yok ama yazıyorum yinede..
Öncelikle sevgilimle ilişkimizin 1 sene 3.ayı olucak 3-4 gün sonra.Ama biz 1 hafta önce ayrıldık.Zaten ilişkimizin en başlarında çok büyük sorunlarımız vardı hep ayrılıp barışıyoduk en sonunda tamamen bitti ilişkimiz..yani sanırım öyle olucak.
Sevgilimin yani eski sevgilimin ailesi aşırı sorunlu insanlar.Babası alkolik sayılır.5-6 milyar maaş alıyosa bunun 3 milyarını içkiye yatıran biri.Ve benim sevgilimin başına ne gelse hepsini benden biliyolar.Bu kız sana böyle yaptı şöyle yaptı falan filan hep söz konusu benim.Eski sevgilimde hep ailesiyle benim aramda kalıyodu.Ve ben onu bu çıktıgımz süre içinde öyle şımarttımki en ufak bi kavgamzda ne annem kaldı küfür etmediği nede sülalem yani agzına ne geliyosa söyledi.Ama ben yine (salak ben) onca şeye rağmen hep affettim yeri geldi ben aradım gururumu ayaklar altına sererek sırf barışalım diye.o üniversite ögrencisi ben tekirdagda yaşıyorum o bilecikte okuyo normalde tekirdagda yasıyo.2 ay görmedigim zamanlar sesini duymadgm günler oluyodu.yinede tek kötü laf etmiyodm şikayetci olmuyodm bu konu hakknda.ve bu son olayda artık ipler tamamen koptu...
kafede oturuyoduk bi gün tavla oynuyoduk.yanlış bi hamle yapmışım sözde bu başladı yok işte oynamıyorum falan filan demeye tamam dedim sonra bi baktım ki bu çok şımarttıgım beyefendi kalktı gidiyo tutuyım dedim kalktım ayaga ellerimi ittirdi niye şmdi böyle yapıyosn az önce tamam diyosn falan dedi. ben yine ttum ittirdi bende sinir oldum vurdum koluna ama kafede allahtan kimse yoktu.bu benim boğazıma bir yapıştı mosmor oldum resmen aglamaktan oracıkta gözlerim şişti.herneyse evlerimize gittik konuşmadık.ertesi gün oldu bu konuşalım falan dedi bulştuk konuştk neyse tamam sinirle yaptım falan dedi peki dedim.bizimde izliycegimiz bi film vardı.onlara gittik filmi izlemek için ama aramzda yine bi msafe var susuyorz filmi actık izliyorz falan içerden ses geldi.bu babasnın eve geldgini sandı bana bi bagırdı apartman inlemiştir resmen.annesi geldi halbuki ben kadının sesini duydum anneside beni sever aramz iyidir.bu odadayken cantamı elime vrdi hadi gidiyosn bbam gelcek birazdan dedi tmm dedim sakin ol dedim annesi karsıdan gelirken beni bir ittirdi annesinin karsısına tek kelime dahi edemedim kızlar okadar kötü oldum ki.ben bile kendime inanamadım ben böyle bi insan asla olamam dedim.ben bu insanla cıkmadan önce umursamaz böyle gayet tavrını ortaya koyan biriydim aşk resmen insanın gözünü kör ediyo ama resmen benim gözlerimi aldı yani kör etmekle kalmadı.pişmanım bunca seyi bana yasattıgı için ama seviyorum hala.
Son olarakta işte 1 hfta önce konştk bidaha beni bulamycaksın seni ölene kdr sevicem falan dedi anılarımızı hatırlattı bana öyle çekip gtti seni başka türlü bekliycem son saatlerimin içindeyim falan dedi.korktum haliyle her ne kadar blöf olsada.aradım defalarca nerdeyse 50 kez ama 1 kez olsn acmadı bidaha asla aramycam kendime söz verdim ama bilmiyorm neler olucak ve o şuan erzincanda köye gitti akrabalarına aklm orda kaldı..Çevremdekilerde gayet hoş ve alımlı oldugumu söylerler bi insana nasl böyle kayıtsız kaldıgıma inanamıyolar ben bile inanamıyorum.

Gerçekten uzun oldu biliyorm ama okuyup biraz olsun akıl verirseniz veya destek olursanız mutlu olurum.Çünkü buna gerçekten ihtiyacım var.Onunla yasadgmz zamanlar aklma geldkce aglıyorm geçen zamana yanıyorum.ne yapayım ben şimdi ? Çok güzel zamanlarımız oldu sevgisindende şüphem yok ve o her zaman benim sinirli oldugmdan yakınırdı ama bence onun yptkları benim sinirimin yanında bi hiç..........
:31: :31: :43: :43: :43: :43:

Ayrılmanız en iyisi sanırım
Fazla dengesizmiş seninkide

Evet bana dengesizsin sinirlsin diyo ama asıl dengesiz o zaten son konuştuğumzda psikolojim bozldu iyice ailem yüzünden dedi senin mutluluğn için senden uzaklasıcam dedi bana uff çok zor geliyo ya çok alışmıştım ona. :43:

Evet aşk insanın gözünü kör edebilir
Ama bir insanın prensipleri olmalı ve onlara sıkı sıkıya bağlı olmalı taviz vermemeli
Prensip aslında iradesizliğimize, duygularımıza yenilmemek için kendimize koyduğumuz katı kurallar
Siz ne yazık ki bu ilişkide hiç güzel bir şey bırakamamışsınız karşılıklı olarak
Bence artık unut ve sen yoluna o yoluna

Evet aşk insanın gözünü kör edebilir
Ama bir insanın prensipleri olmalı ve onlara sıkı sıkıya bağlı olmalı taviz vermemeli
Prensip aslında iradesizliğimize, duygularımıza yenilmemek için kendimize koyduğumuz katı kurallar
Siz ne yazık ki bu ilişkide hiç güzel bir şey bırakamamışsınız karşılıklı olarak
Bence artık unut ve sen yoluna o yoluna

zaten farkındayım artık ayrılmanın çoktan zamanının geldiğini ama işte elim hep telefona gidiyo aldıgı hediyelere bakıyorum aglıyorum falan bi garipleştim farklı şeylere yönelmem gerek zaten bütün gün evde oturuyorum hiç aklımdan çıkmıyo. :43: :43:

Şimdiden sizi hor kullanıyor
Yarın öbür gün evlenirseniz garanti şiddet uygular
Onu kaldığı yerde bırak ve hayatına devam etmeye çalış

Şimdiden sizi hor kullanıyor
Yarın öbür gün evlenirseniz garanti şiddet uygular
Onu kaldığı yerde bırak ve hayatına devam etmeye çalış

haklısın yani zaten evlenebilmek için önümüzde bi 4-5 sene var daha bu 4-5 sene içinde ben hala daha onunla birlikte olursam ölürüm heralde.bide tipine baksan çok uysal böyle çok sempatik duruyo görenler diyoki bu çocukla niye siz anlaşamıyosunuz şeker gibi çocuk diyolar ama yok işte yaşamayan bilemez.

zaten farkındayım artık ayrılmanın çoktan zamanının geldiğini ama işte elim hep telefona gidiyo aldıgı hediyelere bakıyorum aglıyorum falan bi garipleştim farklı şeylere yönelmem gerek zaten bütün gün evde oturuyorum hiç aklımdan çıkmıyo. :43: :43:

İnan bunları hepimiz yaşadık sevgililerimizden ayrılınca ama işte iradeli oluyoruz dayanıyoruz kararımızın arkasında duruyoruz birden de unutmuş oluyoruz
Sen şimdi bu işin en güzel çözümünün ayrılık olduğunu anlamışsın bu çok iyi artık hatıralar, güzel günler geçmişte kaldı hatırlama onlar sana hep yük olur aklında tuttukça. Bir karar alınmış ve doğru da bir karar sen sadece bu karara uy başlarda zor gelecek belki yenik düşeceksin özlemine zaman zaman ama pişman olursun bu iş bulaş bulaş olmadan böyle kestirilip atılsın doğrusu bu. Alışacaksın sen de nelere alışmadı ki insanoğlu sabret.

İnan bunları hepimiz yaşadık sevgililerimizden ayrılınca ama işte iradeli oluyoruz dayanıyoruz kararımızın arkasında duruyoruz birden de unutmuş oluyoruz
Sen şimdi bu işin en güzel çözümünün ayrılık olduğunu anlamışsın bu çok iyi artık hatıralar, güzel günler geçmişte kaldı hatırlama onlar sana hep yük olur aklında tuttukça. Bir karar alınmış ve doğru da bir karar sen sadece bu karara uy başlarda zor gelecek belki yenik düşeceksin özlemine zaman zaman ama pişman olursun bu iş bulaş bulaş olmadan böyle kestirilip atılsın doğrusu bu. Alışacaksın sen de nelere alışmadı ki insanoğlu sabret.

evet bide ben onla sevgili olmadan önce bisürü arkadasım vardı hep gezerdik dolasırdık eglenirdik o hayatıma girdi bütün dünyam o oldu şmdi anlıyormki etrafımda o arkadaslarımda kalmamış körü körüne tutulmuşum ona bi kaç kişi dışında hiç arkadasım bile kalmadı onun yüzünden dediğin gibi alışıcam,alışmak zorundayım...

haklısın yani zaten evlenebilmek için önümüzde bi 4-5 sene var daha bu 4-5 sene içinde ben hala daha onunla birlikte olursam ölürüm heralde.bide tipine baksan çok uysal böyle çok sempatik duruyo görenler diyoki bu çocukla niye siz anlaşamıyosunuz şeker gibi çocuk diyolar ama yok işte yaşamayan bilemez.

İşte insanların sosyal statüsü değiştikçe kişilikleri de değişiyor. O insanın arkadaşlığı, kardeşliği, dostluğu çok iyi olsa da sevgililiği tam tersi olabilir. Sen diyenlere aldırma belli ki uyuşamıyorsunuz hala sürdürmek bağlanmak ve yanlış olduğunu bildiğin halde kopamamak olur. Bence daha fazla uzatma tabir yerindeyse bu ilişki çığırından çıkmış artık.

İşte insanların sosyal statüsü değiştikçe kişilikleri de değişiyor. O insanın arkadaşlığı, kardeşliği, dostluğu çok iyi olsa da sevgililiği tam tersi olabilir. Sen diyenlere aldırma belli ki uyuşamıyorsunuz hala sürdürmek bağlanmak ve yanlış olduğunu bildiğin halde kopamamak olur. Bence daha fazla uzatma tabir yerindeyse bu ilişki çığırından çıkmış artık.

çok doğru konuşuyosun canım çok teşekkür ederim moral verdin bana azda olsa kendime geldim valla gece gece üşenmeden cevap verdin çok teşekkürler..

bugün iten yarın dövmekten çekinmez bile bunu sakın unutma!!!
bence çok iyi olmuş ayrılmanız boşver değmez artı babası gibi içki sorunu var mı?eğer varsa içtiği zaman sana nasıl davranıo?

bugün iten yarın dövmekten çekinmez bile bunu sakın unutma!!!
bence çok iyi olmuş ayrılmanız boşver değmez artı babası gibi içki sorunu var mı?eğer varsa içtiği zaman sana nasıl davranıo?

babası gibi içki sorunu yok yani içersede ayda yılda bir arkadaslarıyla içer oda en fazla 2 bira olur..böyle omzumda ağladığı zamanları hatırlıyorm ben daha cok aglıyorum bunlar beni kötü yapıyo hatıralarımız geliyo aklıma :43:

Küfürde neyin nesi ya allah aşkına bunu hazmedemiyorum ben siz nasıl hazmediyorsunz.Okuyunca bile çok sinirlendim.Bence çok fazla şımartmışsınız ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemiyor izlemini yaratmışsınız gözünde.Size de yazık herşeye eyvallah derseniz sizin için çok büyük sorun olur.Aklınızı başınıza alın ve bu ilişkiyi sonlandırın sizin için hayırlısı bu bence .Bu ilişkide saygı kalmamış kendinizi yazık etmeyin lütfen iyi düşünün :50:

saygı olmazsa sevgide olmaz diye boşuna söylememişler bence se ayrılık dönemi en güzel şekilde atlatmaya bak..

Küfürde neyin nesi ya allah aşkına bunu hazmedemiyorum ben siz nasıl hazmediyorsunz.Okuyunca bile çok sinirlendim.Bence çok fazla şımartmışsınız ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemiyor izlemini yaratmışsınız gözünde.Size de yazık herşeye eyvallah derseniz sizin için çok büyük sorun olur.Aklınızı başınıza alın ve bu ilişkiyi sonlandırın sizin için hayırlısı bu bence .Bu ilişkide saygı kalmamış kendinizi yazık etmeyin lütfen iyi düşünün :50:

evet canım aynen öyle bana zaten kendi diyodu kopamıycaksın benden diye arkadaslarımda üzülüyo benim halime ama işte bağladı gitti kendisine.Sonuçta vazgeçilmez değil benim ondan eksiğim yok fazlam vardır ama bu süreci atlatmam gerek :44: :43:

evet canım aynen öyle bana zaten kendi diyodu kopamıycaksın benden diye arkadaslarımda üzülüyo benim halime ama işte bağladı gitti kendisine.Sonuçta vazgeçilmez değil benim ondan eksiğim yok fazlam vardır ama bu süreci atlatmam gerek :44: :43:

Canim bulunmaz hint kumaşı değil ki o sana da yazık değer verseydi düşünürdü seni.Ona vazgeçebileceğini göster.Üzmesine izin verme :47:Kıyamam ya

Annemde hep der bir ilişkide veya evlilikte saygı olmazsa sevgide olmaz diye.Çok doğru söylemişsiniz..

büyülerimiz boşuna söylemiyor ayrıca horgörmüş kızı bu nedemek ya tüylerim diken diken oluyo yarın öbür gün el kaldırmaktan çekinmezde
ozaman ciddi derece bu olayları atlatamaz çok iyi biliyorum örnekleri çok çevremde yazık günah

Back
X