Hala seviyorum ne yapıcam ben ?

yanlış =)bak hala düşünüyosun kahrolur fln diyo boşver tatlım bırak kendi yağında kavrulsun sen önündeki günlere bak hayatını dolu dolu yaşa

babası geldı dıye telas ettıgı ıcın mı vurdu :52: bu cocuk resmen ruh hastası yok yok kesınlıkle normal degıl .eger bırazcık aklın varsa kurtuldum dıye sevınmelısın .su an ayrılıgınız taze unutmak zor gelır ama ılerde emın ol unutucaksın .unutulmyacak vazgecılmeyecek kımse yoktur .bu donemde yasadıgınız guzel anıları dusunmek yerıne ,sana yaptıgı onca kotuluklerı dusun.cok guzel kızsın masallah boyle bır ınsan ıcın kendını uzme .daha ne asklar gelır gecer kımse senden degerlı olmasın .:34:

ruh hastası canım zaten kendide kabul etti artık benim psikolojim bozuldu dedi.bende dıştan cok normal duruyosn herkes seni çok iyi biliyo ama dedim bari insanlarada bana oldgn gibi ol dedim sustu ama umursamıycam artık onu ezdirmycem kendimi

kötülükleri düşünce nefret duygusu oluşur ki ne gerek var insan olmayan birine insani duygu beslemek tamimiyle aklından çıkarmaya bak ne kötü ne de iyi sana uzak allah yakın olsun böyle düşün

öle tabı ama daha yenı bıtmıs bır ılıskı .bız dusunme kafana takma desek bıle o dusunup uzulecektır .o yuzden ılla dusunecekse bıle ılıskının ıyı yanlarını dusunmek yerıne,kotu yanlarını dusunsun . daha yenı bıtmıs bır ılıskı ,yattım kalktım unuttum pat dıye de kafadan atamaz kı.zamanla tukenecektır hem askı da hem nefretıde.

yanlış =)bak hala düşünüyosun kahrolur fln diyo boşver tatlım bırak kendi yağında kavrulsun sen önündeki günlere bak hayatını dolu dolu yaşa

tamam ozaman kahrolmasın amaaannn banane canım takmıyorum ama ben onu artık dimi yani :63: :63: o kimmiş o bana o kadar eziyet etti :63: ben niye takcakmışım ki onu yarın cok mutlu ve güzel bi gün olcak !!!!!! :81:

öle tabı ama daha yenı bıtmıs bır ılıskı .bız dusunme kafana takma desek bıle o dusunup uzulecektır .o yuzden ılla dusunecekse bıle ılıskının ıyı yanlarını dusunmek yerıne,kotu yanlarını dusunsun . daha yenı bıtmıs bır ılıskı ,yattım kalktım unuttum pat dıye de kafadan atamaz kı.zamanla tukenecektır hem askı da hem nefretıde.

dogru diyosun canım üzülcem ama takmıcam artık mutlu olcam ya siz böyle konuştunuz bana valla bi enerji geldi mutluyum şuan ya :54:

hayır hayır nefret kalıo içinde biyerlerde illaki en iyisi tamimiyle unutmaya kendini hazırlamak ön hazırlık gibi bişey sonra zaten kendide gülüp geçer düşündükleri için ne kadar safmışım hala sevmişim diye

tamam ozaman kahrolmasın amaaannn banane canım takmıyorum ama ben onu artık dimi yani :63: :63: o kimmiş o bana o kadar eziyet etti :63: ben niye takcakmışım ki onu yarın cok mutlu ve güzel bi gün olcak !!!!!! :81:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Kendine Gelmeye Başladın Bakıyorum da !!:1:

insan rahatlıyo anladığım kadarıy bu konu hakkında içini pek dökmemişsin tabi birikmiş bu dahada kötü yapıo bigün sahte bi prfil açıp ilişkimi anlatcam inan
bu söylediklerimi nedeni anlarsın ozmn pişman olmada sen hep mutlu ol

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Kendine Gelmeye Başladın Bakıyorum da !!:1:

sayenizde yani gece gece bi enerji kattınız birinin bana böyle söylemesi gerekiyo şöyle yap böyle yap diye yoksa ben yine kahrolurdum bu gece.. :) buraya açtığım ilk konu bu iyikide açmışım yani tekrar sağolun..

insan rahatlıyo anladığım kadarıy bu konu hakkında içini pek dökmemişsin tabi birikmiş bu dahada kötü yapıo bigün sahte bi prfil açıp ilişkimi anlatcam inan
bu söylediklerimi nedeni anlarsın ozmn pişman olmada sen hep mutlu ol

içimde biriken daha onlarca şey var canım ama hepsini zamanla atıcam elbet önümüzde daha uzun seneler var mutlu olmamak için büyük sebeplerimizde yoktur sandıgım kadarıyla neye inanırsa onu yaşar bu hayatta insan

ruh hastası canım zaten kendide kabul etti artık benim psikolojim bozuldu dedi.bende dıştan cok normal duruyosn herkes seni çok iyi biliyo ama dedim bari insanlarada bana oldgn gibi ol dedim sustu ama umursamıycam artık onu ezdirmycem kendimi

vallahı aynı seyı ben yazıcaktım cnm .hanı bır ınsan a baktıgın da dıs gorunusunden azda olsa sezesın kaba saba maco bırı oldugunu veya kıbar bırı oldugunu degıl mı ? ben de fotografa baktıgım da ,gayet mulayım efendı bır cocuk gordum karsımda .bu cocuk mu sıddet uyguluyor dedım .ama demekkı dıs gorunuse aldanmamak gerekmıs .neyse kı cnm 1 yılını bu ınsanla heba etsen de kurtulmussun .ıyı yanından bak olaylara .

sayenizde yani gece gece bi enerji kattınız birinin bana böyle söylemesi gerekiyo şöyle yap böyle yap diye yoksa ben yine kahrolurdum bu gece.. :) buraya açtığım ilk konu bu iyikide açmışım yani tekrar sağolun..

Hadi İyisin İyi ki Gündüz Açmadın..:27:
Daha Kalabalık..:31:
Aksine Moralin Bozulurdu:60:
Neyse...:1:

içimde biriken daha onlarca şey var canım ama hepsini zamanla atıcam elbet önümüzde daha uzun seneler var mutlu olmamak için büyük sebeplerimizde yoktur sandıgım kadarıyla neye inanırsa onu yaşar bu hayatta insan

hayat okadar acımazsız ki mutluda olucaz mutsuzda en iyisi elinden geldiği kadarıyla güzel yaşamak ben felsefem bu:=)dünyaya bikere geliyoruz gençliğimizin kıymetini bilelim insan sıfatında kişiliksizler için niçin kendimizi üzelim değer mi ki

vallahı aynı seyı ben yazıcaktım cnm .hanı bır ınsan a baktıgın da dıs gorunusunden azda olsa sezesın kaba saba maco bırı oldugunu veya kıbar bırı oldugunu degıl mı ? ben de fotografa baktıgım da ,gayet mulayım efendı bır cocuk gordum karsımda .bu cocuk mu sıddet uyguluyor dedım .ama demekkı dıs gorunuse aldanmamak gerekmıs .neyse kı cnm 1 yılını bu ınsanla heba etsen de kurtulmussun .ıyı yanından bak olaylara .

aynen öyle canım bu çocuk zamanında yolda bana bağırıp cagırıp üstüne aglatıp o halde yolun ortasnda bırakan bi insan daha anlatsam roman olur ama işte bunlarda birer hayat tecrübesi allah sabredenlerin yanında olurmuş ihtiyacım olan sadece sabır ve inanç.. onsuz olabilcgme inanmak yoksa herkes zaten başlı başına birer dünyadır mutlu olmak bizim elimizde..

hayat okadar acımazsız ki mutluda olucaz mutsuzda en iyisi elinden geldiği kadarıyla güzel yaşamak ben felsefem bu:=)dünyaya bikere geliyoruz gençliğimizin kıymetini bilelim insan sıfatında kişiliksizler için niçin kendimizi üzelim değer mi ki

değmez tabi ki gençlik bi kere yaşanıyo 70 yaşına gelince istesende yok :)

smile işaretlerini çok güzel kullanıyosun valla gözümde canlanıyo böyle okurken sanki konuşuyosn :46: :60:

Konuşursam Bu Kadar Kısa Olmaz..:31:
Çok Şey Yumurtlarım..:27:

Hem Sana Çok Kızardım..:57:
Beni Tanımıyorsun, Kalbin Kırılmasın Diye Çok Yumuşak Yazdım :1:

he bu arada sakın depresif şarkılar dinleyipte ağlama insanı dahada çok karamsızlığa bağlıo=) neşeli şarkılar dinle ruhunuda dinlendir

evet canım. :40: '' gözüm karaaa kalmadı yaraa oldum renga renga renkk '' :52: :66: :64: bunu dinliyim ben yarın tam benlik
:60:

Son düzenleme:
Back
X