Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iyi misin sen? Nasıl böyle bir adama tahammül edebildin? Kendini ondan uzak tutmalısın.Ayrılmanız isabetli olmuş. Hakkında hayırlısı olsun.
Canim ne kadar güzelsin.. Tü tüü maşallahhama sen böyle yaparsan daha fazla üzülürsün sil o fotoğrafları canim.Kendine acı çektirmekten başka bir işe yaramaz..
evet zaman geçmek bilmiyo işte bişeyler yapmam gerek.. :44:
çok teşekkür ederim canım.. evet yarın temizlicem bütün fotolarımızı onun aldıgı herşeyide biyere toplycam göremycegim biyere kaldırcam kalsınlar orda yoksa gördükce gözlerim doluyo
Rica ederim tatlım.Bence de en doğrusunu yaparsın.Sakın ağlama gözlerin de dolmasın.Seni kaybettiğine yansın![]()
gerçektende hoş kızsın zamana bırak boşver gittisin kimse için değmez kendini düşün bencil ol bu dönem =)
söyle kendi kendine ben herşeyden daha önemliyim diye ne gerek var onun için göz yaşı dökmeye değer mi?
canım bu nasıl bır ılıskıymıs boyle cok afadersınız ama sıze resmen bır assalık gıbı davranmıs . sız fılm ızlerken annesı gelınce bu sıze neden bagırdı apartman ınledı anlamadım yanı.fılm ızlerken ne oldu da bagırdı boyle .ozellıkle annesıne dogru senı ıtmesı ne kadar onur kırıcı bır davranıs ya .nasıl bu kadar sessız kalabıldınız hayretle okudum yazdıklarınızı valla .sıddetı kendı aranızda da yasamıyorsunuz aılesının karısısın da bıle sıddete maruz kalmıssınız .ınanılır gıbı degıl .ustelık daha sevgılı ıken ,evlendıgınızde ne olurdunuz bılemıyorum .dusuncesı bıle korkunc![]()
hay yaşa =) gül biraz çık eğlen daha gençsin neler neleer yaşıyıcaksın bigün dogru insanı bulursun umarım
Dış kapı acıldıgında babasının geldigini sandı ona telaş yaptı bagırdı vurdu gözü döndü resmen ben zaten şaşkına dönüyorm onun karsısında ailemden hiç böyle şeyler görmedim tek çocuğum aksine el bebek gül bebek büyüdüm bu adam beni aptal etti valla uzaklasmam gerektiginin farkındayım yksa daha cok zarar görürüm ....
Canım Ben Anlamıyorum..
Bir Sürü Hakaret Etmiş..
Ailene Hatta Sülalene Sövüyormuş..
Boğazını Sıkmış Ölüp Gidecektin Oracıkta Allah Korumuş..
Annesinin Yanında Yerin Dibine Sokmuş..
Yani Bu Adamın Artısı Ne??
Neyini Seviyorsun Allah'ın Aşkına Ya..
Anlattığına Göre Güzel Kızsın..
MaşallahAllah Sahibine Bağışlasın..
Canım Arkadaşım Sana Yazık Değil mi?
Ailene Yazık Değil mi?
Bilseler Böyle Şeyler Olduğunu Üzülmezler mi?
Evlendin Böyle Dengesiz Biriyle Diyelim..
Bekarken Senin Üzerinde Hiç Bir Hükmü Yokken Sana Böyle Davranırken..
Evlenince Seni Ne Yapar Düşündün mü?
Lütfen Bunları Tek Tek Düşün ve Artık '' Hala Seviyorum '' Deme!!![]()
babası geldı dıye telas ettıgı ıcın mı vurdubu cocuk resmen ruh hastası yok yok kesınlıkle normal degıl .eger bırazcık aklın varsa kurtuldum dıye sevınmelısın .su an ayrılıgınız taze unutmak zor gelır ama ılerde emın ol unutucaksın .unutulmyacak vazgecılmeyecek kımse yoktur .bu donemde yasadıgınız guzel anıları dusunmek yerıne ,sana yaptıgı onca kotuluklerı dusun.cok guzel kızsın masallah boyle bır ınsan ıcın kendını uzme .daha ne asklar gelır gecer kımse senden degerlı olmasın .
![]()
kötülükleri düşünce nefret duygusu oluşur ki ne gerek var insan olmayan birine insani duygu beslemek tamimiyle aklından çıkarmaya bak ne kötü ne de iyi sana uzak allah yakın olsun böyle düşün
Evet gerçekten hiç bi artısı yok şuan bakıldığında canım ama işte insanın gözü kör oluyo birlikteyken toplasan güzel günlerimizi kavgalı oldgmz günlerden azdır ama işte alışkanlık körü körüne kendime kötülük etmişim..Ailem üzülse kahrolur zaten annemede kendisini bi sevdirdi ki inanamıyorum.annem tutturmuş barışırsınız diye ama bi bilse bana bunları yaptıgını yaşatmaz bile onu ama artık yok..çıkıcak hayatımdan kendimi üzemem daha fazla..1saat önce konuyu acmadan cok karamsardım allahım napıcam ben diyodum ama sizinle konuştum rahatladım oh be...