Hala seviyorum ne yapıcam ben ?

evet canım. :40: '' gözüm karaaa kalmadı yaraa oldum renga renga renkk '' :52: :66: :64: bunu dinliyim ben yarın tam benlik :60:

can bu can benim can ... aman unut herşeyi aman salla dertleri :) benimde bu aklıma geldi sen öyle yazınca

artık dünyamda değilsin umrumda hiç değilsin üzülmem boş konulara anlamsız anılara ne olmuş seni sevdiğsem bak yeniden doğdum ben vs vs:D

can bu can benim can ... aman unut herşeyi aman salla dertleri :) benimde bu aklıma geldi sen öyle yazınca

artık dünyamda değilsin umrumda hiç değilsin üzülmem boş konulara anlamsız anılara ne olmuş seni sevdiğsem bak yeniden doğdum ben vs vs:D

Ya ama bu kadar olur !! benim erkek arkadaşımın adı can oldu mu şimdi kız :43: :43: :43: bu can benim değil artık :43:

burda da kızabilirsiniz ya ben kendime geliyorum öyle olunca :61: :61: :1: :1:

Kızmak Bir Şey Değil Canımıniçi:31:
Burda Konu Sahibine Yorum Yazıyorsun..:40:
Konu Sahibinden Önce Cevap Verip Kavga Çıkaran Çok Oluyor:27:
Burda Bir Kaç Kişi Kendine Misyon Edinmiş, Yoruma Atlamayı..:1:
Bu Sebepten İnsan Yorumlarıma Dikkat Ediyor..:55:
Kimseyle İt Dalaşına Girmemek İçin:1:

Sözüm Şu An Topikte Olanlara Değil Yanlış Anlaşılmasın..:38:
Neyse Yatayım Artıkın:63:
Herkeşleri Çok Öpüyorum..
Hayırlı Sabahlar Güzellikler:38:

Son düzenleme:
Kızmak Bir Şey Değil Canımıniçi:31:
Burda Konu Sahibine Yorum Yazıyorsun..:40:
Konu Sahibinden Önce Cevap Verip Kavga Çıkaran Çok Oluyor:27:
Burda Bir Kaç Kişi Kendine Misyon Edinmiş, Yoruma Atlamayı..:1:
Bu Sebepten İnsan Yorumlarıma Dikkat Ediyor..:55:
Kimseyle İt Dalaşına Girmemek İçin:1:

Sözüm Şu An Topikte Olanlara Değil Yanlış Anlaşılmasın..:38:
Neyse Yatayım Artıkın:63:
Herkeşleri Çok Öpüyorum..
Hayırlı Sabahlar Güzellikler:38:

Anladım canım :)

İyi geceler diliyorum yardımlarınızdan dolayı teşekkürler..görüşmek dileğiyle.. :54: :54:

yarın planın ne?ne napcan

yarın öykü diye bi arkadaşım var bizim buraya buz pateni açıldı bilmiyorum ama gidicem oraya biraz öğrenelim yeni şeyler dimi ama :66: sonra ordan çıkarız bişeyler içeriz eve geliriz komşum oluyo zaten kendisi öyle takılırız yanii güzel bi gün geçiricem inanıyorummm :64:
sen neler yapcaksın yarın evlimisin bu arada canım

yarın öykü diye bi arkadaşım var bizim buraya buz pateni açıldı bilmiyorum ama gidicem oraya biraz öğrenelim yeni şeyler dimi ama :66: sonra ordan çıkarız bişeyler içeriz eve geliriz komşum oluyo zaten kendisi öyle takılırız yanii güzel bi gün geçiricem inanıyorummm :64:
sen neler yapcaksın yarın evlimisin bu arada canım

yok değiliim bikere denedim :D bu pateni düştüm tövbe ettim nerde o yer:) ahh ahh sorma bni anlatrm bign sosyal yaşam diye birşey kalmadı bende arkdşm yok bile kimseyle görşmyrm kös kös otrcm evde:D

yok değiliim bikere denedim :D bu pateni düştüm tövbe ettim nerde o yer:) ahh ahh sorma bni anlatrm bign sosyal yaşam diye birşey kalmadı bende arkdşm yok bile kimseyle görşmyrm kös kös otrcm evde:D

bende bi kere denedim düştüm beceremedim ama güzel yani zevkli :1: tekirdağda yaşıyorum ben canım tekirdağa açıldı işte bayada uygun fiyatı güzel biyer..
dinlemek isterim bi gün ama sende sıkma canını herşey düzelcek mutlu olmak bizlerin elinde..konuştuğumuz gibi

bende bi kere denedim düştüm beceremedim ama güzel yani zevkli :1: tekirdağda yaşıyorum ben canım tekirdağa açıldı işte bayada uygun fiyatı güzel biyer..
dinlemek isterim bi gün ama sende sıkma canını herşey düzelcek mutlu olmak bizlerin elinde..konuştuğumuz gibi

benim olay biraz daha farkı ama tema olarak aynı sabrediyorum sadece bekliyorum

benim olay biraz daha farkı ama tema olarak aynı sabrediyorum sadece bekliyorum

hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için .. ben yatıyorum çok geç oldu yarın bıraz zor giderim buz patenine bu gidişle uyumazsam :1: :1: çok teşekkür ederim canım benimle bu kadar konuştuğun için kendine dikkat et sıkma canını iyi geceler allah rahatlık versin :54: :54:

hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için .. ben yatıyorum çok geç oldu yarın bıraz zor giderim buz patenine bu gidişle uyumazsam :1: :1: çok teşekkür ederim canım benimle bu kadar konuştuğun için kendine dikkat et sıkma canını iyi geceler allah rahatlık versin :54: :54:

ne demek herzaman=) bu arada unutmadan sakın akşama kadar uyuyp sabah kadar oturma insanı depresyona itio sen normal bi şekilde uyu düzenli ol
kendine çok çok dikkat et

arkadaşım ne kadar şükretsen az. yazdıklarını okuyunca resmen münevver karabulut ve cem garipoğlunun hayatını okudum sanki. bedenini çöp kutusunda bulmalarına az kala kurtarmışsın kendini. Gerçekten çok tatlı bi kızsın ve çocuksa resimde bile piskopat gibi. harcatma kendini yazık sana, annene, babana. ben evliyim eşim çok ilgili bana karşı ama bazen çok dengesiz olabiliyor. çok kaprisli mesala. çocuk gibi milletle kavga edip küsüyor. herşeyi gözünde çok büyütüyor. bazen ben bile diyorum ki niye böyle birisini sevdim evlendim. çok daha iyi birisi olabilirdi hayatımda. ki senin sevgilinin yanında melek kalır. hele ailesi bana onun yanında tek bir laf bile edemez. o kadar çekinirler bana onun yanında bişey söylemeye. unutursun merak etme. mesala çftler birbirini çok severken herşey güzelken biri ölüyo diğeri bir kaç sene acı çekiyo en fazla ama sonra unutuyo. seninki sevgili bile değilmiş resmen ömür törpüsüymüş. yaşadığınız hatıralarıda herkızla yaşayabilir. sonuçta erkekler gününü gün eden varlıklar. emin ol o mutludur şimdi ve seni hala cepte keklik olarak düşünüyodur.belki de hiç umrunda bile değilsin. yazık etme kendine, kendini harcama sakın... bu hayat senin ve sadece bir hakkın var. neden en güzeli olmasın?

Her seyi bırak bogazına yapısmak ne demek canım yaaa.. Sinirle en fazla bagırır insan ama o ne yapmıs..Bence ayrılmanız en iyisi olmus sende onu unutmaya calıs bu insanla iyi bir gelecek kesinlikle olamaz...

arkadaşım ne kadar şükretsen az. yazdıklarını okuyunca resmen münevver karabulut ve cem garipoğlunun hayatını okudum sanki. bedenini çöp kutusunda bulmalarına az kala kurtarmışsın kendini. Gerçekten çok tatlı bi kızsın ve çocuksa resimde bile piskopat gibi. harcatma kendini yazık sana, annene, babana. ben evliyim eşim çok ilgili bana karşı ama bazen çok dengesiz olabiliyor. çok kaprisli mesala. çocuk gibi milletle kavga edip küsüyor. herşeyi gözünde çok büyütüyor. bazen ben bile diyorum ki niye böyle birisini sevdim evlendim. çok daha iyi birisi olabilirdi hayatımda. ki senin sevgilinin yanında melek kalır. hele ailesi bana onun yanında tek bir laf bile edemez. o kadar çekinirler bana onun yanında bişey söylemeye. unutursun merak etme. mesala çftler birbirini çok severken herşey güzelken biri ölüyo diğeri bir kaç sene acı çekiyo en fazla ama sonra unutuyo. seninki sevgili bile değilmiş resmen ömür törpüsüymüş. yaşadığınız hatıralarıda herkızla yaşayabilir. sonuçta erkekler gününü gün eden varlıklar. emin ol o mutludur şimdi ve seni hala cepte keklik olarak düşünüyodur.belki de hiç umrunda bile değilsin. yazık etme kendine, kendini harcama sakın... bu hayat senin ve sadece bir hakkın var. neden en güzeli olmasın?

Canım daha neler yaptı bana saysam agzınız acık kalır.Ailesi hiç ilgi göstermiyo ona ben ilgi gösterdim tepeme cıktı.Şu 1 sene içinde yaşlandığımı hissettim yani önceden gülerdim eglenirdim şimdi yok eve kapandım resmen ama atıcam bnu üstümden elbet.O üzülsün birazda..Biz evlendiğimizde düşünemiyorum zaten evde cinayet işler heralde.yemeği beğenmez yine sıkar boğazımı :50: :50:

Her seyi bırak bogazına yapısmak ne demek canım yaaa.. Sinirle en fazla bagırır insan ama o ne yapmıs..Bence ayrılmanız en iyisi olmus sende onu unutmaya calıs bu insanla iyi bir gelecek kesinlikle olamaz...

Canım zaten 1 sene içinde çok mutlu olduğumuz günler vardı ama saysak kavgalı oldugumuz günler daha cok cıkar..Gözümüde o mutlu günler boyadı zaten..Ama geleceğimiz yok artık bunun farkındayım dediğin gibi...

Canım daha neler yaptı bana saysam agzınız acık kalır.Ailesi hiç ilgi göstermiyo ona ben ilgi gösterdim tepeme cıktı.Şu 1 sene içinde yaşlandığımı hissettim yani önceden gülerdim eglenirdim şimdi yok eve kapandım resmen ama atıcam bnu üstümden elbet.O üzülsün birazda..Biz evlendiğimizde düşünemiyorum zaten evde cinayet işler heralde.yemeği beğenmez yine sıkar boğazımı :50: :50:

Bak ama senin de çok hataların var
Sana bunları ilk yapışında tepkini koymamışsın, bir sınırların olduğunu anlamamış
Sen kendini saymazsan kimse saymaz seni sen çoooook taviz vermişsin
O değil başka birisi de olsa sen yine üzülürdün önce bir kendini değiştir
Kendini çok say saydır
Ben eski sevgilim telefonda beni bağırtma dediği için ayrılmıştım onunla sonra asla bir daha olmayacak olursa ayrılırsın diye beni zor ikna etti
Bir daha da olmadı zaten ha ben baştan sussaydım o bana bağırırdı da el de kaldırırdı sonuçta her insanda az biraz psikopatlık, manyaklık var bence

onun sevgisinden şüphen yok mu? iyi misin sen? seven insan sevdiğine küfür etmez şiddet uygulamaz. o sadece senin ona olan sevgini yani sevilmeyi seviyor seni değil ve sen böyle bir erkek için üzülüyorsun. erkeklerin bu yaptıklarını görmezden gelip ilişkilerinize devam ediyorsanız her gün bir kadının öldürülmesini yadırgamamanız gerekiyor. gerçekten bunları okuyunca çok sinirleniyorum sana yapılan onca şeyden sonra hala seviyorum diyebiliyorsun ya pes. ezdirmeyin şu erkeklere kendinizi biraz olsun gururlu olun. üzüleceğine sevin böyle bir aileden adamdan kurtulduğuna.

Back
X