Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir buçuk aya yakındır çıktığım birisi vardı,aramızda bir takım sorunlar oldu ve bnden zaman istedi.. bnde o zamanı verdm bu süreçte çok fazla grşmicektik kendisinin iyi bir konumu var. çevresinin çok geniş olduğunu söylüyordu. kendisi geçmişte yaşadığı bir takım şeylerden dolayı ciddi bir ilşkiden,bağlanmaktan korkuyor bu zamanıda bu yüzden istedi. her erkek gibi buda facede saçma sapan insanlarla muhabbeti oluyordu umursamıyordm çnki konuştuğu insanlar cidd çapta birileri değildi taki geçen hfta aynı şehirden bir öğretim görevlisi kadınla arkdaş olmuş ve o gnden bu yana içime bir çelişki düştü. birşyde diyemedim çnki birbirimizi tanıma için zaman vermiştk birbirmize . dün bn mesaj attım grşlimmi günaydın diye birde ne göriyim 2 saat sonra bir numaradan bana x... benim yanımda sana kendisini rahasız etmemeni söylemiş. bn onun kız arkdaşyım bizi rahasız etme die mesaj geldi bnde o numarayı aradığmda kadın bana çocuklarla uğraşamam telefonu .x.. veriyim o ifade etsn dedi sonrada yüzüme kapandı. inanırmısınız hala şoktaym. bn 23 yaşında önlisans mezunu birisym henüz bi işim yok.. x.lede aramda 11 yaş vardı kadın akşam bana mesaj attı sen onu dengmisin kendine hiç bakmadınmı gurursuz olma falan dedi beni resmen yapışkan durumuna düşürdüler.. bnde aradım x..'i kız arkdaşına söyle bana hakaret etmesin dedm kız arkdaşım değil sana grşbilceğim insanlar olabilir demişdm onlardan birisi dedi inkar ediyor.. çok çaresizim adamın iyi bir işi var diye bn küçümsenmek zorundamıyım. bnde bütün bedduları ettim ve sildim ağzıma geleni saydım yüzsüz gibi bir sonraki gün bni aradı.. 1 hafta önce kek yapıp bırakmıştım keki yiycem, bunuda haram ettin diyor bu nsıl şeydir ya.birde hala inkar edio o kendini öyle sanıyor,bn onu normal birisi olarak görüyorum,senden zamn istedim ve bu süreçte grşbilceği kişiler olabilirmiş.. bnde dedim o arkdaşına söyle bana hakareti kessin kepaze ederim dedim. denklik fln lafını bn etmedim,bnm dışımda diyor.. bn sadece duygusal olarak bir senin olduğunu söyledim dedi.. ama 2 gn önce gördümki onada yaramamış artık kim sildiyse facende yok artık.. siz olsaydınız o kadına cevap verirmiydiniz?