Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allahtan ümit kesilmez sabah testim böyle çıktı malesefKırmızılar gelene kadar hep ümit vardir kiminin regl gecikince testte çıkıyor kimininde once bünyeye göre değişebilir
Çok çook silik bir çizgi gördüm bende sanki. Umutlandırmak istemem ama gözlerimde iyi görürGölge gibi bi çizgi görüyorum çok zorlayınca![]()
Ağzınızdan bal damlıyorÇok çook silik bir çizgi gördüm bende sanki. Umutlandırmak istemem ama gözlerimde iyi görürbu arada oğluma hamile olduğumu adet günümde idrar testiyle öğrendim. O kadar silik bir çizgiydi ki telefon flaşıyla anca görebiliyordum. Bir gün önce yapsaydım muhtemelen negatif çıkacaktı. İnşallah sizin gönlünüze göre olur
![]()
Pozitif görünüyor kan testi verseniz iyi olurRegile 5 gün var test yaptım bilgi verir misiniz böyle çıktı lütfen yardımcı olun
Pozitif gözüküyor canım belirtilerin varmıRegile 5 gün var test yaptım bilgi verir misiniz böyle çıktı lütfen yardımcı olun
Bacak ağrısı mide bulantısı bel ağrosı varPozitif gözüküyor canım belirtilerin varmı
Gidiyorum şuan yoldayım zatenPozitif görünüyor kan testi verseniz iyi olur
Akintin varmı peki bunlar bendede varda bide sonucunu paylasirmisin benimle hayırlı olsun bu arada canımBacak ağrısı mide bulantısı bel ağrosı var
Çok teşekkür ederim inşallah sende güzel haberler alırsın tabiki paylaşıcam sonucu akıntımda çok olduAkintin varmı peki bunlar bendede varda bide sonucunu paylasirmisin benimle hayırlı olsun bu arada canım![]()
Bende şuan tüm belirtiler var ama korkuyorum çünkü regldede böyle oluyorÇok teşekkür ederim inşallah sende güzel haberler alırsın tabiki paylaşıcam sonucu akıntımda çok oldu
29 çıktı acaba hamile miyim sağlıkla yükselir inşallah nolur dua edinBende şuan tüm belirtiler var ama korkuyorum çünkü regldede böyle oluyorçıktımı kuzum sonucun
Sizce neden bu sonuç çıktı daha çokmu ufakBende şuan tüm belirtiler var ama korkuyorum çünkü regldede böyle oluyorçıktımı kuzum sonucun
Daha çok yeni annesi29 çıktı acaba hamile miyim sağlıkla yükselir inşallah nolur dua edin
İnşallah sağolun allah razı olsın inşallah sağlıkls ilerlerDaha çok yeni annesisağlıkla ilerler inşallah
Tabi dua ederim hamilesin evet beş gün önceden öğrenmiştin değilmi artışını takip et regl günü daha yükselir inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim sende bana dua etSizce neden bu sonuç çıktı daha çokmu ufak
Amin allah razı olsun inşallah❤ bende size ediyorum yemin ederim dünden beri hepiniz inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınız minişlerin ❤Tabi dua ederim hamilesin evet beş gün önceden öğrenmiştin değilmi artışını takip et regl günü daha yükselir inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim sende bana dua et![]()