• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala unutamadim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Summe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle herkes başkasıyla beraber ol.unutursun diyor .
Hatta başkasına acı çekersin. Diyorlar.
Inanmıyorum ben buna . Çok kişiyi geri çevirdim. Başka birini bu kadar severken nasıl bir haksızlık birini hayatıma almak .
Sorun orda ya iste sen sevmiyorsun artık o kişiyi. Sevmemen lazım sana kötülüğü dokunan birini sevmek mantıklı geliyor mu arkadasim? Aşk sevgi falan deme. Hepsi karşılıklı terimler. Kaderde kismette ne varsa o yaşanır, gerisi gumburtu. Hayirlisini istemekten başka ne yapabilirsin ..

Kızlar ben hala daha. Unutamadim . Bugün bir şeyler vesile oldu , fotoğrafını gördüm. Üstünden 1 bucuk sene geçti halbuki icim titredi . Derin bi nefes aldim anladim .Hala unutamadim.
Terk etti beni , sevmiyormus meğer. Hatta nisanlanıyormus diye duydum.
Mutlu olsun o gül gülüşü hep yüzünde. Olsun istiyorum ama
Çok canım yanıyor . . .

bütün yazıları okudum minicik bir örnek benim hayatımdan...18 yaşında tanıştım tam 28 yaşında ayrıldık yani kocaman bir 10 sene geçirdik sonunda ailesi benim başım acık dıye istemedi oda ailesine karşı gelemedi tek sebep buydu düşünsene 10 senen gidiyor ve adam arkanda durup senı sahiplenmiyor...sonra mı ne oldu evet ağladım ama ALLAH ım bana bir mucize gönderdi ve simdik bir yıllık evlıyım ve sankı o 10 sene sevdiğim adam eşim miş gibi kara sevdalıyım eşime..ALLAH ıma her gün şükür ediyorum ki iyiki o nun ailesi beni istemedi ve ben eşimle evlendim :):nazar::nazar::nazar:
eşimle 3 ay içinde nişanlandık 8 ay sonra evlendik...
ben nişanlıyken eski arkadaşımım ailesi geri dönmemi ve nişanı atmamı beni gelip isteyeceklerini yaptıklarına çok pişman olduklarını söyleyıp aylarca beni beklediler...benim için parmağını oynatmayan eski sevgili dağları delmeye kalktı geri dönmem için ...ama inankı bir kere bile arkama bakmadım..çünkü inan kı geçiyor bide seni değmeyen biri ise inan kı geçiyor

İnan bugün dönse ikinci günü pişman olursun unut gitsin doğru zamanda doğru insan çıkacaktır karşına üzülme lütfen..
Öyle bir şey olsa sevincimden çıldırırdım . Ne pismanlığı :D ama olmaz ne yazık ki

bütün yazıları okudum minicik bir örnek benim hayatımdan...18 yaşında tanıştım tam 28 yaşında ayrıldık yani kocaman bir 10 sene geçirdik sonunda ailesi benim başım acık dıye istemedi oda ailesine karşı gelemedi tek sebep buydu düşünsene 10 senen gidiyor ve adam arkanda durup senı sahiplenmiyor...sonra mı ne oldu evet ağladım ama ALLAH ım bana bir mucize gönderdi ve simdik bir yıllık evlıyım ve sankı o 10 sene sevdiğim adam eşim miş gibi kara sevdalıyım eşime..ALLAH ıma her gün şükür ediyorum ki iyiki o nun ailesi beni istemedi ve ben eşimle evlendim :):nazar::nazar::nazar:
eşimle 3 ay içinde nişanlandık 8 ay sonra evlendik...
ben nişanlıyken eski arkadaşımım ailesi geri dönmemi ve nişanı atmamı beni gelip isteyeceklerini yaptıklarına çok pişman olduklarını söyleyıp aylarca beni beklediler...benim için parmağını oynatmayan eski sevgili dağları delmeye kalktı geri dönmem için ...ama inankı bir kere bile arkama bakmadım..çünkü inan kı geçiyor bide seni değmeyen biri ise inan kı geçiyor
Çok ümit verici oldu bu gerçekten . .
Ben hayatıma yeni biri çıksın aşık olayım vs bunlardan geçtim sadece unutabilsem . Onu istiyorum

Çok ümit verici oldu bu gerçekten . .
Ben hayatıma yeni biri çıksın aşık olayım vs bunlardan geçtim sadece unutabilsem . Onu istiyorum

karşına çıkacak böyle biri ve sen hiç beklemediğin ummadığın anda
sonra da yıldız Tilbe favori şarkın olacak beni gibi
Ben düşerken yükseklerden uçurumlara
Aşkın tuttu ellerimden ummadığım anda
Şimdi senle hayat rüya, düşlerim gerçek
Sanki ben hiç yaşamadım seni tanıyana dek

öle bir geçecek ki,sen bıle gülüp kızacaksın kendıne,bak 18 yaşında bırıne aşık oldum 3 yıl,sonra şehır değiştik,ölücem sandım,2 yıl ağladım,ağladım,ağladım,sonra birini sevdim 3 yıl sonra o bitti,ölücem sandım,ağladım ağladım,ağladım,2,5 yılda onu unutma sürdü,sonra bırını sevdim,3 yılda o,oda bıttı,ölücem sanmadım,öldüm,öldüm,2,5 yılda onu unutmam sürdü,neyse aradan 2,5 yıl sonra başka birini sevdim,evlenmeye çıktım,oda bıttı :))))onu untmam 1 yıl sürdü,çok acı çekmedım,artık büyümüştüm,yaş 37 idi,ve şimdi ne dıyorum bılıyormusunnn,asla ama asla şimdiki aklım olsa hiçbir ile görüşmezdım,ve asla ağlamazdım,ne delıymışım,şimdi sondan bir önceki ile görüşüyoruz,bakalım :)

hangısı ile evlenırdın desen sonuncu ile,hangısını çok aşıktın desen sondan bır öncekıneidiğerlerini hatırlamak bıle istemıyorum,30 dan önce olanları,yaşın kaç bu arada

hangısı ile evlenırdın desen sonuncu ile,hangısını çok aşıktın desen sondan bır öncekıneidiğerlerini hatırlamak bıle istemıyorum,30 dan önce olanları,yaşın kaç bu arada
21 yasindayim

Kıyamam çok normal evlat uzulme dıcem ama uzul,daha yol uzun,sakın unutma ben senın yaşında döktüğüm gozyaşım bırdan fızana yol olur,şımdı o kişiyi görsem suratına bakmam,ne delı imişim,yuzunu bıle görmek istemıuorım

Kıyamam çok normal evlat uzulme dıcem ama uzul,daha yol uzun,sakın unutma ben senın yaşında döktüğüm gozyaşım bırdan fızana yol olur,şımdı o kişiyi görsem suratına bakmam,ne delı imişim,yuzunu bıle görmek istemıuorım
Ne kadar çok aşk acısı cekmissiniz.
Ama benimki nisanlaniyor birde .
Böyle düşündükçe icimi kediler tirmaliyor . . Ya benim hint kumaşım başkasına toz bezi olursa ?

Üzme kendini lütfen canım ya. Insallah karşına seni çok mutlu edebilecek biri çıkar.

Summe Summe 12 yil boyunca senede birgun gordugum abi dedigim adami sevdim.olmaz demeyin oluyor kara sevdaydi benimki.sirf kaderime yazilsin diye etmedigim dua kalmadi.bu yaz evlendi.artik dua etmiyordum kusmustum rabbimden.tek istedigim.sey oydu ama vermedi.sakat olsun yataklara dussun kimse almasin ben alayim.diyordum :) rabbim onu unutayim diye karsima birini cikardi.iyikide o olmamis.kurban olurum.bennsevgilime

Konularınızı hatırlıyorum , bazen en güzeli vazgeçmektir. Kendinizi düşünün, bencil olun. Size yaşattığı kotu şeyleri düşünün.

Summe Summe 12 yil boyunca senede birgun gordugum abi dedigim adami sevdim.olmaz demeyin oluyor kara sevdaydi benimki.sirf kaderime yazilsin diye etmedigim dua kalmadi.bu yaz evlendi.artik dua etmiyordum kusmustum rabbimden.tek istedigim.sey oydu ama vermedi.sakat olsun yataklara dussun kimse almasin ben alayim.diyordum :) rabbim onu unutayim diye karsima birini cikardi.iyikide o olmamis.kurban olurum.bennsevgilime
Aynen kara sevda bu sanırım . Çok lanet bir şeymiş bende öğrendim

Konularınızı hatırlıyorum , bazen en güzeli vazgeçmektir. Kendinizi düşünün, bencil olun. Size yaşattığı kotu şeyleri düşünün.
Vaz gectim zaten . Başka bi çarem yok çünkü . . .
Zaman geçsin diye kendimi oyaliyordum yine görürüm belki vs . Evlenecegini duyunca son umidimi de kaybettim .
Şimdi alışmaya çalışıyorum .
Küstüm ya gerçekten aşk meşk insanlar hiç bir şey gözümde değil şu bir kaç gündür

Son bir kez filan gormek istemeyin. Bende aşk acısı cekiyorm, ama evime gelirken görmemek için 3 sokak dolaşıp geliyorum.
Ben öldüm ,ölüyorum ,nefes alamıyorum derken adama bir baktım?
Bu insan benm için ne yaptı? Benim sevgime layık mı dedim.
Kesinlikle değil ve umarm başkasına toz bezi olur!!:KK62:

Son konumu okursan iyi olur.
Benimki de gitti ama ne bileyim pek takmadim sanki.
Ilk boslukta gibi oldum ama simdi guluyorum.
Iyi ki de olmamis ben onla yapamazdim
Senin icinde belki bu hayirlisidir.

Sevmiyormuydu yoksa sonradanmi sevmemeye baslamis aski bitmis canim? üzülme birgün neden onla olmamasi gerektigini anlicaksin.. bazen zor insanlara tatli gelir unutturmazlar öyle kolay kolay kendilerini .. unutmak icinde baskasini hayatina sokman gerekir .. öyle biri hayatina girecekki birgün bu simdi üzüldügün kisiye tesekkür edeceksin iyikide hayatimdan ciktin diye

Back
X