Hala zeytinyağı gibi üste çıkıyor

Ayıp etmemiş , asla affedilmeyecek, affetmemeniz gereken bir şey söylemiş.

Açıklama bile yapmayın, terk edin.
Kavga etmeye bile değmeyecek kadar ahlaksizmis.

Bu adamı eş, doğacak çocuklarıza baba olarak seçmeyin bence. Bir kafede az bekledi diye dilini tutamayan adam ileride sizi çok üzer bence.:KK67:

Sadece ayip olarak nitelendirebiliyorsaniz sorun yok.

Iyi kaymalar olsun.

Sadece ayip olarak nitelendirebiliyorsaniz sorun yok.

Iyi kaymalar olsun.
Bi derdim var demişim yazmışım paylaşmışım kavga etmişim terketmişim hatta ağlamış zırlamışım Cİdden gelen yorum bu mu? Hani laf sokunca fln egonuz mu tatmin oluyor Cidde'n merak ediyorum.

Bunun fragman olduğunu düşünürsek sanırım bi korku filmi sizi bekliyor..

Bilmiyorum benim bu tarz konularda tepkim cok fazla olurdu, affedemezdm de sanirim. Allah yasatmasn.

Bi derdim var demişim yazmışım paylaşmışım kavga etmişim terketmişim hatta ağlamış zırlamışım Cİdden gelen yorum bu mu? Hani laf sokunca fln egonuz mu tatmin oluyor Cidde'n merak ediyorum.

Ego tatmini mi? Siz iyi misiniz? Adam size arayip kayacaktim diyor, siz de ayip degil mi diye soruyorsunuz. Bu iyimserliginize yapacak baska yorum bulamadim.

Ego tatmini mi? Siz iyi misiniz? Adam size arayip kayacaktim diyor, siz de ayip degil mi diye soruyorsunuz. Bu iyimserliginize yapacak baska yorum bulamadim.
Benim haftaya düğünüm olacaktı hanımefendi. Sizce iyimser olsam kavga etmiş ayrılmış ve burda bunu yazıyor mu olurdum???

Sorun ne? Tek dert sizin anlattığınız şeyler mi? Belki öküz demeleri Mutlu edecek verdiğim tepkinin aşırı olmadığını hissedicem belki de tam tersi. N'oluyor yeni üye olunca? Herseye muhalefet olmak zorunda mısınız?
Zorunda değilim,
muhalif tutumum da yok henüz.
Ben dert anlatmadım, hep okudum.
Daha da yazmama gerek yok, muhtemelen
1 haftaya buraya hic ugrarmamis gibi unutulursunuz.
Bu aksam için dökülün ://

G gozdesu89 cevap verme kib butonu bunun için var :duduk:
Sakinleşmeye mantıklı davranmaya çalış
Yaptığı büyük terbiyesizlik
Umarım hatasını anlarda gönlünü almak için çabalar sonucunda içine sinerse affedersin
Ama bırak bi sürünsün hatasını anlasın
Yok anlamaz bir adım atmazsa hiç uğraşma
Sessiz sedasız bırak gitsin

Back
X