Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
asker arkadaşı sandı herhalde.
hadi ağzından çıktı diyelim daha o an özürler dilemesi gerekirken kendisi üste çıkıp hatasını da kabul etmiyor
iyi düşün temkinli ol derim.
Bi derdim var demişim yazmışım paylaşmışım kavga etmişim terketmişim hatta ağlamış zırlamışım Cİdden gelen yorum bu mu? Hani laf sokunca fln egonuz mu tatmin oluyor Cidde'n merak ediyorum.
Bi derdim var demişim yazmışım paylaşmışım kavga etmişim terketmişim hatta ağlamış zırlamışım Cİdden gelen yorum bu mu? Hani laf sokunca fln egonuz mu tatmin oluyor Cidde'n merak ediyorum.
Ego tatmini mi? Siz iyi misiniz? Adam size arayip kayacaktim diyor, siz de ayip degil mi diye soruyorsunuz. Bu iyimserliginize yapacak baska yorum bulamadim.
Ego tatmini mi? Siz iyi misiniz? Adam size arayip kayacaktim diyor, siz de ayip degil mi diye soruyorsunuz. Bu iyimserliginize yapacak baska yorum bulamadim.
Sorun ne? Tek dert sizin anlattığınız şeyler mi? Belki öküz demeleri Mutlu edecek verdiğim tepkinin aşırı olmadığını hissedicem belki de tam tersi. N'oluyor yeni üye olunca? Herseye muhalefet olmak zorunda mısınız?
Zorunda değilim,
muhalif tutumum da yok henüz.
Ben dert anlatmadım, hep okudum.
Daha da yazmama gerek yok, muhtemelen
1 haftaya buraya hic ugrarmamis gibi unutulursunuz.
Bu aksam için dökülün ://
Ggozdesu89
cevap verme kib butonu bunun için var
Sakinleşmeye mantıklı davranmaya çalış
Yaptığı büyük terbiyesizlik
Umarım hatasını anlarda gönlünü almak için çabalar sonucunda içine sinerse affedersin
Ama bırak bi sürünsün hatasını anlasın
Yok anlamaz bir adım atmazsa hiç uğraşma
Sessiz sedasız bırak gitsin