Kızı 2 yaş büyükBeddua etme kimseye bosver
Farkettim canım düzelttim sonra :)Kızı 2 yaş büyük
Onun derdinde zaten. Kendi ağızıyla söyledi benim kızimıda ailesine sok, dışarı çılarsaniz yanınıza alın falan dedi. Gerçi biz söyledik o tarafta uygun birinin olmadığını da hala neyin derdinde anlayamadımBir koca adayı bul kuzenine halan da rahatlasın
Yok canım o anlık ofkemle dedim allahım affetsin ama benim ilişkime kem gözle art niyetle bakıyolarsa o da mutlu olmasın.Farkettim canım düzelttim sonra :)
Onun derdinde zaten. Kendi ağızıyla söyledi benim kızimıda ailesine sok, dışarı çılarsaniz yanınıza alın falan dedi. Gerçi biz söyledik o tarafta uygun birinin olmadığını da hala neyin derdinde anlayamadım
Peki sadece sorduğu için mi bu kadar tepkilisin yoksa başka şeylerde yaptımı halan?Yok canım o anlık ofkemle dedim allahım affetsin ama benim ilişkime kem gözle art niyetle bakıyolarsa o da mutlu olmasın.
Ben o kıza kimseyi bulmam ya kuzen değil düşman reamen. Daha ilk taniştırdiğımda sevgilimle bundan ayrıl diye söylendi. Şoyle evimiz olsun diye konuşuyorduk aramızda gelip yakarım evinizi falan dedi psikopat kuzenkadının derdi belli işte dermanını bulun sevabına
Eyleme geçirmedi ama kurduğü cümleler ve tavirlar kanıtliyor zaten herşeyi.Peki sadece sorduğu için mi bu kadar tepkilisin yoksa başka şeylerde yaptımı halan?
Yapı olarak hem agrasif hem duygusalım sinirlenincede hemen ağlarım. Dogru soylüyorsunuz ama daha önce sozlenmeden evvel annemi aradığınde beni sormayan kadınşimdi hep beni konuşuyor :/Siz böyle bir şeyden ağlama krizine girerseniz halanız ve potansiyel olarak başkaları sizi çok üzer ama. Bugün bu biter, yarın sizin bebeğinizin mama sandalyesiyle kendi kızınınkini karşılaştırır. Biraz takmamaya çalışın bence. :)
Boşver,kendini yıpratma ne yaparlarsa yapsınlar sen tavrını koy,mesafeli davran..Eyleme geçirmedi ama kurduğü cümleler ve tavirlar kanıtliyor zaten herşeyi.
Yani ben halanız böyle bir kıskançlık yapmıyordur, size öyle geliyordur diye umuyorum ama siz daha iyi bilirsiniz tabii ailenizi. Ben de biraz fevriyimdir ama son yıllarda şunu gördüm ki teflon gibi olmak lâzım. Millet ne derse desin krep gibi kayıp gidecek üstündenYapı olarak hem agrasif hem duygusalım sinirlenincede hemen ağlarım. Dogru soylüyorsunuz ama daha önce sozlenmeden evvel annemi aradığınde beni sormayan kadınşimdi hep beni konuşuyor :/
Bu zamana kadar hep tuttum kendimi, tavrımida mesafemide korudum canım ama artık bi laf çakıp rahatsız olduğumu anlasın istiyorum.Boşver,kendini yıpratma ne yaparlarsa yapsınlar sen tavrını koy,mesafeli davran..
Bunu yapmayı çok istiyorum ama maalesef bazı insanlar sustukça vermek istediğin mesajı anlıyamiyor ve daha bir hadsiz oluyor. Buna bir son vermek istiyorum bilmeliki annemin hayatını sorguladığı gibi benim hayatımı sorgulayamaz.Yani ben halanız böyle bir kıskançlık yapmıyordur, size öyle geliyordur diye umuyorum ama siz daha iyi bilirsiniz tabii ailenizi. Ben de biraz fevriyimdir ama son yıllarda şunu gördüm ki teflon gibi olmak lâzım. Millet ne derse desin krep gibi kayıp gidecek üstündenO zaman hem tavırlar daha etkili oluyor, hem can daha sağ kalıyor :)
Annem beni konuşturmuyor kiBence şakayla karışık aman hala ne sordun napcaksin bu kadar şeyi öğrenip boşver diyip gecistirin konuyu değiştirin sonra :)bu kadar uzulmene gerek yok demekki kıskanıyor kiskanilmak da guzel biseydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?