HALAM

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Arkadaşlar bu sefer derdim halam. Az önce resmen bana sinir krizi geçirtti deli gibi ağladım öfkemden. Kendini sosyete sanan ve herseye karışan bi tip benden 2 yaş büyük bir de kızı var.Derdim şu ki ben sözlendiğimden beri hatun her allahın günü yada haftada 2 gün arayıp sözlümü soruyor anneme. Napıyor, geldi mi, gitti mi, oturdu mu, kalktı mı, kaçta geldi gitti, niue gelmedi, araları nasıl vs resmen sorguluyor. Biz ister istemez annemle kötü olmamızı mı istiyor acaba o yuzden mi soruyor diye sormaya başladık. Zaten sozlenmeden önce söylediğimizde kıskandığını belli edicek cümleler kurdu, herkes kızının erkek arkadaşi falan yok senin olunca kiskandı halan falan dedi zaten. Benim sizlere danişmak istediğ sürekli sozlümu sormasından çok bunaldım ve ağlama krizine girdim yani düşünün. Biz halama nasıl bir şey desek, nasıl bir laf çarpsak sormaktn vazgeçer? Ben çoktan açık açik diycemde annem zor tutuyor beni babanın hatrı var diye.
Dipnot: Sinirimden eğer hakkımda kötü bişey düşunüyorlarsa kızı evde kalsın dedim ama allah en yakın zamanda hayırlı birini nasip etsinde ellerini ceksinler üstümüzden.
 
Bir koca adayı bul kuzenine halan da rahatlasın
Onun derdinde zaten. Kendi ağızıyla söyledi benim kızimıda ailesine sok, dışarı çılarsaniz yanınıza alın falan dedi. Gerçi biz söyledik o tarafta uygun birinin olmadığını da hala neyin derdinde anlayamadım
 

kadının derdi belli işte dermanını bulun sevabına
 
Siz böyle bir şeyden ağlama krizine girerseniz halanız ve potansiyel olarak başkaları sizi çok üzer ama. Bugün bu biter, yarın sizin bebeğinizin mama sandalyesiyle kendi kızınınkini karşılaştırır. Biraz takmamaya çalışın bence. :)
 
Yapı olarak hem agrasif hem duygusalım sinirlenincede hemen ağlarım. Dogru soylüyorsunuz ama daha önce sozlenmeden evvel annemi aradığınde beni sormayan kadınşimdi hep beni konuşuyor :/
 
Yapı olarak hem agrasif hem duygusalım sinirlenincede hemen ağlarım. Dogru soylüyorsunuz ama daha önce sozlenmeden evvel annemi aradığınde beni sormayan kadınşimdi hep beni konuşuyor :/
Yani ben halanız böyle bir kıskançlık yapmıyordur, size öyle geliyordur diye umuyorum ama siz daha iyi bilirsiniz tabii ailenizi. Ben de biraz fevriyimdir ama son yıllarda şunu gördüm ki teflon gibi olmak lâzım. Millet ne derse desin krep gibi kayıp gidecek üstünden O zaman hem tavırlar daha etkili oluyor, hem can daha sağ kalıyor :)
 
Bence şakayla karışık aman hala ne sordun napcaksin bu kadar şeyi öğrenip boşver diyip gecistirin konuyu değiştirin sonra :)bu kadar uzulmene gerek yok demekki kıskanıyor kiskanilmak da guzel biseydir
 
Bunu yapmayı çok istiyorum ama maalesef bazı insanlar sustukça vermek istediğin mesajı anlıyamiyor ve daha bir hadsiz oluyor. Buna bir son vermek istiyorum bilmeliki annemin hayatını sorguladığı gibi benim hayatımı sorgulayamaz.
 
Bence şakayla karışık aman hala ne sordun napcaksin bu kadar şeyi öğrenip boşver diyip gecistirin konuyu değiştirin sonra :)bu kadar uzulmene gerek yok demekki kıskanıyor kiskanilmak da guzel biseydir
Annem beni konuşturmuyor ki bende istiyorum hep beraber hem kırmayacak ama laf sokacak bişey bulalım annem telefonda söylesin sorduğünda :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…