Buda aklıma çok yattı :) o zanan bana sorduğu zaman aman hala sozlümü en çok sen seviyosun heralde her aradiğında soruyorsun geçen aradığinda nasılsa bugünde öyle boşver artık sorma şunu ddiyeyim :)Siz de halanıza şakayla karışık laf vurun, hala sanırım sözlümü bizim ailede en çok sen seviyorsun kimse senin gibi her aramasında sözlümü sormuyor deyin.
Rica ederim canım :)Çok teşekkürler canım denemeye çalışıcam. Ama umarım o aradığında o ahizeyi ben kaldırırım bir gün :)
O onu demiş bu bunu demiş.Millet halan kıskandı demiş....Yav sözlenince kafaya kuş mu konduruyorsunuz.Soruyorsa sorsun.Merak ediyordur.Annen versin cevabını.Bir de nasıl bir vicdandır.Kızı evde kalsın demek ya.Hiç anlamazsın herşey tepetaklak olur.Kimin evde kalacağını Allah bilir.Kızının erkek arkadaşı yokmuşta senin varmış.Kızın erkek arkadaşı olmayınca kusur mu oluyor.Kaç yaşlarındasınız siz.Ne cahilce fikirler bunlar.O kız öyle bir evlilik yapar ki sen bile ağzın açık seyredersin.Şu hayatta fazla peşin hükümlü olmamak gerekArkadaşlar bu sefer derdim halam. Az önce resmen bana sinir krizi geçirtti deli gibi ağladım öfkemden. Kendini sosyete sanan ve herseye karışan bi tip benden 2 yaş büyük bir de kızı var.Derdim şu ki ben sözlendiğimden beri hatun her allahın günü yada haftada 2 gün arayıp sözlümü soruyor anneme. Napıyor, geldi mi, gitti mi, oturdu mu, kalktı mı, kaçta geldi gitti, niue gelmedi, araları nasıl vs resmen sorguluyor. Biz ister istemez annemle kötü olmamızı mı istiyor acaba o yuzden mi soruyor diye sormaya başladık. Zaten sozlenmeden önce söylediğimizde kıskandığını belli edicek cümleler kurdu, herkes kızının erkek arkadaşi falan yok senin olunca kiskandı halan falan dedi zaten. Benim sizlere danişmak istediğ sürekli sozlümu sormasından çok bunaldım ve ağlama krizine girdim yani düşünün. Biz halama nasıl bir şey desek, nasıl bir laf çarpsak sormaktn vazgeçer? Ben çoktan açık açik diycemde annem zor tutuyor beni babanın hatrı var diye.
Dipnot: Sinirimden eğer hakkımda kötü bişey düşunüyorlarsa kızı evde kalsın dedim ama allah en yakın zamanda hayırlı birini nasip etsinde ellerini ceksinler üstümüzden.
size kesinlikle katılıyorumO onu demiş bu bunu demiş.Millet halan kıskandı demiş....Yav sözlenince kafaya kuş mu konduruyorsunuz.Soruyorsa sorsun.Merak ediyordur.Annen versin cevabını.Bir de nasıl bir vicdandır.Kızı evde kalsın demek ya.Hiç anlamazsın herşey tepetaklak olur.Kimin evde kalacağını Allah bilir.Kızının erkek arkadaşı yokmuşta senin varmış.Kızın erkek arkadaşı olmayınca kusur mu oluyor.Kaç yaşlarındasınız siz.Ne cahilce fikirler bunlar.O kız öyle bir evlilik yapar ki sen bile ağzın açık seyredersin.Şu hayatta fazla peşin hükümlü olmamak gerek
Kesinlikle kızından önce evlenecek olmanızı kıskanıyor. Bana kalırsa kıskandırın kıskandırabildiğiniz kadar. Bırakın sorsun, mutluluğunuz ile hasedinden çatlayıp patlasın :) Hatta "senin kızının yok mu hala görüştüğü biri, Allah nasip etsin inşallah benim mutluluğumu tez zamanda" falan diyip hepten delirtin :) Ben olsam böyle davranırdım sinirimden oturup ağlayacağıma...Arkadaşlar bu sefer derdim halam. Az önce resmen bana sinir krizi geçirtti deli gibi ağladım öfkemden. Kendini sosyete sanan ve herseye karışan bi tip benden 2 yaş büyük bir de kızı var.Derdim şu ki ben sözlendiğimden beri hatun her allahın günü yada haftada 2 gün arayıp sözlümü soruyor anneme. Napıyor, geldi mi, gitti mi, oturdu mu, kalktı mı, kaçta geldi gitti, niue gelmedi, araları nasıl vs resmen sorguluyor. Biz ister istemez annemle kötü olmamızı mı istiyor acaba o yuzden mi soruyor diye sormaya başladık. Zaten sozlenmeden önce söylediğimizde kıskandığını belli edicek cümleler kurdu, herkes kızının erkek arkadaşi falan yok senin olunca kiskandı halan falan dedi zaten. Benim sizlere danişmak istediğ sürekli sozlümu sormasından çok bunaldım ve ağlama krizine girdim yani düşünün. Biz halama nasıl bir şey desek, nasıl bir laf çarpsak sormaktn vazgeçer? Ben çoktan açık açik diycemde annem zor tutuyor beni babanın hatrı var diye.
Dipnot: Sinirimden eğer hakkımda kötü bişey düşunüyorlarsa kızı evde kalsın dedim ama allah en yakın zamanda hayırlı birini nasip etsinde ellerini ceksinler üstümüzden.
Işte annem kalp kırmamı istemiyor ama halam ne zaman sürekli sorsa biz sözlümle kavga ediyoruz o gün yani. Sozlenmeden önce neler dediler çaktırmadan laf sokmalar falan sanki salağız anlamıycaz :) kiskandırmam bu nasip işidir ama fesat düşünmeleri beni deli ediyo. Bilsem ki temiz biyetle soruyor sinirlenmem ama niyetini biliyorum bir insan 10 gün sorar 20 gün sorar her günde sormaz ki :)Kesinlikle kızından önce evlenecek olmanızı kıskanıyor. Bana kalırsa kıskandırın kıskandırabildiğiniz kadar. Bırakın sorsun, mutluluğunuz ile hasedinden çatlayıp patlasın :) Ben olsam daha çok kıskandırmaya çalışırdım senin kadar sorun etmektense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?