• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halamdan nefret ediyorum

kimse kimseyi zorla alacak değil rahat ol. senin anan baban var sonuçta ağğaç kovuğundan çıkmadın. kendilerine göre hüküm veremezler

Son düzenleme:
Manavdan karpuz mu seçiyormuş.
Deli oluyorum böyle insanlara, madem babanda istemiyormuş babanla konuş kulağıma böyle şeyler geldi kesinlikle rızam yok dersin o gerekeni yapar olmaz mı?

Halanız 14 yaşındaki oğlunu kiminle evlendireceğinin planını mı yapıyor şimdiden?

dedimya deliler yaşlarıda küçük değilki ne evlenmesi AMAN ALLAH KORUSUN

Bak sana dün de halanın oğlunun kaç yaşında olduğunu sormuştum aramızda sadece bi yaş var demiştin. Sonra da yaşları küçük değil demiştin. :) 13-14 sünüz yani..

Sen evlencek yasa gelene kadar halan unutur takma bu kadar bebeğim:))))

Merhaba ben İnci.sorun şöyle:
Halam beni sever bende onu severdim ki olanları duyana kadar
Halam 5 oğlu var 5 inde akrabalarla evlendiricek evet bu çok normal ama şöyle:
ahmete hilal
mehmete ayşe
metinne deniz
çetine gül
yılmzada inciyi alıcam demişki bundan bizim haberimiz yoktu annem halamı sevmez babamda halamın oğullarını sevmez çünkü: yalancılardır ayrıca hepsinede deli derler ve babalarıda sapıktır şimdi herkes anneme bu olayı ima eder şekilde konuşuyor ne kadar anlamazlıktan gelsemde (herkes olayı bilmiyorum sanıyor)anlıyorum ve pişmanım İstanbulla geldiğinde ona sıcak davrandığım için pişman oluyorum(mersinde oturuyor ve bu olay beni çok üzüyor

oğluları biliyormu bilmiyormu bilmiyorum ama en büyük oğlu akraba kızıyla evlenmek istememiş ama zorla evlendiriyor yani salakmıdır ne dir nah kabul ederiz çocuk benden 1 yaş büyük ama hiç fark etmez yaşı onu sevmiyorum ve onunla evlenmek istemiyorum bunu duyduktansonra halamdan nefret etmeye başladım bir kez daha bize gelirse yüzümü çok kötü bir şekilde asıcam kadına bak ya sinirim altüst oldu onlar kuzenlerim evet bende İnciyim deniz nişanlı hilal ayşe ve gülünde haberi var daha önceden 25 yaşındaki oğluna 14 yaşındaki kızı istemişdide vermemişti diğer halam şimdide ayşeyi istedileryengem kabul etti (yengemin akılı yerinde değil galiba çünkü ahmete 1 gülle bahar olmaz 2 tane kızımı birden al demişti bunları hepsi zır deli ben aralarında kaldım ya )

hzz canım tezim şöyle halanla yengen gençken bir yere gidip aynı şeyi yiyip içmişler ve kısmi kafa dağınıklığı sendromu olmuşlar :27: :9: bune yahu allahım bir ana düşündüm iledemi var diye sonra sana nana babana baktım ozaman hayır dedim ve aklıma bu fikir geldi boşfer sende böyle düşün hatta lafı açılırsa size kadınlar kulübü olarak böyle bir tez öne sunuldu ne diyosunuz de veee sewmiyosan kesinlıkle karşı çık ailende senden yana :55: diğer herşeyi boşver sewecwğin birini bul :)

boşver amaann ne derse desin benimde dayım beni oğluyla evlendirecekti sözde her yerde söyleyip duruyodu o kadar çok söylüyoduki beni istemeye gelicek bikaç kişiyi terslemiş o benim oğlumun sözlüsü siz nasıl kız istemeye giderseniz demiş :1:
sonuç ne oldu ben başkasıyla evlendim tabi amaaann ne olaylar ne olaylar sanki oğluna nikahlıymışım gibi oğluda kendide salak salak olaylar çıkardılar benimle konuşmuyor dayım :1::1: kaç sene oldu çokta umrumda sanki şahsen bende hiç bir ortamda yanına gitmedim zaten el falan öpmedim belki gördüğüm yerde bayram seyran düğünda falan selam versem el öpsem konuşur ama ben konuşmam en güzel günlerimi salak oğluyla beraber burnumdan getirdiler
neyse çok uzattm netice olarak kendini üzme derim sen istemedikten sonra halan istediği kadar söylesin

Bende sinirlendim doğrusu nasıl iştir bu sıra sıra şunu buna bunu şuna :53:
zaten ailen onları pek sevmiyormuş sana sormadan da birşey yapmazlar herhalde
kafana çok takma eğer bidaha gelirse yanına,fazla sıcak davranma derim ben
:40:

Son düzenleme:
Back
X