Halamın kızı !!!!!!!

ya kızlar biraz dusununce bu olaylar oldu olalaı esımde cok tuaf iyice dellendım simdi eskısı kadar umursamıyor mesela benı en basiti. sürekli balık derdimiz vardı ama bu gün asırı olmaya basladı ve sabah 5 de gidiyor vs ama kac gundur cok sooguk
bence sen iyiden iyiye şüpheleniosun en iyisi eşini biraz göz hapsine al bi de eşin balık planı filan yapmadan önce sen bi plan yap

Kuzenim olsun ister çok fazla yakınım fark etmez ben şüphelendiysem içime kurt düştüyse gerisi fasa fiso.
Gider konşurdum hal hareketlerine dikkat etmesini söylerdim.
Dikkat etmesi de gerekir yani sonuçta.
Siz de araya biraz mesafe koyun ailcek bence gitmeyin fazla görüşmeyin en iyisi.

İnsanoglu cig sut emmis diye bosuna dememisler. Bu devirde herkesten hersey beklenir. Kendisi bosandigi icin sizin evliliginizi cekemiyor bosanmaniza neden olmaya calisiyor bile olabilir. Ama sana tavsiyem sakin kiskanclik krizlerine girip de esinin karsisinda kiskanc, gecimsiz kadin pozisyonuna dusme. Bu o kadini kiymete bindirmekten baska ise yaramaz. Esinle konus, ona guvenmedigini durumdan rahatsiz oldugunu soyle araya mesafe koymasini iste. Eger sana deger veriyorsa dedigini yapar zaten.

bence eşin kuzeninin ilgisinden hoşlandı....ondan soğuktur....owf çok sinir bozucu bir durum...:41:

Canım biraz kendine güven ama erkeklere güven olmaz. Kuzenin güzel ve cilveli biriyse dikkatli ol ateşle barut yanyana durmaz! :40:

o kuzeninin gözü göz değil. bilmeden etmeden yargılamak istemıyorum lakin sinek ufaktır ama mide bulandırır..

kendimden örnek vereyım. eşimle daha nişanlıyız. benım kus beyınlı küçük kuzenım ve ablası (hatta teyzemde katılmıs bunlara) farklı bır mail adresi alıp eşimi eklemiş. neymiş deneyeceklermişmişmiş... bunlar netten eşime asılıyorlar, tepkisini ölçüyorlar.
eşimde bende her dakıka msndeyız. kızlar buna yazıyor eşimde bana yolluo yazdıkalrını... biri ekledi benı bana asılıyo askım ama yabancı degıl bence bunlar akraba olabılır dedi. aklıma bıle gelmıo kendı kuzenlerım. madem asılıyor ne dıye konusyorsun hala engelle sil gitsin dedim. yok yok bırakmıcam bunun peşini dedi ve altından kuzenlerım cıktı.
nerdeyse ayrılıyorduk o beyınsızler yuzunden. eşim haklı olarak deneme işini onlara benım yaptırttıgımı düşündü. sen bana guvenmıyorsun madem ne işimiz var birbirimizle dedi ve 2-3 hafta konusmadı benımle. ayrı şehirlerde olmamıza dua etsınler gidip yolmadım o şuursuzları. arayıp bı dunya laf ettım. 5 senedır ne teyzemle ne kuzenlerımle konusmuyorum. hiçte bı kaybım yok çok şükür.

sende sertçe uyar o kendini cok akıllı sanan kuzenını ve gorusmeyı kes. ne kaybın olucak???
aksine rahatlarsın, art bi nıyetı varsa yuvanı kurtarırsın.

Son düzenleme:
'nasıl olurda böyle birşey düşünürsünüz, hastalıklı bir düşünce bu'
tarzındaki yorumlarla karşılaşırız, rahatsızlığımızı dile getirmeye çalıştığımızda.

Şahsi kanaatım; Her bey kendi hanımınla, her hanımda kendi beyi ile samimi ve candan davransın. Bunun dışında başkaları ile olması gereken görüşmeler duygusal bazda olmamalı, belirli bir ciddiyet dahilinde olmalıdır diye düşünüyorum. Böyle olması eşlerin rahatsız olmaması için daha sağlıklı diye düşünüyorum.

güzelcim bu durumda olan herkes aynı tavrı sergiler..
şahsen bende olsam köpürürdüm
ne bu yani? tövbe est isterse ortak kullanalım kocayı.. daha neler
bu ne böyle cırt kapı kocanın yakınında yamacında..
olmaz..
sen sen ol ayağını denk al.. ama dikkatli ol
kocan kontrol edildiğini sanarsa durum vahimleşir
şayet kocanın ilgiden hoşlandığını farkediyorsan da halakızından çok daha iyisini yapabileceğine inanıyorum!!!
:20: :47:

arkadaşlar zaten gerekeni söylemiş eşini de takip et derim ben telefonlarını mesajlarını halanın kızı yapışık biri belli ama eşin yüz vermese nereye kadar asılabilir zaman kötü insanın aklına herşey geliyor bende eşimden süphelenmiştim telefonlarını karıştırdım mesajlarına baktım bişey bulamadım neyse bi arkadaş bi yol gösterdi o şekilde telden yaptığı görüşmelere bakıyorum netten ama sadece kimi aramış kaç dk görüşmüş sende böyle yap eşinde arıyormu halanın kızını numarasından bilirsin zaten ondan sonra duruma göre hareket edrsin
ama inşallah eşin masumdur birde arkadaşların dediği gibi mesafe gerekli bence
belkide yanlızlıktan yapıyodur bence ona birini bulmak gerekki sizden uzaklaşsın ama bu işi kendide yapabilir bekarların köküne kıranmı girdi evliyle uğraşıyor anlamadım

Bir soru sormuştum ama sanırım gözünüzden kaçtı.
Hala tartıştığımızda '' bir süre uzak dur'' diyorya, neden hala kuzeniniz tartışmalarınızdan haberdar oluyor ?

Sinemaya gideceğinizi nasıl öğreniyor ?
Madem rahatsız oluyorsunuz, evinizden-ev halinizden uzak tutmanız gerekmez mi ?

Sanırım gözümden kacmıs. O adliyeye giderken sinema konusu acıldı. Zaten ogunden sonra ben konsmuyorum kuzenıme arayıp esimi sordugu için !!!!!!!!!

Kuzeninle birdaha konustugun zaman "Esimle sana nikah düser, nikah düsen iki insan mesafeli olmasi gerekir, sen iyisen bile benim kocam kötü olabilir, banada darilacaksin ama son zamanlarda ikinizin muhabbeti beni artik rahatsiz etmeye basladi" gibi birseyler söylemen gerekir bence.
Yada hic birsey söyleme kuzenine, zaten esine söylemissin mesajlarina cevap vermesin vs diye. Kuzenin boslukta kalmis, esinlede biraz zaman gecirine ilgi görünce ona sarmis iste, bosanmis kadin psikolojisi normal bence, illede ona asik falan olmasada, iste ilgi alaka duydugu icin onu yaninda istiyor, buna tabii izin vermemelisiniz, gerekirse bir bahane bulun ve ondan küsmüs olun, gidip gelmessiniz olur biter.

güzelcim bu durumda olan herkes aynı tavrı sergiler..
şahsen bende olsam köpürürdüm
ne bu yani? tövbe est isterse ortak kullanalım kocayı.. daha neler
bu ne böyle cırt kapı kocanın yakınında yamacında..
olmaz..
sen sen ol ayağını denk al.. ama dikkatli ol
kocan kontrol edildiğini sanarsa durum vahimleşir
şayet kocanın ilgiden hoşlandığını farkediyorsan da halakızından çok daha iyisini yapabileceğine inanıyorum!!!
:20: :47:

Galiba esime cok hissettirdim ve fazlasıyla hosuna gitti :( off ya evet bu durumdan cok hoslanıyor artık takatim kalmadı dusundukce deliricem onun yaptıgı oynaklık yuzunden ne hale geldm ya

Kuzeninle birdaha konustugun zaman "Esimle sana nikah düser, nikah düsen iki insan mesafeli olmasi gerekir, sen iyisen bile benim kocam kötü olabilir, banada darilacaksin ama son zamanlarda ikinizin muhabbeti beni artik rahatsiz etmeye basladi" gibi birseyler söylemen gerekir bence.
Yada hic birsey söyleme kuzenine, zaten esine söylemissin mesajlarina cevap vermesin vs diye. Kuzenin boslukta kalmis, esinlede biraz zaman gecirine ilgi görünce ona sarmis iste, bosanmis kadin psikolojisi normal bence, illede ona asik falan olmasada, iste ilgi alaka duydugu icin onu yaninda istiyor, buna tabii izin vermemelisiniz, gerekirse bir bahane bulun ve ondan küsmüs olun, gidip gelmessiniz olur biter.

baslarım onun ruh halıne valla anammmm neymıs bu ya mahfetti benı

Çok yüz göz olmuşsunuz kuzeninle. Hatayı en başta mahkeme sürecinde yapmışsınız, eşin onun lehine yalancı şahitlik yaptığında. Kuzenin büyük ihtimalle "benim için yalancı şahitlik bile yaptıysa artık her şeyi isteyebilirim" diye düşünmüştür. Bir de devreye eşine iş bulma meselesi girince tamam artık. Elini veren kolunu kaptırır misali. Şimdi araya mesafe koyup arayı açmanız lazım. Ben olsam açıkca konuşurum, hayatımdan çıkarma noktasına bile gelebilirim. İlgi manyağı, nemfoman kadınla hiç işim olmaz çünkü.

Demem o dur ki;

* Kavgalarınızı onunla paylaşmayın,
* Ne kadar mutlu olduğunuzdan, eşinizin sizi ne kadar çok sevdiğinden bahsedin,
* Duygularınızı, kıskançlığınızı kuzeninize belli etmeyin, onun poposunu kaldırmayın,
* Çağırdığında beraber gidin ama eşinizle mutluluk pozları verin,
* Ona çok güveniyormuşsunuz gibi davranın...

Çok yüz göz olmuşsunuz kuzeninle. Hatayı en başta mahkeme sürecinde yapmışsınız, eşin onun lehine yalancı şahitlik yaptığında. Kuzenin büyük ihtimalle "benim için yalancı şahitlik bile yaptıysa artık her şeyi isteyebilirim" diye düşünmüştür. Bir de devreye eşine iş bulma meselesi girince tamam artık. Elini veren kolunu kaptırır misali. Şimdi araya mesafe koyup arayı açmanız lazım. Ben olsam açıkca konuşurum, hayatımdan çıkarma noktasına bile gelebilirim. İlgi manyağı, nemfoman kadınla hiç işim olmaz çünkü.

Canm mahkeme falan esimin sahit olusu vs öle bişi yok sadece bosanma dönemlerinde erkek arkadasıyla eşi yakaladı. Onlarda erkek arkadası olmadıgını kanıtmalak için o *** eşiydi dediler. o kadar

ay çok komiksinz derdiniz nedir pardon??
kızın normal davranmadığını siz söymediniz mi
şimdide savunmaya geçmeniz komik gerçekten
kötü niyetle buraya yazmadım tanımam etmem..
genel söyledim
sizin art niyetiniz osla gerek
ayrıca açıklayın o zamn.. kızın hakkında sizinde iyi düşündünüz izlenimi göremiyorum ben burada BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ???

ben ne zaman söylemişim bişey bu konuda allaşkına?komik üye,benim konuya ilk yorumum...
konuya bile yorum yapmadım senin o sevimli yorumunu gördükten sonra ona yorum yaptım.
keşke erkek olarak doğsaymışsın.senin gibi düşünen hemcinslerimden utanıyorum.
kızın davranışı normal gibi görünmüyor ama bu lafı etmeni gerektirmez.sen de 15. günden kocandan boşanırsan ancak anlarsın neler çekmiş olabileceğini kadının.kınayan kınadığını yapmadan ölmesin.

dayının,amcanın yeğenine...
adamın baldızına...
kaynın yengesine...
kayınbabanın gelinine,, göz diktiğini bile duyuyorsak bence halanızın kızına hiç güvenmeyin :ssz:

Back
X