Halamin mal davasi babamin üzüntüsü 😔

Ne emeği olursa olsun babanız kız kardeşini düşünmemiş.. evladı gibi büyüttü diyelim o zaman da evladını düşünmemiş.. ben halanı çok haklı buldum yıllarca payımın olduğu arsaya ev yapıp otursunlar sonra boşanayım kızımla yanlarında sığıntı olayım.. siz de çok üzülüyorsanız madem babanızın borcunu verin. Yok evden çıkmalar yok sizden para almamalar.. babanız da vermek istemiyor gibi kardeşleri versin istiyor.. zor durum ama hakkı haklıya teslim etmek lazım. Uyduruk temeli yaparken baban da babaannenin yanındaydı.. o da müdahale etmemiş nasılsa 3 kardeşler kızlar kim ki

Dünden beri aynı seyi yazıyorum ben halami haksız bulmadım malesef karadenizliyiz ve bu tarafın insanları malesef ayrım yapıyor her türlü fedakarlığı teklif ettik ama büyükler bizim karismamizi istemiyor kendileri bir karara bağlayacakmis ben ikisi arasındaki gerginliğe huzurluga üzülüyorum babamida kayirmiyorum

Yazdıklarınızı anlıyoruz ama samimi bulmuyoruz sizin alıntıladığınız mesajlarda bile ne düşündüğünüz maalesef çok açık farkında değilsiniz... para veremeyen babanız acaba evi yıktırıp 4 katlı nasıl yaptıracak merak içindeyim onda da halayı pes ettirme niyetleri yoksa ben de bişey bilmiyorum

Erkek kardesin var mi?

Erkek kardesin var mi?
Eger erkek kardedin varsa, ufaktan ufaktan halamin hakki, obun da babasinin mali falan laflariyla gelecekte hskkjni arayacagin mesajini ver. Hepiniz bekarken kardeslik superde, kardesin evlenince elin kizi babanin evleriyle keyif yaparken halani hatirlarsin. Abla tavsiyesi

Daha önce bir mütahit babama buna benzer bir teklifle gelmiş değerlendirelim diyorlardı babaannem isteniyordu ama.durumlar böyle gerilince konu tekrar gündeme geldi samimi bulun veya bulmayin

2 tane erkek kardeşim var ama malesef ilerde kavga edebileceğimiz bir malımız bile olmayacak varsayalım oldu ben halamin mevzuunda hakkını istemesine yada aramasına karşı değilim ona hakta veriyorum ama olan olmuş elimden gelen tüm fedakarligida göstermeye çalıştım ama sonuç alamadım

Karadenizliyiz bizde hiç o bahanenin ardına sığınmayın hep çevremde ve bizde de kızın üzerine daha çok duruluyor el evine gidecek diye. Daha fazla ilgilenilir mal verilir. O sizin ailenizin saçma fikri. Kul hakkı. Ama sadece babanızın değil herkesin sorunu.

Niye herşeyi bahane olarak görüyorsunuz ben size yaşanılan şeyleri söylüyorum kimse kimsenin hakkını yesin istemem bizim buyuklerimiz yapmış böyle birşey ayrı tutmuş bizde keşke çözülsede herkes mutlu olsa fikrindeyiz ben aaa babam kimseye bisey vermesin diyorum sanki sanırım konu başladığından biraz babamı tutuyor gibi oldum belkide babam ağır basıyor yani ne bileyim artık kafam çorba gibi oldu küçüğüm diye hep geri planda kalıyorum kimseye laf söyleyemiyoruz

Dediğim gibi bu bir babanızın sorunu değil toplanıp bi karar alabilirler belki bi ev tutup kirayı paylaşabilirler çözüm bulana kadar. Babayı tutmaya gelince ben de olsam babamın üzülmesini istemezdim tabiki ama siz baştan herşeyi babam yaptı gibi anlattınız. Ya da 4. Katı çıkabilir kardeşler. Yıllarca rahatça oturup da sonra hak vermemek olmaz. Bizim de aile apartmanıydı her kardeşe kat çıkıldı zamanla. Oraya sığmayana tarla satıp başka yerden almışlar. İyi babanız sahip çıkmış bnm en büyük amcam dedeme zorla sattırıp parasını hep cebe indirmiş. Kalanlara da ortak oldu. Ancak kardeşler mahkemeye gidince feragat etti. Eğer dava açılsa yıllardır bize vermediği tarlalarımıza Ekim yaptığı için onun bile parasını ödetiyorlarmış sanırım. Aynı mantıkla halanız dava açsa yılların kirası hepinizden tahsil bile edilir. Babannenin oturduğu ev halaya verilemiyor mu

Apartmanda temel skntisi varmış işte zamanında babaannem acele etmiş ve çok derin kazilmamis yıgma tugladan ve ara direkler yok 3 katı 4 tane köşe direk taşıyor o yüzden 4cu kat çıkilamiyor ustalar kaldırmaz temel demiş babaannemde zaten annem bakıyor babamın yanında ekstra bir ev yok ona ait bende mesela satilsim paylasilsin istiyorum sorun kalkar hem ama babannem çok zahmet çektik bide kardeşler dağılmasın diye karşı duruyor ama babamda işin içinden çıkamadı akşam en son satalım mütahite verelim muhabbeti oldu her kafadan bir ses yani

Sknti halamin mal istemesi değil bende verilsin diyorum zaten kendimde kız çocuğuyum benimde başıma gelebilirdi ama babamın zamana ihtiyacı var onca zor zamandan sonra yeni nefes aldı babam
Babanız mi ödeyecek paranın tamamını? 4 erkek kardeşin biraraya gelip halanıza hakki olan parayi vermesi gerekmiyor mu

Babanız mi ödeyecek paranın tamamını? 4 erkek kardeşin biraraya gelip halanıza hakki olan parayi vermesi gerekmiyor mu
Öyle gerekiyor işte aslında sorunda burda herkes babamdan bekliyor oda bikti satalım kurtulalim kafası var herkes çok üstüne gidiyor en büyük ya

Öyle gerekiyor işte aslında sorunda burda herkes babamdan bekliyor oda bikti satalım kurtulalim kafası var herkes çok üstüne gidiyor en büyük ya
Ama haksızlık bu, herkesin elini cebine atmasi lazim. Babanizin herkesi toplayip soylemesi gerekli. Yada babanne dicek bütün cocuklarina. Kardesinize hakkinin parasını toplayıp verin diye

Ama haksızlık bu, herkesin elini cebine atmasi lazim. Babanizin herkesi toplayip soylemesi gerekli. Yada babanne dicek bütün cocuklarina. Kardesinize hakkinin parasını toplayıp verin diye
Valla okadar çok konusuluyorki bu konu evde biz artık abimle apartmanin kapısından geçmek istemiyoruz hemen basliyor babaannemle halam babanlar şöyle babanlar boyle hamileyim bide çok darlaniyorum üzülüyorum kimse kırılmasın kardeşler dağılmasın ama parada verilsin ama babam param yok der zaman ister amcalar abim versin bizde veririz der babanem herkese başka konusur gider elaleme bile anlatır aile mevzularini sonra ağlar yetim hakkı halam gelir babaniz öyle böyle bende böyle olunca haliyle hepsinden soğudum sanki benim ne günahım var ben dünyada yokmusum bile para verelim diyince de siz karışmayın oluyor

Boşandığı için düşünüyordur.. o zamnlar ele gitmesin diye dusunmemistir

Babaanne düşünmediyse baban düşünseydi zamanında bi zahmet.. ben olsam dava açardım bak o zaman nasıl veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…