• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halamin oğlu ve ben

nefesnefese

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2
0
6
Aslında şöyle başlayım bn ve halamin oğlu halam zaten beni çok begeniyodu bunu fark ediyodum ..halamin beni istedigini yani dile getirdigini duyuyordum fakat bn herşey halamin zoruyla olur diye aklımın ucundan bile gecirmedim acaba diye. ..bn başka şehirde halamlar başka şehirde ben halamin büyük oğlunun düğününe gittim annemle 10 gün fln kaldim sonra küçük oğluyla his olarak cok farkliydik bizi yolcu ettiler o an içimden bişey koptu ve biz mjlaşiyoduk ve ilginç olan rüyasında beni görmüş hayırlı insanı göster bana gibisine ve kizarkadaşindan beni gördüğü için ayrılmış ve bana bi türlü söylemedi artık msjlaşiyorduk düğünden geldikten sonra hersey rayına oturdu ..şimdi nasipse sözümüz olucak fakat herkes aileler dahi görücü usulü oluyo saniyo bn öyle istiyorum nedenini bilmiyorum..onun bana sevgisini anladim ve bi türlü soyleyemedi bn kabul etmem diye ..benim onu kabuk etmeyecegimi sandi Rabbime şükürler olsun gerçek manada eşimi buldum bu hayatta kimseye güven kalmadi nasıl bi insan olduğunu biliyorum kabul etmemin en büyük sebebi dürüstlügu ....Sadece millet ne der bana akraba evliligi olduğu için bn çok alingan birisiyim

Son düzenleme:
Aslında şöyle başlayım bn ve halamin oğlu halam zaten beni çok begeniyodu bunu fark ediyodum ..halamin beni istedigini yani dile getirdigini duyuyordum fakat bn herşey halamin zoruyla olur diye aklımın ucundan bile gecirmedim acaba diye. ..bn başka şehirde halamlar başka şehirde ben halamin büyük oğlunun düğününe gittim annemle 10 gün fln kaldim sonra küçük oğluyla his olarak cok farkliydik bizi yolcu ettiler o an içimden bişey koptu ve biz mjlaşiyoduk ve ilginç olan rüyasında beni görmüş hayırlı insanı göster bana gibisine ve kizarkadaşindan beni gördüğü için ayrılmış ve bana bi türlü söylemedi artık msjlaşiyorduk düğünden geldikten sonra hersey rayına oturdu ..şimdi nasipse sözümüz olucak fakat herkes aileler dahi görücü usulü oluyo saniyo bn öyle istiyorum nedenini bilmiyorum

yaşlar kaç, neden kuzen... bence birbirinizin aklına sizi büyükler düşürmüş

Sevgili olaylari uygunsuzmu oralarda?
Bizim buralardada oyle yani oyle olmasjni istiyosan varsin gorucu usulu denilsin.

Yani birileri bir şey der sonuçta insanların agzindan cikani belirleyemiyoruz.

Ama siz mutluysaniz bakmayacaksiniz. Başka çözümü yok

Sadece 'durust' oldugu icin evlenmez insan arkadasn dedigi gibi aileler dusurmus akliniza bence yinede hayirlisi belki de biz yaniliyorz

Çok sakıncalı ne gerek var. Ne kadar riskli biliyor musunuz? Tamam kimin nasıl doğacağını bilemeyiz ama bu durumda risk çok. Yol olmuş 2015 hala akraba evliliği mi? Dünyada adam mı kalmadı. Bana çok ensest geliyor.

allah mutlu mesut etsin hayılırlısı hakkınızda ama ıyı dusunun gelecektekı sıkıntılar olabılır aıleler arasında felan ama sorun ney onu anlayamadım

Dinencaiz.Kim ne derse desin .çocuklar için sıkıntı olabilir fakat akraba olmuyanlaedada oldukça çok.annemle babam teyze çocukları şükür sıkıntı yok

Son düzenleme:
Dinem caiz.Kim ne derse desin .çocuklar için sıkıntı olabilir fakat akraba olmuyanlatdada oldukça sok.annemle babam teyzocukları şülür sıkıntı yok

her şeyin dinen caiz olması yeterli mi?

özel eğitim okulunda çalışıyorum en az 5-6 öğrencim akraba evliliği sonucu o halde.

halam ve kuzeni evlenmişler bir kızı işitme engelli.

Back
X