Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani tanıyorum ama samimi bulmadığım için tanımıyorum dedim aslında.
Yaptıklarına karşı her zaman alttan aldım asla kimseye olumsuz bir yorumda da bulunmadım . Tavırları hareketleri hoş değil ama ben uzakta olduğum için özellikle yorumsuz kalmayı tercih ediyorum yani sonuçta burdan onu gözlemlemem imkansız ..
iyi şeyler yaşamıyorlar .. bilmiyorum çok üzgünüm bu husustakeşke güvenebilsem..
Evet önce annem dislanmis sonra biz görünürde sever gibiler ama içlerini iyi bilirim yani aynı yerde otryrz ama yılda 2 3 kere gorsrz oda düğün dernekteAynen gorumcelik yaptiklari icin sevilmiyorlar.benim anneme soguk davranan biri dunya iyisi olsa ben yine sevmem.oncelikle yegeninin annesinin gonlunu kazanmali bi gorumce.kiz kardes gibi olursa teyze gibide olur
Abimle iyi olmadıklarını düşünüyorum .. ama abimin tercihi , bu yüzden ben bu kısma karışmam zaten . Abim seçtiyse başımın üstünde yeri var.Abinle iyiyseler bence gerisi kimseyi ilgilendirmez.evliliklerini yurutyolarsa iyidirler.cok kafani takip on yargili olma vence
Abimle iyi olmadıklarını düşünüyorum .. ama abimin tercihi , bu yüzden ben bu kısma karışmam zaten . Abim seçtiyse başımın üstünde yeri var.
Asıl mesele şu, mesela nişanlılık döneminde çok farklıydı şimdi çok çok farklı. Her hareketi yapmacık geliyor. Bu durumun abimi de çok kırdığını düşünüyorum ve fark ediyorum . Ama aynı şehirde olmadığımız için ben yanlış anlıyorumdır diyerek sessiz kalıyorum, bunlar değil de kafaya taktığım yeğenim iştesizce benim gelinimizle aram kötü olsa bu yeğenimi etkiler mi ? Çünkü bazı tavırlarını fark ettim bana karşı yapsa açık açık konuşmam gerekir. Olay çözebilen biri değil nasıl desem bi olayı aylarca uzatabiliyor. Ben öyle değişimdir bugün yaşadığımı yarın unuturum.
Bende aynıydım ama bi yaştan sonra annemin etkisinden kurtuldum..Etkiler.
Annem amcamı pek sevmezdi ama bana hep sen amcandan kopma görüş derdi bayramda zorla aratırdı falan. Sevmediğini söylemediği halde hissederdim ve bana yeterdi.
Amcamla üç yıldır telefonla bile görüşmedim. Görüşmeyi de düşünmüyorum.
Annemle halam iyi geçinirdi onu severdim.
Bende aynıydım ama bi yaştan sonra annemin etkisinden kurtuldum..
oof Of .. canım tek yeğenim inşallah biz büyüklerin saçmalıklarından etkilenmezsin![]()
Bizde de kuzenim anneme (halasına yani) düşkündür. Bayağı eğlenirler beraberDayimi zaten he cekistyoruz beraber soyleniyoruz..bikere tartistiklarinda annanem duymus ust kattan.dayimi evden kovdu.esyalarinida camdan atti..benim gelinimi uzenin evde isi yok diye.teyzemleri annemleri tembihledi kimse alamadi evine.otelde kaldi garibim 1 hafta..biz dayima el yengeme evin kizi muamelesi yaptik 15 senedir..oyuzden hep diyor kendi ailemden gormedigim aileyi gordum burda..boyle seyler karsilikli.samimi olduktan sonra.onun cocuklari mesela halalarina yani annemlere deli oluyor.ama kendi teyzelerini tanimazlar bile..bunu saglayabildikten sonra hala teyzenin onune gecebiliyor.kisinin kendi elinde
Yani aramızda öyle kötü bişey Yok çünkü henüz ben yaptığı hiçbirşeye tepki vermedim. . Ama gidişat kötü görünüyor .. bilmiyorumAnnemin sevmeme nedenleri çok geçerli nedenlerdi fakat. Çocukken anlamıyordum ama büyüdükçe ikiyüzlülüklerini kendim gördüm. Para istemeye gelince canım abim derdi ama hastalığında bir gün çıkıp gelmedi.
Bence biraz arayı ısıtmaya çalışın yengenizle yeğeniniz için.
Benim kuzen eşinin ailesinden nefret ediyor ve sırf ilk iki ay kayınvalidesi görümcesi gelemesin diye doğumu bahar gibi soğuk bir ayda babasının yazlığında yapacak.
Yani etkilememesi imkansiz ama soylede bisey var..biz mesela ilk evlendigimizde surekli tartisiyorduk ve duyuyolardi kv lerle gorumcem bekar altli ustu oturuyoruz..ve surekli benden sikaytciydiler oglumuzla tartisyorsn diye..birkere bike sormadilar neden tartistigimiz..halbuki hep oblarin yuzunden tartisiyorduk yobaz yobaz baskilari bitmiyordu.sonra esimin gozu acildi oblarin haksizligini gordu onlara bagirdi cagirdi ipleri kopardi mesafe koydu.simdi esimle okadar iyiyizki.onlarda goruyolar nekadar mutlu oldugumuz.illa bumu gerekiyordu zamaninda insan olsalardi..oyuzden abinle esinin arasindaki sorunlarin kaynagida onemli.belki ondan kaynaklanmiyordur empati kurmaya calisAbimle iyi olmadıklarını düşünüyorum .. ama abimin tercihi , bu yüzden ben bu kısma karışmam zaten . Abim seçtiyse başımın üstünde yeri var.
Asıl mesele şu, mesela nişanlılık döneminde çok farklıydı şimdi çok çok farklı. Her hareketi yapmacık geliyor. Bu durumun abimi de çok kırdığını düşünüyorum ve fark ediyorum . Ama aynı şehirde olmadığımız için ben yanlış anlıyorumdır diyerek sessiz kalıyorum, bunlar değil de kafaya taktığım yeğenim iştesizce benim gelinimizle aram kötü olsa bu yeğenimi etkiler mi ? Çünkü bazı tavırlarını fark ettim bana karşı yapsa açık açık konuşmam gerekir. Olay çözebilen biri değil nasıl desem bi olayı aylarca uzatabiliyor. Ben öyle değişimdir bugün yaşadığımı yarın unuturum.
Aynen bencede..gorumcelik yapmauip kardes gibi yaklasirsan teyze gibi olursun bu kendi elinde insaninBizde de kuzenim anneme (halasına yani) düşkündür. Bayağı eğlenirler beraberÇocuklar ailenin kişiyle ilişkisinden, aradaki elektrikten etkileniyorlar fark etmeseler bile. Sizin aileniz veya benimkilerde yengelerimiz annelerimizle gergin olsa, gelin-görümce ilişkisi olsa kuzenlerimizle annelerimiz (halaları) bu kadar yakın olmazdı.
Zaten hep kendimi frenliyorum belki ben yanlış anlıyorumdır diye. Onların bizim yüzümüzden huzursuz olmalarını asla istemem ki çok da yanlış yani aile huzurlarını bozmamız ..Yani etkilememesi imkansiz ama soylede bisey var..biz mesela ilk evlendigimizde surekli tartisiyorduk ve duyuyolardi kv lerle gorumcem bekar altli ustu oturuyoruz..ve surekli benden sikaytciydiler oglumuzla tartisyorsn diye..birkere bike sormadilar neden tartistigimiz..halbuki hep oblarin yuzunden tartisiyorduk yobaz yobaz baskilari bitmiyordu.sonra esimin gozu acildi oblarin haksizligini gordu onlara bagirdi cagirdi ipleri kopardi mesafe koydu.simdi esimle okadar iyiyizki.onlarda goruyolar nekadar mutlu oldugumuz.illa bumu gerekiyordu zamaninda insan olsalardi..oyuzden abinle esinin arasindaki sorunlarin kaynagida onemli.belki ondan kaynaklanmiyordur empati kurmaya calis