- 13 Ekim 2014
- 98
- 31
- 23
- 38
- Konu Sahibi siremednah
Uzun zamandir burun ameliyati olmak istiyordum ve arastiriyordum, tam karar verip olumsuz yorumlari okudugumda cevremde basarisiz operasyon geciren insanlarin hikayelerini duydugum anda vazgeciyordum. Sonra tesaduf eseri Haldun Beyi duydum ve hic olumsuz yorumuna rastlamadim. Gecen ay gittim ve kendisi ile gorustum randevum yaklasik 1 saat surdu ogle arasina denk gelmesine ragmen hic bir sekilde gecistirmeden butun sorularimi cevapladi. Ufak bir kemerim oldugu, nefes almakta zorlandigim icin burnumun her yerine kucuk operasyonlar uygulayacagini adim adim anlatti. Kapali teknikle olacakmisim. Kasim ayina ameliyat tarihini belirledik. Oyle cok doktorla gorusmek ve isi uzatmak istemedim gercekten asiladigi guven ve burun estetigi ameliyatinda buldugu teknikle anilmasi, uzman bir doktor oldugunu gösteriyor. Tedirgin oldugum tek konu Haldun beye ameliyat olmus kisilerin fotografini ya da hastalari goremiyor olmam. En azindan doktorun guzellik ve estetik anlayisi hakkinda bilgiler verebilirdi saniyorum. Estetikli degil, estetik bir burun istedigimi söyledim cok kucuk ve kavisli degil dogal olmasi onemli benim icin bakalim 2 ay sonra nasil bir buruna sahip olacagim heyecanlanmamak elde degil =)
Bende mail yoluyla görüştüm haldun beyle bir tane hastasının resmini gördüm ve benim için yetti herkese aynı tip burnu yapıp yollamıyo bu çok önemli bence o yüzden içim rahat aralık ayındada ben gelicem ameliyat için hakkımızda hayırlısı