Halı Almam Lazım Acilen!

shiningg

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
2.768
3.626
448
Kızlar selamlar,

Acilen salona ve yatak odama halı almam gerekiyor ama daha önce hiç halı almadığım için ne gibi özelliklere dikkat etmem lazım bilmiyorum.

Bir kere salona en fazla 4 m2, yatak odasına ise biraz daha yolluk gibi halı almam lazım. Çok aşırı pahalı olanlara bakamam ama kalitesiz de olsun istemiyorum.

Hangi markalar iyidir, ben şurdan aldım memnunum diyenleri bekliyorum yorum yapın bakayım. :)

NOT: Halı leke ve kıl tutmamalı, kolay silinmeli. Teşekkürler ilginize.

Oturma odasındaki halım Merinos, çok memnunum ben. Yeni halıların ilk zaman çok tüyleri dökülüyor. Sürekli yünleri çıkıyor içinden. Fiyatını bilmiyorum kayınvalidem aldı 4 m2 olması lazım.
Shaggy halıdan uzak dur, benim yatak odam shaggy hiç memnun değilim. Dediğin gibi yolluk tarzı çok daha şık halılardan al yatak odana.

Kesinlikle royal haliya bakmani tavsiye ederim ben coook memnunum yatak odam da royalin shaggy yolluk serisi var ama shaggy alma bence normal yolluklara bak hem metre ile kesilebiliyor canim cok hos modelleri var ama royalin bunarada festival halidsn arkadasim evini dosedi o halilari da cok begenmistim bi dolas istersen nette yorumlara filan bak fikir olur en azindan

Bencede shaggy almayin, zaten eskisi kadar modasi kalmadi.
Simdi cok guzel renklerde duz modeller var daha kolay temizlenir.
Royal a mutlaka bakin bence de.

saray halı ve royal halı tavsiye edebilirim özellikle saray çok kaliteli

Hımm..

Hafta içi baktım bir kaç yere, saray ve merinos halıda güzel ve kaliteli halılar var. Ama 2 halı 250 tlye geliyor. Biri 125/180, diğeri 80/120. Uygun mu bilemedim.

Bizim evin tüm halıları ikeadan ve cok memnunuz :)

Çok mu memnunsunuz ? Oraya da bakabilirim aslında ama kalitesiz olduğunu söylüyor herkes. Komidin aldım ordan, yatak odasını yaptırmayı düşünüyorum ama aklımı çeliyorlar ahşabı kötü diye. Mobilyasını da aldınız mı?

Shaggy halıya asla bulaşmam. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. :)

masif ahsap ürünlerin kalitesi kötü değildir modüler sunta mobilyaların kalitesi sadece ikeada degil heryerde kötüdür . Halıda aynı sey gecerli eger pamuk yün yada deri bir halı alırsanız. bunlarda cok kalite sorunu yasayacagınızı yine düşünmüyorum ( kullanma ve temizleme talimatlarına uygun kullanınca )hatta el dokuma halı bunlar emek var markadan cok aldıgınız ürünün hammaddesiylede alakalı birazonu demek istedim ikea kötüdür denemez bence direk

Teşekkürler:)

Shagynin modası batmaz ama kullanımı zor

Confetti ve ikeada güzel modeller var
Royalde tüy sorunu olmayan seri var

tüylü halılar sevmem ..
karmen halı hepsi benim memnunum ..

Shaggy haliya asla bulasma satilmadigi icin cok ucuza veriyorlar
2tane 4m2 lik almistim zamaninda dayanamadim artik verdim
Atlas haliyi oneririm reklami var hatta eski halilari aliyorlarmis
Onun disinda merinos,royal,bir de efsane hali var kalitesini bilmiyorum ama uygun fiyatli

Saray halının kalitesi tartışılmaz. 4m2 fiyatıda 500 - 700 civarıdır sanıyorum.
Halı alırken öncelikle sık dokuma olması önemlidir ilmek sayısı ne kadar çok olursa halının aşınması ve yıpranması o kadar geç olur. Halılarda ki elyaf kullanımı ne kadar çok olursa leke,küf ve diğer olumsuzluklara karşı daha sağlam olduğunu gösterir. Pamuk halı önermem lekeye dayanıklı olmuyor. Yün halı en iyisidir biraz pahalıdır.
Yani halı biraz ağır olacak yere attığınız bir o yana bir bu yana yerde kaymayacak.
Salon halısını saray ya da merinostan alabilirsiniz.
Yatak odasına da yine aynı markalardan ilmek sayısı daha az dokuması hafif uygun fiyata bir halı alabilirsiniz.
Bütçeniz uygunsa salon halısına gidip 250-400 lira vermeyin üzerine biraz daha fazla koyun iyisini alın üzülmezsiniz hemde senelerce kullanırsınız :)

Saray harika gercekten ama fazla renk yok sanirim koyunludan alicam haliyi

arkadaşım yünlü iyidir diyorsunuz evet bir bakıma öyle tabi ama ben yün halı kullananlarda hep şu şikayeti duydum: yıkama sonrası renklerin birbirine girmesi

Benim kayinvalidemden bana kalan koyunlu yun hali var cok gzl yumsacik ve kullanisli ama tabi 20 senelik ve tuysunu dokmus baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…