Bizim evin tüm halıları ikeadan ve cok memnunuz :)
Hımm..
Hafta içi baktım bir kaç yere, saray ve merinos halıda güzel ve kaliteli halılar var. Ama 2 halı 250 tlye geliyor. Biri 125/180, diğeri 80/120. Uygun mu bilemedim.
Çok mu memnunsunuz ? Oraya da bakabilirim aslında ama kalitesiz olduğunu söylüyor herkes. Komidin aldım ordan, yatak odasını yaptırmayı düşünüyorum ama aklımı çeliyorlar ahşabı kötü diye. Mobilyasını da aldınız mı?
Shaggy halıya asla bulaşmam. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. :)
Teşekkürler:)masif ahsap ürünlerin kalitesi kötü değildir modüler sunta mobilyaların kalitesi sadece ikeada degil heryerde kötüdür . Halıda aynı sey gecerli eger pamuk yün yada deri bir halı alırsanız. bunlarda cok kalite sorunu yasayacagınızı yine düşünmüyorum ( kullanma ve temizleme talimatlarına uygun kullanınca )hatta el dokuma halı bunlar emek var markadan cok aldıgınız ürünün hammaddesiylede alakalı birazonu demek istedim ikea kötüdür denemez bence direk
yukarıda arkadaş yazmış canım hepsi karmen diye görmedin mi?Karmen haliyi kullanipta hala memnun kalan varmi?
arkadaşım yünlü iyidir diyorsunuz evet bir bakıma öyle tabi ama ben yün halı kullananlarda hep şu şikayeti duydum: yıkama sonrası renklerin birbirine girmesiSaray halının kalitesi tartışılmaz. 4m2 fiyatıda 500 - 700 civarıdır sanıyorum.
Halı alırken öncelikle sık dokuma olması önemlidir ilmek sayısı ne kadar çok olursa halının aşınması ve yıpranması o kadar geç olur. Halılarda ki elyaf kullanımı ne kadar çok olursa leke,küf ve diğer olumsuzluklara karşı daha sağlam olduğunu gösterir. Pamuk halı önermem lekeye dayanıklı olmuyor. Yün halı en iyisidir biraz pahalıdır.
Yani halı biraz ağır olacak yere attığınız bir o yana bir bu yana yerde kaymayacak.
Salon halısını saray ya da merinostan alabilirsiniz.
Yatak odasına da yine aynı markalardan ilmek sayısı daha az dokuması hafif uygun fiyata bir halı alabilirsiniz.
Bütçeniz uygunsa salon halısına gidip 250-400 lira vermeyin üzerine biraz daha fazla koyun iyisini alın üzülmezsiniz hemde senelerce kullanırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?