HALI KRIZI

aslına bakarsan sen sinirli ve üzgün olduğun için stres yapmışsın ama adamda haklı. şöyle düşün bi pantolon bile alsan değişim veya iade için biz götürüyoruz.
pantolonu adam eve servis yapmıyor değil mi? Siz getirirsiniz ve yine siz götürürsünüz .
Halı öyle mi?
Buzdolabınız bozulunca da siz mi götüreceksiniz ?

valla gerekirse tüketici mahkemesine şikayet edin..ama ordan halı almayın...

aslına bakarsan sen sinirli ve üzgün olduğun için stres yapmışsın ama adamda haklı. şöyle düşün bi pantolon bile alsan değişim veya iade için biz götürüyoruz.
Iyi de koltuk takimi alsaydim sen mi getir diyecekti,ustelik bana, netten alsan sen kargoluyosun demisti tuketici haklarina baktim ayipli malda karsi odemeli gonderiyorsun yani benim bir yukumlulugum yok

Iyi de koltuk takimi alsaydim sen mi getir diyecekti,ustelik bana, netten alsan sen kargoluyosun demisti tuketici haklarina baktim ayipli malda karsi odemeli gonderiyorsun yani benim bir yukumlulugum yok
hemen ters yapmana gerek yok :) sakin ol :) seni yatıştırmak istedim.

tamam sende kargoya ver o zaman. karşı ödemeli.bak bu da bir çözüm yolu... :)

hemen ters yapmana gerek yok :) sakin ol :) seni yatıştırmak istedim.

tamam sende kargoya ver o zaman. karşı ödemeli.bak bu da bir çözüm yolu... :)
Yok yav ters yaptigimdan degil adama kiziyorum ben.. Karsi odemeli kargo benimde aklima geldi

Adama bak ya internetten alsan kargo süreci yok mu diyor Şaka gibi gerçekten.. Vur ağızlarına ağızlarına tüketici haklarına gideceğin gerçeğini tırssınlar biraz

Adama bak ya internetten alsan kargo süreci yok mu diyor Şaka gibi gerçekten.. Vur ağızlarına ağızlarına tüketici haklarına gideceğin gerçeğini tırssınlar biraz
Evet gayet ciddi tartisti benimle bu sekilde,esim isten gelince gidecegiz bakalim neler olacak .

Keşke internet üzerinden yada daha bilindik bir yerden alsaydınız yazık olmuş gerçekten ilk kez duyuyorum halının renk akıtmasını.. mahalle arası falan mıydı burası ?

Keşke internet üzerinden yada daha bilindik bir yerden alsaydınız yazık olmuş gerçekten ilk kez duyuyorum halının renk akıtmasını.. mahalle arası falan mıydı burası ?
Yoo gayet buyuk bir hali magazasi ve merkezi bi yerde.Aksam esim isten cikip gitmis beni almadan Konusmus degistireceklermis haliyi ,satici bu marka halida boyle bir durum olmasi cok sasirtici demis,benimle telde konusan 'nobran'adamda ordaymis hic birsey dememis bakalim artik

Benim de halıların pierre cardın ben alırken bana 2 sene garantili halılarınız demişlerdi yanma, lekelenme veya çalınma gibi konularda. Sizin neden öyle değil anlamadım

Benim de halıların pierre cardın ben alırken bana 2 sene garantili halılarınız demişlerdi yanma, lekelenme veya çalınma gibi konularda. Sizin neden öyle değil anlamadım
Benimkide garantili 1 yil.Esim sabah goturecek degistireceklermis.Kizdigim konu adamin apir sapir konusmasi..Herhalde benimle konusan oglu falandi isyeri sahibinin cunku eaimin konustugu kisi gayet duzgun konusmus ve demis ki cok garip boya vermesi hele ki piere cardin marka demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…