- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- Konu Sahibi La Que Sabe
-
Mikroorganizmalari düşününce tam bir hayvanat bahçesi gibi geliyorlar bana.daha çok gülgübür olmaz mı ev?
Evde bebek var, çocuk var, kedi var, dağınık bir adam var :)))Evde bebek yoksa olur niye olmasın.
bazı yerlere ince kilim kullanın mak atarsınız.
bende mutfakta sevmiyorum
Hepsini kaldırsam çok mu çıplak durur?Benim yatak odamda yok
Çok rahat oluyor
Diğer yerlerde de küçük halılar var ve boşluklar var
Bundan mutluyum
Sadece mutfak full ama oda ince flex tarzı gibi bir şey sanırım
Tavsiye ederim
Hem ferah hem temizlik kolay
Evde bebek var, çocuk var, kedi var, dağınık bir adam var :)))
Hali yüzeyden daha çok toz topluyormus gibi bir algım var.
Yanlış mı biliyorum ben bunu?
Benimkiler de oyle. Ince tuysuz.Bende tüysüz halılar var hem süpürmesi kolay hem de makinede yıkanıyor tavsiye ederim
Benimkiler kaydırmaz evet ama bişey olmadı hatta alırken satıcı eskiden altını farklı yapıyorlardı makinede bozuluyordu yenileri bozulmuyor dedi sizinki öyle mi acaba.Benimkiler de oyle. Ince tuysuz.
Bir de tüylü olduklarını düşünemiyorum zaten. Yalnız altı kaydirmazsa makinenizi bozabilirsiniz haberiniz olsun. Öyle bir maceram var benim. O kaydirmazlar balçık oluyor makinede.
Bende mutfak ve yatak odasında kullanmıyorum acayip rahatEvde bebek yoksa olur niye olmasın.
bazı yerlere ince kilim kullanın mak atarsınız.
bende mutfakta sevmiyorum
bende sevmem artık demode geliyor halı...evin parkeliyse kullanmaBezdim yeminle.
Hepsini toplayıp kaldırasım var.
Öyle 3 5 metrekare de değiller aslinda.
Küçüktür halilarim.
Fakat onlar bile gözüme batıyor artik.
Sizce kullanmamanin avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Hali kullanmamak konusunda fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Evet benim banyodakiler hep koptu şuan onlarıda kaldırdım sadece koridor ,oturma ve çocuk odasında var inşallah ev alıcak olursam yerden ısıtmalı düşünüyorum üstü mermer oh sil geç en rahatı ben memnunumBenimkiler de oyle. Ince tuysuz.
Bir de tüylü olduklarını düşünemiyorum zaten. Yalnız altı kaydirmazsa makinenizi bozabilirsiniz haberiniz olsun. Öyle bir maceram var benim. O kaydirmazlar balçık oluyor makinede.
Evet benim banyodakiler hep koptu şuan onlarıda kaldırdım sadece koridor ,oturma ve çocuk odasında var inşallah ev alıcak olursam yerden ısıtmalı düşünüyorum üstü mermer oh sil geç en rahatı ben memnunumBenimkiler de oyle. Ince tuysuz.
Kışın mecbur oluyor canım sanki ev ısınmıyor gibi geliyorbende sevmem artık demode geliyor halı...evin parkeliyse kullanma
evet ev döşemesi karo fayans ise kışın tabiki birde küçük çocuk varsaKışın mecbur oluyor canım sanki ev ısınmıyor gibi geliyor
Valla olabilir. Artık nasıl korktuysam hiç cesaret edemiyorum:)Benimkiler kaydırmaz evet ama bişey olmadı hatta alırken satıcı eskiden altını farklı yapıyorlardı makinede bozuluyordu yenileri bozulmuyor dedi sizinki öyle mi acaba.
Ay hem de ne demode.bende sevmem artık demode geliyor halı...evin parkeliyse kullanma
Fayans değil canım parke bir ara kaldırdım ısınmıyor gibi geldi ama mart ayından-kasım ayına kadar yere sermiyorumevet ev döşemesi karo fayans ise kışın tabiki birde küçük çocuk varsa
Marttan kasima kadar hiç sermiyorsunuz değil mi?Fayans değil canım parke bir ara kaldırdım ısınmıyor gibi geldi ama mart ayından-kasım ayına kadar yere sermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?