- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.241
- 1.123
- Konu Sahibi La Que Sabe
-
Evet sadece 4 ay kullanıyorumhalıyı Tabiki halısız canım nefret ediyorum süpürmesi ,yıkanması bıktımMarttan kasima kadar hiç sermiyorsunuz değil mi?
Halili hal mi, halısız hal mi?
Isınmayı es geçelim bu soruya cevap verirken.
Evet sadece 4 ay kullanıyorumhalıyı Tabiki halısız canım nefret ediyorum süpürmesi ,yıkanması bıktımMarttan kasima kadar hiç sermiyorsunuz değil mi?
Halili hal mi, halısız hal mi?
Isınmayı es geçelim bu soruya cevap verirken.
Hepsini kaldırsam çok mu çıplak durur?
Ay ne bileyim sanki halısız da ev eve benzemiyormuş gibi eksikmiş gibi.
Fakat temizliğin kolay olması ve daha temiz bir ortam çok cezbediyor beni. Belki de görüntüye alışık olmadığından öyle dusunuyorum. Parkeler neyime yetmiyorsa?
Salonda kaldırınca bi tuhaf oldu zaten.Hepsini kaldırma
Benim salonumda şu an tahminim 1 buçuk metreye 2metreden biraz uzun tek bu var
Yemek odam yine aynı şekilde
Yatak odam bos
Antre de uzun ince var
Bak gözün alissin rahatlığı yasa o zaman anlarsın:) az eşya az iş
Çocuk olursa yemek masasindanda kurtulmayi dusunuyorum
Salonda kaldırınca bi tuhaf oldu zaten.
Alışmak lazım evet.
Salonda orta sehpa yerine puf var onun altına ufak bir tane koyacagim. Yemek masasında olmayacak, mutfakta, banyoda, kütüphanede ve yatak odasında olmayacak. Koridor ve çocuk odasından emin olamadım.
Ay hem de ne demode.
Hadi eskiden taşmış evler soba varmış vs. Ama şimdi parke. Saçma buluyorum lakin o yerleşmiş evin standart görüntüsünde hep hali var zihnimde. Kaldırınca ev tadilatta, temizlikte gibi görünüyor sanki. Öyle görünmüyor değil mi bu benim yanilsamam. (Kendimi ikna ediyorum)
Iste bu düşünceyi yenmek istiyorum.bende aynı hissi yaşıyorum,ev temızlıkte tadilatta gibi geliyor..
bende halıdan vazgecemıyorum,yıkamya göndersem bile tembih ediyorum 4 günden fazla uzun kalmasın getirirn hemn diye..
ev cıbıl eşyalar öksüz gibi kalıyor:)
Aşka geldim hepsini kaldırdım.Bende de mutfak ve yatak odasında yok.. Mutfağı sık sık siliyorum o yüzden halı fazlalık gibi zaten.. Diğer yerlerde var. Çıplak görünüyor yoksa.. Haaa.. kışlıkta her yerde var
ay geçen gün tartıştığım arkadaşsın sen konumun altında ben yeni farkettim :) çocuk sürtünüyosa falan belki diz kapakları acır.ben halısız yapamam ev soğuk geliyor.temiz tutarsanız pek bişey olmaz çocuk mikroba da alışsın dimi.güle güle büyütmek nasip etsin AllahMikroorganizmalari düşününce tam bir hayvanat bahçesi gibi geliyorlar bana.
Evde bebek var, çocuk var, kedi var, dağınık bir adam var :)))
Hali yüzeyden daha çok toz topluyormus gibi bir algım var.
Yanlış mı biliyorum ben bunu?
ben yeni evime renkli parke döşettim. bütün halıları atacağım. evdeki halılar kedi tüyünden geçilmiyor süpürüncede geçmiyor. bende bıktım. atarım yere bir vileda tamam.Bezdim yeminle.
Hepsini toplayıp kaldırasım var.
Öyle 3 5 metrekare de değiller aslinda.
Küçüktür halilarim.
Fakat onlar bile gözüme batıyor artik.
Sizce kullanmamanin avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Hali kullanmamak konusunda fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Tartışmış miydik? :)))ay geçen gün tartıştığım arkadaşsın sen konumun altında ben yeni farkettim :) çocuk sürtünüyosa falan belki diz kapakları acır.ben halısız yapamam ev soğuk geliyor.temiz tutarsanız pek bişey olmaz çocuk mikroba da alışsın dimi.güle güle büyütmek nasip etsin Allah
Az evvel aynısını yaptim. :)ben yeni evime renkli parke döşettim. bütün halıları atacağım. evdeki halılar kedi tüyünden geçilmiyor süpürüncede geçmiyor. bende bıktım. atarım yere bir vileda tamam.
Iste mesele tam bu.Yazlık evimizde yok ve ne temizliği bitiyor ne temiz duruyor. Çok zor halısız kullanmak sürekli temizlemek zorundasın bi süre sonra bıkkkınlık geliyor.
Iste mesele tam bu.
Aslında halili ev temiz olmuyor, hali bütün tozu yutuyor ve esasında daha pis oluyor.
Yanılıyor muyum?
vallahi nisan ayi geldimi ben halilari yikamaya verir ,taaa ekime kadar sermem.Bezdim yeminle.
Hepsini toplayıp kaldırasım var.
Öyle 3 5 metrekare de değiller aslinda.
Küçüktür halilarim.
Fakat onlar bile gözüme batıyor artik.
Sizce kullanmamanin avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Hali kullanmamak konusunda fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?