- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
Gerçekten artniyetlisin. Allah komşuna sabır versin.
Rahatsız olmak artniyetse, öyle olayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten artniyetlisin. Allah komşuna sabır versin.
Kusura bakmada kadın senin eve gelip kazağını balkondan almanı beklemeai ne kadar büyük bir saygı. Kimse mecbur değil temizlik yapmak için senin keyfini beklemeye. Ne kadar düşünceli komşum var diye hoşnut olacağına kadına neredeyse küfür edeceksin. Zili çalıyor olması da gayet insani bir durum tuvalette olduğunu nereden bilebilir müneccim b..umu yemiş bu kadın. Valla pes dedim cidden pes.Kadının belki o gün halı silkeleyeceği geldi falan diyenler olmuş. Bunu normal karşılıyorsunuz benim işten geldiğimde tuvaletteyken kapıyı zırzır çalan bu kadına tavır olarak ısrarla kapıyı açmamamı ve süpürge sesi yaratmamı tuhaf buluyorsunuz. Peki bu kadın duymadığımı algılayıp neden gitmiyor kapıdan. Açmak zorunda mıyım?? Karşılaşmak istemiyorum, ters düşmek de istemiyorum. Bir gün kalbini kıracağım ama o zaman da evimi taşıyacağım. Ayrıca sadece bugün değil her zaman görüyor ne zaman geldiğimi ve saat 3 tü. Her gün değişiyor eve geliş saatim. Gerekirse silkelemesin o gün karar verdiğine göre acele bir şey değil demek ki. Tüm gün milleti gözetleyeceğine ertesi gün silkelesin. Her gün boş zaten. Ya kapıda ya camda. Kocamla balkondayken bile laf atıyor.
Kusura bakmada kadın senin eve gelip kazağını balkondan almanı beklemeai ne kadar büyük bir saygı. Kimse mecbur değil temizlik yapmak için senin keyfini beklemeye. Ne kadar düşünceli komşum var diye hoşnut olacağına kadına neredeyse küfür edeceksin. Zili çalıyor olması da gayet insani bir durum tuvalette olduğunu nereden bilebilir müneccim b..umu yemiş bu kadın. Valla pes dedim cidden pes.
Aa çok ayıpYa süpürsün, silsin, yıkasın, yıkatsın halısını; halı silkelemek nedir ya?
Kazağı aldın içeri, balkonları, camları da mı alacaksın? Batar ya ortalık.
Aa çok ayıpYa süpürsün, silsin, yıkasın, yıkatsın halısını; halı silkelemek nedir ya?
Kazağı aldın içeri, balkonları, camları da mı alacaksın? Batar ya ortalık.
Aa çok ayıpülkemizin bir gerçeğini görmezden gelemezsin
İstanbuldaki kardeşime gittiğimizde,sabah bir kalkıyordukhani reklamlarda olur ya,sokak sesleri birer birer katılarak orkestra oluşturur,bir paatla başlıyordu herşey
Ardından pat pat pattidi pat dümtek dümtek
her balkondan halı dövme sesleri
Üstelik en önce kim başlayacak yarışı varmış,katılmayan pis diye kınanıyormuşKarşıdan baksanız elit bir semt dersiniz
Oradan taşındı da sukunete kavuştu kardeşim
![]()
İşten geldim, iki dk elimi yüzümü yıkayıp tuvalete gireceğim. Normal değil mi bu yahu??? İnsan 5-10 dk sonra gelir. Çevresini rahatsız etmediği sürece herkes dilediği gibi temizliğini yapabilir. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama gerçekten eve gelir gelmez zır zır kapının çalınması hoş değil. Bunun sık sık yapılması da.
Ama hayatım,sağı solu,altı üstü aynı bölge insanı...Temiz insanlar tamam,severim de o bölgenin sıcak insanlığını,o da tamam,fakat öyle bir şey ki,bizim evi süpürdüğümüzden çok halı dövüyorlar.Alttaki üstteki hepsi aynı.Yazık günah ama ya altta oturanlara. Üstteki tozundan pisliğinden arınır da diğerleri ne olacak? Ne varsa camlarda, pervazlarda,balkonlarda. Cam açıksa içeride... Yav milletin maytlı halısını niye solusun komşuları? Şaka gibi.
En üst katta oturuyorum ki çocukluğumda da üst katlarda otururduk, apartman bebesiyim yani, böyle şeyler olmaz, apartman hayatı götürmez bunu.
Ama hayatım,sağı solu,altı üstü aynı bölge insanı...Temiz insanlar tamam,severim de o bölgenin sıcak insanlığını,o da tamam,fakat öyle bir şey ki,bizim evi süpürdüğümüzden çok halı dövüyorlar.Alttaki üstteki hepsi aynı.
Kardeşim seçkin muhitteki 70 metrekare evini kiraya verip oradaki evleri geniş ve güzel oluşu yüzünden tercih etmişti.
Halı temizliği bitiyor,balkonlar yıkanıyor,camlar itinayla siliniyor,heryer tertemiz oluyor,bir daha ki "pat" a kadarValla kendinden başka her yeri pisleterek temizlik yapanın temizlik anlayışı benim tuhafıma gidiyor. :/
Halı temizliği bitiyor,balkonlar yıkanıyor,camlar itinayla siliniyor,heryer tertemiz oluyor,bir daha ki "pat" a kadar
Fakat kadınların elleri hep egzama,ciğerler astım...
:)))Kültür aktarımı yanlış anlaşılıyor,köy çeşmesi etkinlikleri kentlere taşınıyor,sonuç metropol köylerEh yani sağlıksız bir temizlik biçimi çünkü. Üst katın tüm ölü derileri, kılları yunleri, maytları, tırnakları şunları bunları havada, havadan ciğere, ellere kollara yüzlere...
Neyse düşünmeyeyim, kaşıntı basacak şimdi![]()