halı silkeleyen komşu

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
Sene olmus 2017. Hala balkondan halı silkeleyen komşu.. Son teknoloji elektirikli supurgeler var vs. Ama yok. O halı çırpılacak oradan...Yasaya ve yonetmeliklere aykiri davranan, laftan sozden anlamayan bu kadini sikayet edicem artik. Sen pisliklerinden kurtulacaksın diye benim balkonum toz-çöp icinde kalmak zorunda mi? Senin pisliklerini de ayrica temizlemek zorunda miyim? Sizlerin apartmanlarinda da bu dusuncesizlikler oluyor mu? Varsa neler yapiyorsunuz?

Yan komşum yapıyor aynısını .. evlerımız mustakıl bnm oturma odamla onun mutfak camı karsılıklı ve arada cok kısa mesafe var.Balkonu olmasına ragmen ısrarla o daracık camdan elıne ne gecırırse sılkelemeye calısıyor.Ellibin defa uyardım , sonunda kavga ettık ama sonuc degısmedı

boyle bi temizlik anlayisi olabilir mi? baskasini pislige boğ ama halın temiz kalsin.

Önce gidip yüz yüze uyarın. Sonra baktınız devam ediyor şikayet edebilirsiniz. Yani ediliyor mu bilmiyorum da..

ben en üst katta oturuyorum.
apartmanca anlaşılan bir cam vardır.
oradan silkeler herkes çerini çöpünü.
apartman yöneticinizle görüşün.

Bu bir hastalık kanımca. Eski komşuların her pazartesi tüm halılarını cirparlardi.simdk de alt komşum eline geçen her şeyi çırpıyor her şeyi ama her seyi

Eski oturdugum apartmanda adam 2.kattaki komşusunun sürekli halı silkelediginden şikayetçiydi
Kendisi emekli yarbaydı, yalnız yaşıyordu ve aşırı titiz bir adamdı.
Bir gün işten bir geldim duydum ki bizim komşu balkondan düşmüş diye konusuluyor apartmanda
Meğersem bu adam bu kadın halı silkelerken halıyı tuttugu gibi aşagı çekiyor kadında halı da yerde :)
Şimdi iki tarafı b... degnek
Mahkemelik olmuşlardı artık en son ne haldeler bilmiyorum.
Neyse ki kadın ölmedi

Bizim üst komşu bir kere balkonun yan tarafındaki camda silkeledi öyle balkon camlarımı da yeni silmiştim dünyanın lafını saydım bana mısın demedi. Şimdi 1.5 senedir kendi evimde değildim kayınpederdeydim kaynanam ölünce destek için oraya geçmiştik evim tadilatta tekrar evime geçicem bakalım ne olacak geçen gün de eşim ustaların başındayken boşluğa bakan yerden silkelemiş oraya da mutfak camım bakıyor bakalım ne olacak saygısızlık.

aaaaa

sikayet tek cozum. hak var hukuk var. beni taciz edip temiz halinla oturamazsin oyle

Daha 2 dk önce önce anneme aynı sebepten üst komşuyu şikayet ediyordum. Hatta bir anlığına acaba konuyu ben mi açtım diye düşündüm.

Çaresi ne ola ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…