- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
-
boyle bi temizlik anlayisi olabilir mi? baskasini pislige boğ ama halın temiz kalsin.Yan komşum yapıyor aynısını .. evlerımız mustakıl bnm oturma odamla onun mutfak camı karsılıklı ve arada cok kısa mesafe var.Balkonu olmasına ragmen ısrarla o daracık camdan elıne ne gecırırse sılkelemeye calısıyor.Ellibin defa uyardım , sonunda kavga ettık ama sonuc degısmedı
canim yuzyuze balkondan kapidan defalarca uyardim. sikayet hakkim war; o hakkimi hemen kullanmayayim dedikce degisen bisi olmadi. mecburum sikayete.Önce gidip yüz yüze uyarın. Sonra baktınız devam ediyor şikayet edebilirsiniz. Yani ediliyor mu bilmiyorum da..
Evinin içindeki pisliği çıkarsında nereye attıgı onemlı degıl , laftan anlamıyor bnmkı de .boyle bi temizlik anlayisi olabilir mi? baskasini pislige boğ ama halın temiz kalsin.
var cnm var. baskasinin sınırına giriyor muyum acaba diye dusunmeden etmeden.benim oturduğum yerde yasak neyse ki,
bu devirde hala halı silkeleyen olduğunu da bilmiyordum.
ah aynenn. dusunce bu heralde. bunu yapanin evi benim gozumde temiz olamaz. hali altina pislikleri suruklemekten farki ne?Öyle yapınca daha temiz oluyorlar birde konu komşuya hava
Aman ben çoook temisim
aaaaaEski oturdugum apartmanda adam 2.kattaki komşusunun sürekli halı silkelediginden şikayetçiydi
Kendisi emekli yarbaydı, yalnız yaşıyordu ve aşırı titiz bir adamdı.
Bir gün işten bir geldim duydum ki bizim komşu balkondan düşmüş diye konusuluyor apartmanda
Meğersem bu adam bu kadın halı silkelerken halıyı tuttugu gibi aşagı çekiyor kadında halı da yerde :)
Şimdi iki tarafı b... degnek
Mahkemelik olmuşlardı artık en son ne haldeler bilmiyorum.
Neyse ki kadın ölmedi
sikayet tek cozum. hak var hukuk var. beni taciz edip temiz halinla oturamazsin oyleBizim üst komşu bir kere balkonun yan tarafındaki camda silkeledi öyle balkon camlarımı da yeni silmiştim dünyanın lafını saydım bana mısın demedi. Şimdi 1.5 senedir kendi evimde değildim kayınpederdeydim kaynanam ölünce destek için oraya geçmiştik evim tadilatta tekrar evime geçicem bakalım ne olacak geçen gün de eşim ustaların başındayken boşluğa bakan yerden silkelemiş oraya da mutfak camım bakıyor bakalım ne olacak saygısızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?