- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi humanistmira
-
akil almiyo cidden. hic usenmeyin tek tek edin sikayet. ya da gelsinler kirlettkleri evlermizi camlarimizi balkonlarimizi temizlesinler.1 hafta önce üst komşuyla tartıştım aldığım cevap pencereni açma sende deyip kapıyı kapattı
Eski oturdugum apartmanda adam 2.kattaki komşusunun sürekli halı silkelediginden şikayetçiydi
Kendisi emekli yarbaydı, yalnız yaşıyordu ve aşırı titiz bir adamdı.
Bir gün işten bir geldim duydum ki bizim komşu balkondan düşmüş diye konusuluyor apartmanda
Meğersem bu adam bu kadın halı silkelerken halıyı tuttugu gibi aşagı çekiyor kadında halı da yerde :)
Şimdi iki tarafı b... degnek
Mahkemelik olmuşlardı artık en son ne haldeler bilmiyorum.
Neyse ki kadın ölmedi
bu kadar zor olmamali. baskasini rahatsz edemez kimse. ben senin camindan iceri cop atsam? yapilandan farki ne? insanin sinirleri zipliyorBöyle bir şey yapan insanların bence evleri çok pis ve pislikleri her yere taşıyor demekki diye düşünüyorum.. Benim üst komşumda aynı her pazar halı silkeliyor. Çarşaf asıyor benim balkonumun içinde çarşaflar sanki. Bir defa söyledim ama fayda etmedi. Hatta utanmadan pişkin pişkin konuştu hatta neymiş çamaşır asmayı kimseden öğrenecek değilmiş. Senle yer değişelim birde benim üstümdekileri gör diyor. Rahatsız oluyorsan sende söyle o zaman dedim bende... Siz de hep mangal yapıyorsunuz balkonda diyor. Balkonumda dalgalanan çarşaflara sinir olduğum için Özellikle mangal yapmıştık. Rahatsız oldu demek ki hanım efendi... Ben kavgacı bir insan olmadığım için pek uğraşmıyorum açıkçası çünkü böyleleri genelde çok af edersiniz çirkef yapı da insanlar oluyor genelde. Yakında taşınacağız eşimin iş değişikliği dolayısıyla çok şükür kurtuluyorum ben ama inşallah buraya onun dilinden anlayacak biri gelir diye her pazar bed duamı da ediyorum..
Bence yanlış bir düşünce bu arkadaşım.. Senin halın daha temiz olacak diye benim balkonumun neden pislensin!!! Üst komşunun kılı tozu pisliğinin benim balkonumda ne işi var Allah aşkına. Süpürge niye icat edilmiş o zaman.?Halı sileklemek ilkellik mi?
Bizde de pazartesi sabah 10:30 ile 14:00 arası halı silkeleme saatidir.
İsteyen silkeler benim için sakıncası yok, be o gün balkonumu, penceremi kapattım çamaşır bırakmam olur biter.
Hee günün her saati pat pat silkelerse evet çok rahatsız edici ama dediğim gibi herkes kurallara riayet ederse bence mahsuru yok.
Ve evet daha yeni iyi bir süpürge almış olmama rağmen silkelenen ve havalanan halının daha temiz olduğunu düşünüyorum. Özellikle şagy halıların.
polis cagiricamYillarca buna maruz kaldim. Kendim uyardim olmadi, kocasina soyledik olmadi, yoneticiye soyledik olmadi.
Sonunda o da tasindi ben de en ust kata tasindim sukurler olsun. Ustumde kimsenin olmasina tahammulum yok.
Hali gorunce cildiriyorum.
Hem pis yolluklarini burnuma kadar indiriyordu hem gunesimi kesiyordu hem pisligini cekiyordum.
Siz.tam olarak nereye sikayet edeceksiniz?
Bu da sizin düşünceniz, olabilir.Bence yanlış bir düşünce bu arkadaşım.. Senin halın daha temiz olacak diye benim balkonumun neden pislensin!!! Üst komşunun kılı tozu pisliğinin benim balkonumda ne işi var Allah aşkına. Süpürge niye icat edilmiş o zaman.?
anladim, ben de cok istedim ama esim sikayet etmeye karsi cikti. Zaten tuhaf tiplerdi. Laftan anlamayan baskasini rahatsiz edenden ne beklenir zaten...polis cagiricam
devam ederse karakola gidip davaci olucam. mahkemelik bile olabilirim hic usenmem.
Çok haklısınız. Bende çok sinirleniyorum. Pazar günlerinden nefret eder oldum sırf bu yüzden. Her balkonumu süpürdüğümde faraşa çıkan pisliği gidip kapısına dökmek istiyorum ama yapamıyorum kahretsin..sonrası çözüm değil daha Fazla pislik olur çünkü biliyorum.bu kadar zor olmamali. baskasini rahatsz edemez kimse. ben senin camindan iceri cop atsam? yapilandan farki ne? insanin sinirleri zipliyor
dusunun bi. caminiz acikken iceri cop atiliyo. ayrica ben baskasindan kaynaklanan pisligi temzlemek zorunda miyim? ben kendi balkonumi temzlerken ekstra tuy sac kil pislik de temizlemek zorunda miyim? bunu savubamaz kimse ya. o zaman kapiniza da cop biraksin komsular. kendinizinkini atarken onu da atin ne var? bole bi mantik olamaz.Bu da sizin düşünceniz, olabilir.
Ama her an zaten balkonlarımız tertemiz olmuyor değil mi?
Özelikle yazın sık sık yıkanır, silkeleme günü biraz geç bir saatte yıkarsınız bir kaç saat balkonu kullanmazsınız olur biter bana göre.
Aynen..Hukukcuyum, o cok farkli bi konu,sizin konunuzla alakasi yok.
Siz kendi balkonunuzun fotografini cekeceksiniz,o haliyi cirparken sizin balkonunuzda gorunen kismini var ya ,sallanan kısım onu cekeceksiniz anlatabildim mi?
benim eski ust komsum kiraciydi, kocasi asgari ucretle calisiyordu ve kari koca sigara masraflari vardi + kirada oturuyorlardi. Kadin elektrik supurgesini acmiyordu 7 gun 24 saat usenmiyordu silkeliyordu.Bence yanlış bir düşünce bu arkadaşım.. Senin halın daha temiz olacak diye benim balkonumun neden pislensin!!! Üst komşunun kılı tozu pisliğinin benim balkonumda ne işi var Allah aşkına. Süpürge niye icat edilmiş o zaman.?
Bence yanlış bir düşünce bu arkadaşım.. Senin halın daha temiz olacak diye benim balkonumun neden pislensin!!! Üst komşunun kılı tozu pisliğinin benim balkonumda ne işi var Allah aşkına. Süpürge niye icat edilmiş o zaman.?
komsunuz kapiniza cop biraksa? dese ki kendininkini atarken bnmkini de at dese. o copun icinden senin paspasin kirlense? ne yapardin? farki yok cnku hali silkelemekten bu durumun? paspasmiz da her daim temiz olmuyor mesela oyle dusunun???Hali silkeleyen biri degilim ama abartili buldum soylemlerinizi. Ilkellik neden olsun ki? Balkonlarimiz her daim temiz olmuyor zaten. Supurgelerde tozlari cok iyi cekmiyor cogu zaman. Eminim silkelendiginde daha temiz olur. Ve siz balkonum kirleniyor diye komsunuzun hali silkelemesine karisamazsiniz. Bu da adaletsizlik olur. Saat koyuldugu surece bi sikinti olmaz bana gore :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?