halı silkeleyen komşu

Bizim binanın icinde çırpıyo birkaç kişi malesef laf anlamıyolar.
Eski oturdugum binada alt kattaki yaşlı amca aklıñıza ne gelirse camdan silkelerdi.

Dakikalarca çoraplarını bile evirip çevirip çırpardı.
Annem halıları ters çevirip üzerinde yürütürdü bizi acayip toz çıkardı kimseyi rahatsız etmenin anlamı yok.
Ayrıca bu halı çırpan kadınlarda nasıl bi kol gücü var anlamıyorum
Ben halı çırpsam kol agrısından üç gün yatarım heralde.
Eskiden el süpürgeleri tozu almadıgı için cırpılırdı dövülürdü halılar fakat şimdi elektrikli süpürgeler çok güzel temizliyo

Bir an da sizi halıyı tutup çekerken düşündüm :))) kadında arkadan gelirmiş falan :))) tabi kimse zarar görmezmişş

İsin espirisi tabi :) acik acik soylemelisiniz hic uyardiniz mi bu konuda?

o dusunmuyorsa sende hic acima valla

O artık edepsizlik, benim bahsettiğim kurallara uyarak belirli gün ve saatlerde yapılması.
Günün her anı tabii ki olacak iş, çekilir kahır değil.

Bizim apartmanın mikseride şansıma benim üst katımda
Geçen yaz çamaşırlarımın üstüne indirdi halıları
Arkadaşımla balkonda kahve içiyorduk bide.
Önce balkonumdan sonra inip bahçeden fotografını çektim bol bol.
Korkutucu derecede sakindim amadelil topladım
Balkondan hortumu sarkıtıp bahçe sulamışlıkları bile var
Bu sene banyomun tavanı sorun. Bugün yarın çıkıcam şikayete bakalım
Ilçe sağlığa şikayet edilebiliniyormuş

Hukukcuyum, o cok farkli bi konu,sizin konunuzla alakasi yok.

Siz kendi balkonunuzun fotografini cekeceksiniz,o haliyi cirparken sizin balkonunuzda gorunen kismini var ya ,sallanan kısım onu cekeceksiniz anlatabildim mi?
Ben kendi balkonumdan çamaşırlarım ve üsttekinin halılarının göründüğü kısmı çektim.
Bahçeden aynı şekilde çektim sorun olmaz o zaman değilmi

Maalesef ki var. Bir residence'ta oturuyorum 13.kattan hali silkeleyen birisini taniyorum. Mutfak penceremin uzerinden hemde. Defalarca uyarip sikayet etmeme ragmen. Iki uc hafta silkelemiyor sonra yine ayni...

Ah bir teyzemiz vardı kendini temizlik abidesi ilan ettik sabah 8 de camı açıp başlıyordu silkelemeye halı kilim neyse bide oğullarının tişörtü pantolonu artık evde silkelenebilecek ne varsa

Teyze dedim uğraşma oģlunu camdan sarkıt silkele

Binaya uyum sağlayamadı evde kendi evi cok sikayetci olduk taşındı karşı binaya simdide balkonda oturup evini izliyor

mesajı ben mi yazdım sandım.

Ne yaptınız. Benim üstümdeki de aynı ve uyarıdan da hiiiç anlamıyor. Dün balkonu temizledim çamaşırları astım.içeri girdim. beş dakika geçmeden balkon kenarlarını yıkamaya başladı.uyardım çıktım balkona.yıkayarak değil silerek temizleyin diye. Bana silemem dedi.Deli oluyorum.Apartmanın temizi geçiniyor ama her an her yerden birşeyler çırpıyor.sürekli yıkadıklarını asıyor benim balkonu kapatacak şekilde.kavga hiç sevmeyen biri olmama rağmen dün aklımdan deli deli fikirler geçti.iki damla su geldi diye mi çemkiriyoesun dedi.Eşim gel anlayacak cins değil diye içeri çekti. Ama bu konu da çok dertliyim.bundan önceki de aynı modeldi.evi satınca umutlanmıştım ve sağlama bağlamak için bunları henüz taşınmadan temizlik yaparken çok ciddi uyardım.

İlk başlarda kocaman bir Atatürklü bayrak astı cama.sonra farkettim ki onun üstünden çırpıyor ama birkaç aydır açıktan her yerden çırpıyor.klozet takımı ,kıyafet,perde,halı,sofra aklınıza ne gelirse.birde balkonun dışında bitkileri var.kopardığı yapraklar benim balkonda.suarı benim balkonda.evimden soğudum resmen.satışa çıkarmayı düşünüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…