- 1 Haziran 2016
- 481
- 620
- 103
- 36
- Konu Sahibi humanistmira
-
o dusunmuyorsa sende hic acima vallaSene olmus 2017. Hala balkondan halı silkeleyen komşu.. Son teknoloji elektirikli supurgeler var vs. Ama yok. O halı çırpılacak oradan...Yasaya ve yonetmeliklere aykiri davranan, laftan sozden anlamayan bu kadini sikayet edicem artik. Sen pisliklerinden kurtulacaksın diye benim balkonum toz-çöp icinde kalmak zorunda mi? Senin pisliklerini de ayrica temizlemek zorunda miyim? Sizlerin apartmanlarinda da bu dusuncesizlikler oluyor mu? Varsa neler yapiyorsunuz?
O artık edepsizlik, benim bahsettiğim kurallara uyarak belirli gün ve saatlerde yapılması.Valla keske dedıgınız gıbı olsa ama oyle degıl
Evı havalandırmak ıcın cam kapı acıyorum eve komsumun pislıgı doluyor
Saglık sebebıyle klıma kullanmıyorum cam pencere hep acık bu mevsımde baslar ekıme kadar hep bu sekılde serınlerız
Komsunun tırnakları maydonozu sacı bızım evde...
Benden dunyanın lafını yıyor bu sebeple...
Benımde halım var ben nıye sılkelemıyorum halı yıkama sırketı var elektrık supurgesı var... astımlı alerjık ınsanlar var
Hıc unutmam tarhana salca yapmıstım balkona kurutmaya koydum komsunun halısı yuzunden hepsi çöp oldu
Biz mahalle halkı olarak anormaliz o zaman.Komşunun pisliğini benm temizlemem doğru mu peki daha 3 4 gün önce kızımın yatağından kırıntı topladım normal insanın yapmaması gereken şey halı silkelemek
Doğru tespit :)Biz mahalle halkı olarak anormaliz o zaman.
Neden tartışma yaratmaya çabalıyorsunuz?Doğru tespit :)
Ben kendi balkonumdan çamaşırlarım ve üsttekinin halılarının göründüğü kısmı çektim.Hukukcuyum, o cok farkli bi konu,sizin konunuzla alakasi yok.
Siz kendi balkonunuzun fotografini cekeceksiniz,o haliyi cirparken sizin balkonunuzda gorunen kismini var ya ,sallanan kısım onu cekeceksiniz anlatabildim mi?
mesajı ben mi yazdım sandım.Camlarimi yeni sildim ama şuan birisi kırıntı dolu. Üstümde 6 kat var ama muhtemelen ustumdekinden geliyor çünkü daha ustlerden bana gelene kadar uçar gider. İllallah ettirdiler. Biri gitti rahatladım. Şimdiki ev sahibi. Gecenin 12 sine 1 ine kadar cocugu zıplar, koşar kendi topuklarina vura vura yürür. Baba resmen bogurerek yavruuuuum diye cocugunu sever, annesi yat artiiiiik diye cirlar.Yeni ev alacaklara tavsiye en üst kattan alin. ... Öbür tarafta yakalarindan dusmeyecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?