- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
- Konu Sahibi haziran0806
-
Haliç hospital yazınca google sen çıkıyosunKimse yok mu yaaa
Haliç hospital yazınca google sen çıkıyosun
Evet tatlım başbaşayızAma kimse cevap vermiyo bebeğim ahaha
Yaaa...Ya bu alibeykoydeki mi?
Iyyyu eltilerim orda oturuyor. Eltim dogum yapti. Allahim resmen dogumdan sonra alinan oda rezalet. Tuvalet banyo rezalet. Zaten doktorunuz yok. Kim varsa o dogurtuyor. Hastane hic steril degil.
Ben ziyarete gittim bunlari gördüm ve Allah uzak etsin. Bu ne ya dedim.. hic ama hic begenmedim hastaneyi..
Ya bu alibeykoydeki mi?
Iyyyu eltilerim orda oturuyor. Eltim dogum yapti. Allahim resmen dogumdan sonra alinan oda rezalet. Tuvalet banyo rezalet. Zaten doktorunuz yok. Kim varsa o dogurtuyor. Hastane hic steril degil.
Ben ziyarete gittim bunlari gördüm ve Allah uzak etsin. Bu ne ya dedim.. hic ama hic begenmedim hastaneyi..
Evet tatlım başbaşayızbak ne varsa bende var gördünmü
Evet kuzum:) bence sen ya aynı yere git yada benim peşimden gel:) ptesi için randevu aldım nagihsn hanımaOrası öyle bebeğim ama çok şükür tecrübesini paylaşan bi arkadaş oldu
Yaaa...hijyen çok önemli...
Evet canım Yeşilpınar diye tarif ettiler bana ay bilmiyorum ama iyi oldu yorumunuz Tecrübe çok önemli çünkü rezalet demek ya o zaman napıyoruz eliyoruz offf yaaa
Evet tatlım başbaşayızbak ne varsa bende var gördünmü
Ya kiz iannamazsinben hastaneyi gorunce sok oldum. Bu ne dedim. Ben hayatta boyle bir yerde digum yapamam. Pis. Havasiz. hele o tuvaletini gordum ya kusmamak elde degil. Tuvalet ve dus fiskiyesi dipdibe. Kadina dedik ki bi trmizleyin lavaboyu. Gorsen sozde temizlemis tuvaletin her yeri kan. Kimse ilgilenmiyor. Cok kotuydu. Asla tavsiye etmem yani..
Orası öyle bebeğim ama çok şükür tecrübesini paylaşan bi arkadaş oldu
Canım valla eledim gitti hayat tecrübeyle sabit... Sonuçta bide randevu vermiyorlar biliyo musun randevusuz gidiyosun öyleymiş çok saçma yani devlet hast . Bu durumda bile daha iyi o zaman
Ben de oyle demistim devlet daha iyi diye.
Cok sacma iş. Insan dogumu iyi guzel bir hastanede olsun ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?