yarimelma ASK nerde BEN orada Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2011 2.440 2 66 Avusturya 15 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yarimelma #1 Halidaki ispanak lekesi nasil cikar arkadaslar:26:, ispanak döküldü haliya,biraz silebildim ama daha cikmadi tam. acacak baska yer bilemedim konuyu.
Halidaki ispanak lekesi nasil cikar arkadaslar:26:, ispanak döküldü haliya,biraz silebildim ama daha cikmadi tam. acacak baska yer bilemedim konuyu.
honeysuckle istanbul delisi Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 3.161 1.515 373 İstanbul 15 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yarimelma #2 Kıyafetinizin, masa örtünüzün herhangi bir yerine ıspanak dökülmüşse, bu lekeyi hemen bir çiğ patatesle ovun. Sonra da sabunlu suda yıkayıp, iyice durulayın. Ispanak lekesinden eser kalmayacaktır. diyor google amca.. bende onun yalancısıyım
Kıyafetinizin, masa örtünüzün herhangi bir yerine ıspanak dökülmüşse, bu lekeyi hemen bir çiğ patatesle ovun. Sonra da sabunlu suda yıkayıp, iyice durulayın. Ispanak lekesinden eser kalmayacaktır. diyor google amca.. bende onun yalancısıyım
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 59 163 Ankara 15 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yarimelma #3 Konu içeriği nedeniyle "Faydalı bilgiler" başlığına taşındı. Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.
Konu içeriği nedeniyle "Faydalı bilgiler" başlığına taşındı. Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.
Soru ilgeci Guru Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2010 4.024 70 363 46 15 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yarimelma #4 kalan leke yemeğin suyundan kaynaklanıyor. bence bulaşık deterjanı yağ sökücü olduğu için işe yarayabilir.
kalan leke yemeğin suyundan kaynaklanıyor. bence bulaşık deterjanı yağ sökücü olduğu için işe yarayabilir.