- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
Benim dışımda demişsinya, neden öyle dediğini anlayamadım. Biobellinda'dan memnun olmayan biri mi olmuş ki? mirmirmirmirnihayet bio hakkında benim dışımda memnun olduğunu söyleyen birisini görebildim.bende çok memnunun bu üründen.üstelik halı matiği makinada battaniye yıkamak için kullanabilirsiniz.tüylerini çok güzel kabartıyor.ben bu üründen 2 günde 9 tane sattım sositososito
kızlar annem nerdeyse 5 yıldır loc adında bir ürün kullanıyor eczacı arkadaşı önermiş ayrıca duvar için silmek içinde ürünü var bunun çok az bişey suya döküp halıyı siliyorsunuz veya duvarı pırıl pırıl bende evlenince kesinlikle bunu alıcam :)))
Benim dışımda demişsinya, neden öyle dediğini anlayamadım. Biobellinda'dan memnun olmayan biri mi olmuş ki? mirmirmirmir
Bizim burada (Ankara) herkesler çok memnun tüm ürünleri kapış kapış maşallah kaydirigubbakcemile2
başka bir konuda bu üründen yine bahsetmiştim ve bir arkadaş loc'un daha etkili olduğunu yazmış da ondan böyle birşey söyleme gereği duydum.annem uzun zaman loc kullandı ama ben pek memnun kalmadım.aslında bio hakkında anlatılanları ilk duyduğumda bende pek inanmamıştım ama şimdi çok memnunun hem satıyorum hem kullanıyorum.ürünler harika öyle ki çekyattaki boya lekesini deneme amaçlı genel temizlikle sildim ve çıktı.kaydirigubbakcemile3
Benim dışımda demişsinya, neden öyle dediğini anlayamadım. Biobellinda'dan memnun olmayan biri mi olmuş ki? mirmirmirmir
Bizim burada (Ankara) herkesler çok memnun tüm ürünleri kapış kapış maşallah kaydirigubbakcemile2
Biobellinda dedikleri deterjanlar da aynen loc tarzı zaten. Ama bu yerli olanı. Yoksa onun muadili. Her ikisi de konsantre old. için azcık iki damla yetiyor çok da iyi temizliyor
valla benım halılar ktem çok pis..8 aylık gbegım slck ınsanım yok..yıkmaya vercem mecbur..çok para çarem yok....inş ypranmaz.
:)))))))))))) halılarım krem rengı ve com pissss yazıoooo:))))) 8 aylık gebeyım yazıo:)))) gerısı dogru efet sıldrcek kımsem yok...mecbur yıkamaya vercem inşallah yıpranmaz yazdım:)))) verdımde yıkamaya geldıler az bı ypranma var maleseffff....bugunde yollukları sildim mecbur kosla elde ile bolll köpürttum suyunu 2 kere bol köpükle sıldım tertemız oldu..çokta guzel kokuo..tavsıye edrımopuyorumnanaktan
ben mikrofiber bez ve kalıp sabunla siliyorum inanın hem masrafsız hem de çok şıkır şıkır oluyor halılar.Buharlı temizleyicim de var bazen de onunla siliyorum...
ben loc dıyorum heryerde kullanıyorum harika bence:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?