halılarla başım dertte (ankara)

uyusundabuyusunboncuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
123
39
13
nereye yazıcam bilemedim ya halılarımı vericem yıkatmaya ama neresi iyi yıkıyo bilen varmı.fabrikalara gönderip te pis mi getirmediler kıllı leş gibimi getirmediler,temiz gelenlerdede iki gün sonra lekeler çıktı artık nasıl bi kimyasalla yıkıyolarsa ...her türlüsüyle karşılaştım :( aslında en iyisi elde yıkamakta bu kış kıyamette nerde kurutucam :(kızlar varmı bildiğiniz şöyle miss gibi yıkıyan çok acil ya bebeğim kustu halıya kaç kez,ee sil sil artık koktu yıkatayım diyorum

Ben bir yere vermiştim yine versem oraya veririm. Çok memnun kaldım.halılarım leş gibiydi mis gibi geldi :)) 1 gün geç geldi arayıp sordum. Birinin lekesi çıkmamıştı tekrar yıkamaya aldık kurumasını bekliyoruz dedi. Cidden memnun kaldım...

Valla hepside bak gibi yikio ben ankaradayim hangisine verdimse hepside aynı lekeler olduğu gibi duruyor küçük küçük lekeler sadece mis gibi kokuyor okadar

Ankarada halı yıkamacılar semtlere göre geliyor yani gölbaşında oturan birine kolay kolay mamak yada oran a gelmiyorlar, biz incek tarafında otururken gıcık ederlerdi, gölbaşında büşra halı yıkama diye bir yere veriyorduk, fena değildi.. Çok iyi yıkama olmaz oralarda. Tavsiyem alın halı yıkama makinası onunla yıkayın, hatta gücünüz yetiyorsa temizlik robotu alın.. Enazından hijyeninden emin olursunuz. Ben halı yıkama makinası kullanıyorum, biraz zor gelsede..

Back
X