halim ne olur bilmiyorum

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
bugun bi arkadas ortaminda herkes evliliginden nisanliligindan konusuyodu . ama benim icimde ne evlilik heyecani ne nisanlima karsi bi sicaklik var . cok bekledim biseyler yapmasini ama hic yapmadi yaza dugun yapmak istiyoruz ama hic dugun konusu bile konusulmadi . birer birer soguta soguta aldi benden hayallerimi . eskiden cok severdik beraber kahvalti yapip cay icip sohbet etmeyi aylardir yapmiyoruz bunlari cunku vakti kalmiyo bana . bi ise de girmiyo kabullenmek istemiyorum 5 yil boyunca sevdigim adamin benim icin kilini kipirdatmadigini . Cok ihmal etti cok uzdu beni cok fedakarlik yaptim onun icin ama hic karsiligini alamadim . arkadaslarindan ortamindan vazgecmedi hic
Bi ise girip yuvami kuruyum demedi . biseyi yapma dedigimde hep kendi kafasinin dikine gitti . nisanlandiktan sonra istedimki normal nisanlilar gibi birbirimize ait olalim ama hep kavgayla gecti
" 5 yildir hayalini kurdugumuz seyi yasiyoruz niye hevesin yok dedigimde para yok cunku "dedi bende de heves fln kalmadi oysa cok isterdim ondan bi cocugum olmasini ayni evi paylasmayi ama hayallerimde yok artik . Karsimda uzulmemden korkan benimle ilgilenen bi insan yok cunku. aslinda kendime itiraf etmek istemiyorum arttik onu sevip sevmedigimi . ben ondan bekleyip karsiligini alamadikca aman nasil olsa yapmiyacak duzelmiyecek diyen bi insan oldum umutsuzum artik .

Evlenmeden once bir seyleri netlestirin evlenmek icin acele etmeyin simdiden aranizdaki sevgi baglilik bitmis gibi gozukuyor

İşsiz olması bunu ötesinde seninle kuracağı hayat için kılını kıpırdatmaması normal değil. Emek verir,çabalar birşey yapamaz,şansı yaver gitmez o ayrı ama seninki farklı bir durum. Farklı bir rahatlık nişanlınınki. Evlensen bile gelecekte yaşayabileceğin sıkıntıları görüyorsun şimdi. İyi düşünmelisin.

İçinizi döküş şekliniz bile ayrılık isteğinizi haykırıyor adeta size ayrılın demek düşmez bana ama insanları değiştirmek zordur.Yolun başında durumun farkında olmak avantajdır hayatınız için avantajınızı kullanmanızı tavsiye ederim.

Yinede evli değilmişsin yol yakınken bitir bence siz nişanlıyken bu durumdaysanız evlenince haliniz ne olur birşeylerden emin olmadan evlenme derim

bugun bi arkadas ortaminda herkes evliliginden nisanliligindan konusuyodu . ama benim icimde ne evlilik heyecani ne nisanlima karsi bi sicaklik var . cok bekledim biseyler yapmasini ama hic yapmadi yaza dugun yapmak istiyoruz ama hic dugun konusu bile konusulmadi . birer birer soguta soguta aldi benden hayallerimi . eskiden cok severdik beraber kahvalti yapip cay icip sohbet etmeyi aylardir yapmiyoruz bunlari cunku vakti kalmiyo bana . bi ise de girmiyo kabullenmek istemiyorum 5 yil boyunca sevdigim adamin benim icin kilini kipirdatmadigini . Cok ihmal etti cok uzdu beni cok fedakarlik yaptim onun icin ama hic karsiligini alamadim . arkadaslarindan ortamindan vazgecmedi hic
Bi ise girip yuvami kuruyum demedi . biseyi yapma dedigimde hep kendi kafasinin dikine gitti . nisanlandiktan sonra istedimki normal nisanlilar gibi birbirimize ait olalim ama hep kavgayla gecti
" 5 yildir hayalini kurdugumuz seyi yasiyoruz niye hevesin yok dedigimde para yok cunku "dedi bende de heves fln kalmadi oysa cok isterdim ondan bi cocugum olmasini ayni evi paylasmayi ama hayallerimde yok artik . Karsimda uzulmemden korkan benimle ilgilenen bi insan yok cunku. aslinda kendime itiraf etmek istemiyorum arttik onu sevip sevmedigimi . ben ondan bekleyip karsiligini alamadikca aman nasil olsa yapmiyacak duzelmiyecek diyen bi insan oldum umutsuzum artik .
Oda sizden sogumus sanirim.

Peki bu yazdıklarınıza dayanarak size soruyorum neden nişanlandınız?çalışmayan, gelecek vadetmeyen bir adama benim bildiğim kimse kız vermez.nişanlınız çalışmıyor,sizin görüşlerinizi önemsemiyor ki arkadaşları ile beraber,çatışma halindesiniz, bazı duygular sizde de eksilmişken ayrılmayı düşünmez misiniz? Yol yakınken kendinize büyük bir iyilik yapın

İlişkiniz biraz mecburiyete dönmüş gibi... 40 yıllık evli çiftler bile sizin gibi değildir. Tatlım bu işin sonu yok kabul et ve ona göre adım at. Heyecan bitmiş sizin. O olmadan evlilik nasıl olacak, şimdi ihmal eden adam evlenince ne yapar... Düşünme bile hemen sonlandır. Kendine işkence yapma...

5 yil emek werdin diye bi ilski illa ewlilikle snuclanack degl.btmiş bi iliski anlattgniz..yol wern gitsn emeklernizi we zamaninizi zayi etmeyn daha fazla

canım böyle bir adamla evleneceğine ,ömür boyu bekar kal daha iyi bence.evlenirsiniz ama çok mutsuz olacaksın emin ol.

Back
X