Halim yikamacidan renkleri solmus döndü:(

esocangeldiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
126
1
66
İstanbul
Salondaki halimi yikamaciya verdim geri geldiginde renkleri yer yer solmustu.satan hatali uretimi kabul etmiyor yikayanda imalat hatasi diyor.magdur ben oldum.Hali boyama diye birsey var mi.ne yapabilirim.zaten ucuk renkli bi haliydi hafif renk değiştirmiş. .son çare kaldirip aticam :(

Annemde bir ara tum halilarimizi hali yikamaciya vermisti guzelim halilarimiz berbat olmustu dogru duzgun yikanmamis bile o sene ayni firmaya verenlerin hic birisi memnun kalmadi biz tekrar yikadik hatta hem bizim. Hemde bir komsunun yeni halilarimizi baska birilerine vermisler bizede esk bir hali getirdiler sizin diye annem adama diyor bu hali benim degil adam sizin diyor adam halinin. Arkasini cevirdi isim yazan yere baska isim yaziyor sonra halimizi buldu getirdi. Artik. Kendimiz. Yikiyoruz

Evin halılarını geçen yaz halı yıkamacıya vermiştik..

Halılar eve geldiğinde,sanki hiç yıkanmamış gibiydi.Kiri,tozu herşeyi üstündeydi.Sanki sadece sudan geçirmişler..

Geri verdik,tekrar yıkamaları için..

Hiç ık mık etmediler ,aldılar yıkadılar.Yeniymiş gibi iade ettiler..

İkinci yıkama içinde ayrı bir ücrette ödemedik..

Salondaki halimi yikamaciya verdim geri geldiginde renkleri yer yer solmustu.satan hatali uretimi kabul etmiyor yikayanda imalat hatasi diyor.magdur ben oldum.Hali boyama diye birsey var mi.ne yapabilirim.zaten ucuk renkli bi haliydi hafif renk değiştirmiş. .son çare kaldirip aticam :(

Halıların da kullanma kılavuzu var. Alt kısmında etiket şeklinde
yapıştırılmış. Orayı okuyunca farketmiştim ben de. Yıkama, sert
fırça ile fırçalama işlemlerinde oluşacak deformasyon için garanti
vermiyorlar. Biz halıyı alarak bu şartları kabul etmiş sayılıyoruz.

Halı boyama işlemini hiç duymadım ama eğer renkteki solma
çok değilse uğraşmayın derim ben. Belki siz asıl rengi bildiğiniz için
size göre fark edilir bir durum vardır ama başka gözle nasıl göründüğünü
sorun çevrenizdekilere önce...

Back
X