halimi neyleyim

Evet ,ben de anneyim ve başkasının çocuğunu kalp hastası yapacak kadar vicdansızlaşırsam çocuklarım da benim yüzüme bakmasın ,bırak el oğlunu el kızını .. kayınvalidenin iyisi az bulunur ,kk bu gece neden azınlığı savunuyor anlamadım :) hem de böylesine kötü bir örnekte ..

hayat her turlu sosyo-ekonomik gruplara ben yasamam dedigi seyleri yasatiyor. kendi derdimden bagimsiz olarak her zaman erkek annelerine cok is dustugunu dusunur, gereksiz gelin triplerine de karsi gorus bildiririm. acikcasi bir gun benim de gereksiz gelin tribinde gorulecegim hic aklima gelmezdi :)

nutuk cekmedim ancak kendisine mail yazdim. o da yanit vererek annesinin hayal kirikligina cok icerledigini yazdi. kendisini bir evlat olarak anliyorum. bir insan olarak hayallerini yasayamamasina cok uzuluyorum. ama onu ailesinden mahrum birakmayan, kisisel sorunuma onu dahil etmeyen bir es olarak bu tavri hak etmedigimi dusunuyorum. uzuntum bundan.
umarım üzüntünü giderir döndüğünde:dua:

Evet ,ben de anneyim ve başkasının çocuğunu kalp hastası yapacak kadar vicdansızlaşırsam çocuklarım da benim yüzüme bakmasın ,bırak el oğlunu el kızını .. kayınvalidenin iyisi az bulunur ,kk bu gece neden azınlığı savunuyor anlamadım :) hem de böylesine kötü bir örnekte ..
kk bazen bu hallere bürünmeyi görev belliyor kendine:/

kendisinin nasil bir tavirla ve psikolojiyle eve donecegini bilmiyorum. evde annemin oluyor olmasi da beni geriyor. cunku annem dahi olsa aramizdaki bir sikintiyi insanlara yansitmak istemiyorum. ben kirginim ama saniyorum onun kizginligi buyuktur benim kirginligim.
Haklisin ,yalnızken konuşmak daha hoş olur ama sen büyük bir adım atmışsın ,üstüne haksız bir tepki almışsın fakat esinin kızgınlığının senin kırgınlığından daha büyük olduğunu düşünüyorsun .kendine haksızlık etme ,söylediklerimden ötürü dolduruşa da gelme ki hiç öyle bir niyetim yok ..yalnızca iyi bişey yaptın bunun üstünün örtülmesine de izin verme ..bazen bir bakış tartismaktan daha etkilidir . Kırıldığını hissetsin. .

Biz kadınlar eş, anne ve kv olarak acaba kocalarımızı ve oğullarımızı sürekli tercihlere ve dengeyi sağlamaya mı zorluyoruz. Birisi hayatını paylaştığı eşi, diğeri kendini yetiştiren annesi. Bir erkek için en mutlu an bence bu iki kadının aynı karede mutlu olduğunu görmektir. Ne yazık ki, bu ikisi her ne sebeble olursa olsun, anlaşamadığında erkeğin kimyası bozuluyor. Onlarada hak vermek lazım dengeyi sağlamak gerçekten güç. Ben size bu konuda genel birşeyler yazdım. bence eşinizi mutlu etmek istiyorsanız, sevmeseniz ve gitmeseniz bile, saygılı olmalı ve özel günlerde kutlamalısınız. Eşiniz her ne kadar size tolerans gösteriyorsa da içten içe üzülüyor ve inciniyordur. Annesi ve eşini iki sevdiği kadını aynı karede görememek :(

Biz kadınlar eş, anne ve kv olarak acaba kocalarımızı ve oğullarımızı sürekli tercihlere ve dengeyi sağlamaya mı zorluyoruz. Birisi hayatını paylaştığı eşi, diğeri kendini yetiştiren annesi. Bir erkek için en mutlu an bence bu iki kadının aynı karede mutlu olduğunu görmektir. Ne yazık ki, bu ikisi her ne sebeble olursa olsun, anlaşamadığında erkeğin kimyası bozuluyor. Onlarada hak vermek lazım dengeyi sağlamak gerçekten güç. Ben size bu konuda genel birşeyler yazdım. bence eşinizi mutlu etmek istiyorsanız, sevmeseniz ve gitmeseniz bile, saygılı olmalı ve özel günlerde kutlamalısınız. Eşiniz her ne kadar size tolerans gösteriyorsa da içten içe üzülüyor ve inciniyordur. Annesi ve eşini iki sevdiği kadını aynı karede görememek :KK43:

muhakkak. ancak benim bir araya gelmeyisim herhangi bir kapris kaynakli degil. hayatimi kendimce koruma altina almamdan.

umarim atlatiriz bu hadiseyi. yorumunuz icin tesekkur ederim.

Haklisin ,yalnızken konuşmak daha hoş olur ama sen büyük bir adım atmışsın ,üstüne haksız bir tepki almışsın fakat esinin kızgınlığının senin kırgınlığından daha büyük olduğunu düşünüyorsun .kendine haksızlık etme ,söylediklerimden ötürü dolduruşa da gelme ki hiç öyle bir niyetim yok ..yalnızca iyi bişey yaptın bunun üstünün örtülmesine de izin verme ..bazen bir bakış tartismaktan daha etkilidir . Kırıldığını hissetsin. .

insallah hisseder.

hayat her turlu sosyo-ekonomik gruplara ben yasamam dedigi seyleri yasatiyor. kendi derdimden bagimsiz olarak her zaman erkek annelerine cok is dustugunu dusunur, gereksiz gelin triplerine de karsi gorus bildiririm. acikcasi bir gun benim de gereksiz gelin tribinde gorulecegim hic aklima gelmezdi :)
Genelde kayinvalideler pek sevilmez ya buralarda şaşırdım bugün ben de :)

Gereksiz gelin tribine ben de tepki gösteririm bir gelin olarak fakat burda hayati bir durum söz konusu. Şu aşamada vicdanımı bir kenara koyamadım ..

Kv ye bu kadar katı olduğunuza göre kolay şeyler yaşamamışsınız demektir.

Eşiniz sizi neden yalancılıkla suçluyor onu anlamadim. Zaten özel günlerde msj gonderdigini da biliyormus. Msj gelmemiş tekrar gönder istersen diyebilirdi.

Kv ye bu kadar katı olduğunuza göre kolay şeyler yaşamamışsınız demektir.

Eşiniz sizi neden yalancılıkla suçluyor onu anlamadim. Zaten özel günlerde msj gonderdigini da biliyormus. Msj gelmemiş tekrar gönder istersen diyebilirdi.

tavrindaki agresifligi ben de anlamadim. annesinin hayal kirikligina icerledigini yazmis.

Genelde kayinvalideler pek sevilmez ya buralarda şaşırdım bugün ben de :)

Gereksiz gelin tribine ben de tepki gösteririm bir gelin olarak fakat burda hayati bir durum söz konusu. Şu aşamada vicdanımı bir kenara koyamadım ..

kayyum valideden bile daha az sevilebilecek bir gelinim demek ki ben =)

Back
X