- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
Aslında bazen hatır için aramak gerektiğini düşünüyorum ben
Bakılacak yüze tükürme, tükürülecek yüze bakma diye bir terbiyeyle büyütüldüm. Beni kalp hastası yapan birinin bende hatrı ne yazık ki yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bazen hatır için aramak gerektiğini düşünüyorum ben
Bakılacak yüze tükürme, tükürülecek yüze bakma diye bir terbiyeyle büyütüldüm. Beni kalp hastası yapan birinin bende hatrı ne yazık ki yok.
Konu eşinizin size inanmaması. Ama aradaki bağlantı şoyle eşiniz karım annemi eve almıyor bayramını niye kutlasin diye düşünmüş olamaz mı? Yani böyle dusundugu için alinmaniza gerek yok.Mesaja dönmese, yazmazdım bile. Konunun ne olduğunu anlamamışsınız
HohGüncelleme:
Eşim, nasılsınız? Diye mesaj attı.
Kalp hastası yapmış kadını, kv yi sallayın gitsin de. Eşinizin size inanmaması ne olacakben olsam çok üzülürdüm. Ve bunu sakin sakin anlatır üzüldüğümü ve bana güvenmediği için kırıldığımı söylerdim. Kaç gündür aramamakla da ayıp etmiş.
Düzenleme: yeni gördüm mesaj atmış ama olsun yine de ayıp etti :)
Sizde olan hayrı için değil eşinizin hatırı için yapılacak bir şey arayıp bayramını mübarek etmek çok da zor olmamalı zaten yurtdışındasınız kininiz bence çok fazla
Bu kadar kapıları sonuna kadar kapatmanız hepinizi olumsuz olarak etkileyecektir. Çocuk varsa çocuğunuzu,eşinizi,sizi,kayınvalide ve kayınpederinizi hatta eşinizin kardeşlerini de. Siz seviyeli bir şekilde bayramda olsun gidin elini öpün.Çocuğunuz babanenin farkında olsun.Eşinizi mutlu olsun.Ve böylelikle bayramı eşinizden ayrı geçirmeyin. Kayınvalideniz Allah gecikden versin ama ölürse o zaman ne yapacaksınız? Gitseniz bir dert gitmeseniz daha kötü. Bence bunu düşünün.
mesaji silme sebebim de tamamen bos alan sevgimden. mesela evim de tamamen bostur. tezgahimda bir tane esya bulunmaz. pamukkale travertenleri gibi beyaz bir sadelik, bos bir alan severim. dolayisiyla yazdigimi silmemde bir mesaj kaygisi aramamak gerekir
Ben de aynısıyım ya... Telefonumda fotoğraf bile tutmam bir iki oğlumun pozu o kadar, hemen silerim veya buluta atarım. Çalışırken de birşey siliyorum yetmiyor çöp kutusunu boşaltıyorum sonra işime yarayan birşeyi bulamıyorum![]()
Kayınvalide için probleminiz nedir özel değilse ?
anladım canım Allah yardım cin olsunbdv'de rekor kiracak bir oykumuz oldugu muhakkak ancak ben herhangi bir sekilde bunu konusmak istemiyorum, bunca yillik uyeligimde de hic bu konuda konusmadim.
zaten postun amaci kayyum validemle sikintim degil.
tesekkur ederim.A
anladım canım Allah yardım cin olsun
Rica ederim canımtesekkur ederim.
Eşinize neden annene mesaj attım yanıt gelmedi dediğinizi anlamadım durup dururken. Zaten daha mesaj gönderilmeden silmişsiniz hayır yani hem insanlara yani sadece kaynana değil diğer arkadaşlarınıza da bayram mesajı yolluyorsunuz hem de daha gönderilip gönderilmediğine bile bakmadan siliyorsunuz silme amacınız ne? sonra da kaynana hemen bakmış nasıl görmedi triplerine giriyorsunuz.
Silen sizsiniz cevap yazmadı diye eşinize laf söyleyen sizsiniz laf sokma amacınız yoksa neden bana cevap yazmadı diyorsunuz ben gönderirim beklerim silmem cevap gelmezse belki o zaman derim kaldı ki zaten görüşmüyorsunuz etmiyorsunuz cevap yazmasa bile yadırgamamanız lazım eşinizde haliyle tepki vermiş hem yolladım cevap alamadım diye sitemkar konuşan hemde mesajı sildim diyen biri var karşısında yani cevap alma beklentinizi de anlamadım