sevgili bdv yoldaslari,
ben esimin annesiyle gorusmedigim icin bayram munasebetiyle esim, annesinin yanina tatile gitti; benim de annem beni yalniz birakmamak icin esimin davetiyle bizim evimize geldi.
esimin annesiyle hicbir sekilde iletisimim yillardir yoktu. hicbir ozel gun gorusmem, gitmem, evime kabul etmem, mesajlasmam vs... ilk kez bu anneler gununde kisa bir tebrik mesaji atmistim esim mutlu olsun diye. bayram sabahi yine kisa bir tebrik mesaji attim whatsapp uzerinden. ancak mavi tik olmasini beklemeden diger bayram mesaji attigim kisilere yolladigim mesajlarla beraber sildim.
aksam uzeri esimle mesajlasirken, annesine msj attigimi ama yanit gelmedigini, muhtemelen gormedigini soyledim. herhangi bir laf sokma, herhangi bir ignelemede bulunmayan bir uslupla. sonra esim 'annesine msj gitmedigini, kadinin kosa kosa msj baktigini ve goremeyince hayal kirikligina ugradigini' belirterek benden yolladigim mesajin ekran goruntusunu istedi. ben de mesajlari sildigimi soyledim, o da bana inanmadigini ve eger mesaj silsem 'bu msj silinmistir' diye bir ibare olacagini belirtti. ekran goruntuleri ile telefonumda silinen mesajlarin nasil gorundugunu orneklesem de inandiramadim. duruma da cok icerlendigim icin, 'inanma bana, gelene dek de arama' diye serzeniste bulundum.
sonuc, 3 gundur bizi aramiyor, tek satir yazmiyor.
bu arada 2 cocugumuz var.
gelmesine 5 gun var. bu 5 gun icerisinde durum nasil bir ilerleme alir bilemiyorum ancak eger ki gelene dek sesi cikmazsa geldiginde yalniz kaldigimiz an hicbir sey olmamis gibi mi davranayim, yoksa konuyu acayim mi?